Şimdi Ara

A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
558
Cevap
9
Favori
27.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam ben de dün indirdim gamepassten 47 küsür gb indi ama. Bu, bugün mü gelmiş cidden?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sukrullex kullanıcısına yanıt

ben dün gece 00:30 gibi bakıp çıktım, bu sabah açtığımda 44GB indirmeye çalıştı. yani dün gece geç saatlerde ya da sabah bir güncelleme gelmiş gibi.

• Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Eve gidince bir bakayım. Umarım day 1 patch gelmiş halidir de başlarım oynamaya yav.

• pc optimizasyonu tam bir leş. Cpu kullanımı rezil. Şu oyunu bekliyordum böyle rezil optimizasyon görmedim. Konsola alayım desem orda da 30fps çalışıyormuş. Nasıl kafa insan anlamıyor.

• İlk oyundaki grafikler bile halen yeterliyken sırf kart sattırmak için böyle saçma sapan bir optimizasyonla oyunu çıkartmaları kötü olmuş. Hiçbir oyuncunun ben şu oyunu grafikleri için oynayayım diyeceğini de sanmıyorum. Oyun sektörü tam gaz yokuş aşağı ilerliyor.

• Genelde anlamda oyun 130-160 FPS arası gidip geliyor. TUF RTX 4090'dan DLSS BALANCED olarak aldım ss'leri. Ayrıca oyunu çok beğendiğimi söyleyebilirim.

A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU]

A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6480D79F2 -- 18 Ekim 2022; 11:50:8 >

• Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Benimde tekrar iniyor 44.6 gb 6700xt ile 1080p oynarsam 2k monitor de cok Kötu olur mu goruntu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • GOKHAN 07 G kullanıcısına yanıt

Olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anthropomancy kullanıcısına yanıt
    1440 da 45 Alsam yeterde Zor gorunuyor

• 11400f 6600 xt ile hic bulasmayayim ben 2k monitor var zaten...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternette 6700xt ıle vıdeo atmışlar 2k yuksek ayarlarda 40 48 arası gıdıp gelıyor fps

• Dün gece 3`e kadar oynamıştım Gamepass ile. Şimdi oynamaya kalktım, tam 44.4 GB update indiriyor daha doğrusu neredeyse oyunu baştan indiriyor. Devasa bir update mi gelmiş yoksa xbox uygulamasının hatası falan mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 18 Ekim 2022; 12:48:18 >
  • trident02 kullanıcısına yanıt
    Banada aynısı oldu

• Rtx 3080 ultra 4k da 26 fps alıyorum ,dlss açınca 35 e çıkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acilen fsr 2 eklenmesı lazım bu oyuna 6650xt ile pek umduğum değerleri alamıyorum

• PC'de oynayan arkadaşlar, oyunda RayTrace olacak diye biliyordum, ama söylenene göre rtx ayarı yokmuş. Ben daha hala indiriyorum, ray tracing açma - kapama var mı yok mu?

• 2. bölümde işlemcim resmen pert oldu. 5600x, RTX 3080'i 1440p ve DLSS quality modunda besleyemedi. GPU kullanımı %50'lere kadar düşüyor. Baya iyi bir CPU lazım oyun için. Saf çözünürlükte oynarken bile GPU kullanımı düşebiliyor.

• oyunu indirdim 50 gb tuttu , kimi zaman 45 kb kimi zaman 8 10 20 30 mb hızlarında indiriyor . ne steam ne epic games ne ea games gibi oturmuş geniş çaplı , bandwith li servisleri yok . 500 mbit ile 15 20 dakkada indireceği şeyi 40 dakkaya yaydı .

ayrıyeten oyun indirdikten sonra ekstra 40 gb daha güncelleme getirdiler . ona göre yükleyip tekrar oynayın . sanki beyhude bir beklenti ile medyadaki tepkilerle türkçe dil desteği getirmişler gibi hayale kapılıyor insan . :)

onu da indiriyorum . akşam 1060 gtx 32 çiko bayt ram 8 ayçiçeği çekirdek ile test edicem . büyük olasılıkla 1080p de yüksek ayarlarda oynayabilirim . daha önceki oyun da kasmadı . ramın da faydası büyük olacak . zaten bu donanımla ancak medium ayarlarda oynanabilecekse açıkça belirtsinler nvidia nın yeni teknolojilerinin yaltakçılığını yapıyoruz ray tracing siz bu oyun zevkle oynanmaz desinler

kesinlikle oynanması gereken bir oyun . baştaki diyalogları çat pat anlıyoruz da hikayeyi iyi hazmedebilmek ve konforlu bir oyun için tercüme şart . lanet olası asobo nun da oyunları adam gibi olmasa umrumda değil . 15 dilden sonra bana hizmet vermiyorsa o oyuna para vermem ben . lehçe çince portekizce hatta arapça bile altyazı desteği bile var .

bu ülke ekonomisinde satın alınacak kadar uygun fiyatta olmamasına mı yanayım , senin ülkeni takmamalarına mı , avrupada günlük asgari kazancının 3 te birine satılmasına ve bu sayede her zaman onların dilinde zevk ala ala bitirebilecekleri oyunların bizde çıkmamasına mı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 18 Ekim 2022; 14:49:44 >

• Fiddler0 kullanıcısına yanıt

11400 - RTX 3060 - 1080p ikilisi ile durum bende de aynı. Özellikle şehirde optimizasyon resmen yok.

Bu darboğazla alakalı değil, oyunun rezalet optimizasyonu ile alakalı. GPU kullanımının %55'e düştüğü yerde kafamı başka bir yere çeviriyorum %95'e çıkıyor. Yüksek sistem gereksinimlerinden belliydi zaten optimizasyonun yapılmadığını.

• Nvidia kullanan arkadaşlar hangi driver ile oynuyor? 522.25 dx12 sorunlarını çözüyordu.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.