Şimdi Ara

A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
558
Cevap
9
Favori
27.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Warhammer 40k Darktide beta'sı berbattı anladığım kadarıyla bu oyunda hayal kırıklığı.1070 sahibi olarak hiç bulaşmamak daha iyi.İncelemelerini okuduğum Gamespot ve Metro boşuna bu oyuna 7 vermemiş.Yalnız;Gamersyede sitesinde izlediğim Fransızca seslendirmeleri çok başarılı buldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurcanbey -- 18 Ekim 2022; 16:58:53 >
  • R9 270x 4gb kartla ölüm grubundaymışım gibi sizin yerinize deniyorum. A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU]  İlk 2 dakikaya baktım. 1080p low upscale %100de oynanacak halde değil. Upscale %60-70 arası saklambaç bölümü için yeterli. Hiç açılmamasından iyidir diyorum napayım A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU] 

• Hocam sizi bazı oyun konularında görüyorum, obejktif yorum yapan tek tük kişilerdensiniz harbiden. Yüz animasyonu konusunda kesinlikle katılıyorum. her şey iyi güzel ama o yüz animasyonları hiç olmuyor ya. ayrıca görüntüler harika, skyrim görüntüleriniz geldi aklıma A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU] A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU] 

• FPS DÜŞÜK DEİL SİZİN PC KÖTÜ

SELAM VE RTX4090 İLE BİRLİKTE.

• A Plague Tale: Requiem (PS5)
    First photo

A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nier kullanıcısına yanıt

süper A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU]  foto modunun kontrolleri beni uyuz etti şahsen. güzel bir çekimleme A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU] 

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.