Şimdi Ara

A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
558
Cevap
9
Favori
28.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU]

Çok umutluydum ama harbiden kimseyi memnun edemez şu haliyle 3-5 patch ile anca toplar herhalde. A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU] 

• Oyunu inceleyenler genelde tam sürüm öncesi kendilerine gönderilen basın sürümleri üzerinden inceliyorlar ve buradaki yazıda belirtilen durum mevcut değil yani 1080p için 3080, 4090 gibi kartlar gerekmiyor. Oyunun optimizasyonu gayet iyi hatta ilk oyundan bile daha iyi çalışıyor. DLSS dışında diğer upscaling yöntemlerini desteklemediği için sadece DLSS kullanabilenler oyunda bir performans sorunu yaşamazlar. Ayrıca oyunda henüz Ray Tracing seçeneğide yok eklendiğinde o zaman durum değişir fakat şu an için oyunun performans açısından bir yamaya ihtiyacı yok.A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU] 

• Terminator T-800 kullanıcısına yanıt

3080 falan olsa elimde ben de böyle derdim sanırım. Neyse herkesin kendi fikri diyelim.

• Oyun bence çok güzel kesinlikle oynayacağım ama performans konusunda yukardaki arkadaşın söylediğine bakmayın optimizasyon sıfır oyunda. hatta bir site 5 üzerinden 2 vermiş oyuna sadece optimizasyon yüzünden olmasada dert yanmış bu konudan. Şaşırmıyorum artık nvidia dlss 3 destekli kart sattırmak için arka planda eminim birşey eklettirmiştir. zamanında çıkan physx gibi kullanmazsanız efektler kötü olur şimdide dlss 3 açmazsanız fps alamazsınız. aşağıdaki görseli bir videodan aldım ne kadar doğru bilmiyorum ama 3080 gibi bir kart 4k da dlss performansta iken 60ı tutturamıyorsa çok kötü dlss açmasa 25 görür heralde.

A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU]

• A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU]

evet skill menüsü için ellerimizi açıp dua ediyoruz sanırım. neyse random basarak buldum aynı durumla karşılaşan olursa diye yazayım. "I" tuşu açıyormuş.

• Gaara34 kullanıcısına yanıt

A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU] A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU] ben bulamayınca ayarlardan bir tuşa atamıştım burada yapacağınız işi diyerek

• benzer bug tab kısmındaki yetenekler için daha fazla bilgi almak istediğimiz tuşun görselinde de var. A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU] 

• Yamadan önce gamepass sürümünde dualsense haptic feedback ve trigger tam çalışıyordu ama fps çok düşüyordu. Yamadan sonra haptic çalışmıyor hiç. Yapacağınız işe sizin ya.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.