A Plague Tale: Requiem - sürüm 1.6.0.0 (20230706_1126) için El Çevirisi Türkçe Yama - 01.01.2024 Oyunu 2 kere bitirdikten sonra araştırmalarım sonucu interentte düzgün yama bulunmadığını farkedince işe el atayım dedim ve 80 saatlik 3. oynayışım sonucu bu yamayı hazırladım. Eksiklikler ve yanlış çeviriler ihtimal dahilinde. Ancak makine çevirilerinden çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Daha fazla için beni_oku.txt dosyasına bakılabilir. Deneyen arkadaşlarımız eğer bir hata görür ve bana bildirirse çok iyi olur, hemen düzeltebiliriz. Amaç daha çok insan bu oyunu düzgün bir şekilde anlayarak deneyimleyebilsin. KURULUM 1. Dil dosyasını Epic ve Steam için "A Plague Tale Requiem\TRTEXT", Xbox için "A Plague Tale Requiem\Content\TRTEXT" klasör konumuna atın. Daha sonra oyunu oynayabilirsiniz. Fakat önce orijinal dosyanın yedeğini almayı unutmayın. Unutursanız da sonradan dosya doğrulamayla orijinale döndürülebilir. Aynı yoldaki IGN dosyalarına herhangi bir müdahalede bulunmanıza gerek yok. İndirme linki: drive.google.com APTR Türkçe Yama - Google Drive https://drive.google.com/drive/folders/1AlQxWkKIdG783BLiKEpCrsWoWEozJsDy?usp=sharing< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BambulaHydar -- 2 Ocak 2024; 15:27:7 > |
Bildirim