A Quiet Place The Road Ahead oyununun tr yamasını yaparmısınız ricadır =) |
A Quiet Place The Road Ahead lutfen tr yama=)
-
-
sinnerclown türkçe oyun çeviri ekibi | oyunlar artık türkçe olacak!A Quiet Place: The Road Ahead - Türkçe Yama [☆Emre]https://sinnerclownceviri.net/konu/a-quiet-place-the-road-ahead-tuerkce-yama-emre.10015/#gsc.tab=0
-
o site maalesef paralı kusurabakmada bir tr yamaya 300 400 tl verecek durumumuz yok .
-
O sitede bir tane yama olduğunu, o ücretin tek yama için geçerli olduğunu ve ücretsiz yama istediğinizi bilmiyordum
-
Siteden 170 yama indirdin hergün özelden biseyler yazıyorsun.Bide o site paralı vs muhabbet yapıyorsun.
-
Bir arkadaş, özel mesajla Sinnerclown çevirilerinin ücretli olup olmadığını, bilgimin olup olmadığını sormuş. Faydalı bir bilgilendirme olduğu için verdiğim cevabı aşağıya aktarıyorum:
"Sinnerclown platformunda yüzlerce hatta muhtemelen binlerce yama ücretsiz olarak indirilebilir şu an, sadece üye olup konuyu cevaplamak yeterli. (Basitçe teşekkür etmek yeterli.) Bunun dışında temel olarak ücretsiz bir platform olmakla beraber destekçi üyelik sistemi vardır. Bu da benim desteklediğim ve olumlu gördüğüm bir şey. Yeni çıkan bazı yamalar erken erişim olarak yayınlanır ve testten tam anlamıyla çıkana kadar, bir süre sadece destekçi üyeler tarafından indirilir ve kısa bir süre sonra da (birkaç gün veya bir-iki hafta belki, net bilmiyorum) herkese açık ve ücretsiz olarak indirilebilir hale gelir. Doğrusu bundan daha uygun ve makul bir sistem bilemiyorum. Ben memnuniyetle kaç defa destekçi üye ücreti ödedim. Hatta aynı anda birden fazla ücret ödedim destek amaçlı. Şu anda 6 aylık (248 TL-aylık 41 TL'ye geliyor.) ve 1 senelik (408 TL-aylık 34 TL'ye geliyor.) destekçi üye seçenekleri var. Sitenin en üstündeki menüden, "Destekçi Ol" kısmına tıklayarak bu üyeliği gerçekleştirebilirsiniz."
https://sinnerclownceviri.net/hesap/yukseltmeler
Bu da benim kendi yazım: (Oldukça önemli açıklamalar mevcuttur.)
Kullanıcılarımıza Siteye Bağış Yapmaları Önerisi (Kendim de bağış yapmış bir kullanıcıyım)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostideas -- 18 Ekim 2024; 22:39:28 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X