![]() Çok umutluydum ama harbiden kimseyi memnun edemez şu haliyle 3-5 patch ile anca toplar herhalde. |
A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU] (11. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Oyunu inceleyenler genelde tam sürüm öncesi kendilerine gönderilen basın sürümleri üzerinden inceliyorlar ve buradaki yazıda belirtilen durum mevcut değil yani 1080p için 3080, 4090 gibi kartlar gerekmiyor. Oyunun optimizasyonu gayet iyi hatta ilk oyundan bile daha iyi çalışıyor. DLSS dışında diğer upscaling yöntemlerini desteklemediği için sadece DLSS kullanabilenler oyunda bir performans sorunu yaşamazlar. Ayrıca oyunda henüz Ray Tracing seçeneğide yok eklendiğinde o zaman durum değişir fakat şu an için oyunun performans açısından bir yamaya ihtiyacı yok.
-
3080 falan olsa elimde ben de böyle derdim sanırım. Neyse herkesin kendi fikri diyelim.
-
-
-
ben bulamayınca ayarlardan bir tuşa atamıştım burada yapacağınız işi diyerek
-
benzer bug tab kısmındaki yetenekler için daha fazla bilgi almak istediğimiz tuşun görselinde de var.
-
Yamadan önce gamepass sürümünde dualsense haptic feedback ve trigger tam çalışıyordu ama fps çok düşüyordu. Yamadan sonra haptic çalışmıyor hiç. Yapacağınız işe sizin ya.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X