Şimdi Ara

A.R.O.G (2008) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
550
Cevap
0
Favori
26.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: CatSK

4 kişi izliyorduk 2 arkadaşım uyudu, 60 dakika kadar sabredebildim.Bu bütçeyle böyle bir film, yazık..

9 Milyon Euro'nun karşılığı bu değildi belki ama ,arkadaşlarının uyuyacağı kadar da kötü değildi FİLM,olgahan :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mé®t

Gülünecek çok şey olmamasına ramen güzel bi filmdi. Olay örgüsü, senaryo, baştan sona insanı bağlıyor, akıcı ve güzeldi. Tebessüm etmemi sağladı diyebilirim.

Gülünecek çok şey warda Senin espri anlayışına göre deil Recep İvedik daha komiktir sana göre.
  • arkadaşlar recep ivedik 1 le arog u niye kıyaslıyosunuzki recep ivedik daha 1. filmdi gitmeyen ama sonradan pişman olanlar vardı arog gora nın 2. filmi insanlar bilinçli olarak gitti bakalım recep ivedik 2 ne kadar izlenecek o zaman kıyaslamayı yaparsınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlperenAkb

arkadaşlar recep ivedik 1 le arog u niye kıyaslıyosunuzki recep ivedik daha 1. filmdi gitmeyen ama sonradan pişman olanlar vardı arog gora nın 2. filmi insanlar bilinçli olarak gitti bakalım recep ivedik 2 ne kadar izlenecek o zaman kıyaslamayı yaparsınız.

Recep İvedik 3241 film olsa 1 tane gora yada arog etmez
  • Recep Iveki gecemedi herhalde

recep ivediki anca recep ivedik 2 gecer :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: shoto

quote:

Orjinalden alıntı: Mé®t

Gülünecek çok şey olmamasına ramen güzel bi filmdi. Olay örgüsü, senaryo, baştan sona insanı bağlıyor, akıcı ve güzeldi. Tebessüm etmemi sağladı diyebilirim.

Gülünecek çok şey warda Senin espri anlayışına göre deil Recep İvedik daha komiktir sana göre.

ya neden recep ivedik seven insanları asagilamaya calisiyorsunuz anlamıyorum ben aroguda begendim recep ivedikide mesela nedir bu begenilen filme gore insanlara üstünlük kurma cabası hic anlamıyorum. farklı zevklere sahip olmak ne zaman insanlar arasında seviye belirlemeye basladı?

• quote:

Orjinalden alıntı: CatSK

4 kişi izliyorduk 2 arkadaşım uyudu, 60 dakika kadar sabredebildim.Bu bütçeyle böyle bir film, yazık..

Bende zor dayandım film bitene kadar.Hersey cok guzel olacak fılmı cok guzeldı ,Gora fena degıldı ,arog berbattı.Bu son cem yılmaz filmine gidişimdir zaten.
  • AROG muhteşemdi...Neresi beğenilmedi anlayamadım...

Kabak ve kavun...Maymun...Nane çeker... :)) Her şeyiyle 10/10
  • divxi çıktımı ?
  • cem yılmaz hayranıyım ama filmi beğenmedim.basit bir şafak sezer filminden pekde farklı gelmedi bana.
  • A.R.O.G, Tüm Zamanlar Gişe Hasılatı Birincisi

A.R.O.G (2008)

05 Aralık Cuma günü vizyona giren A.R.O.G: Bir Yontmataş Filmi, 7 hafta içinde toplam 3.697.746 izleyici ve 30.377.332 TL gişe hasılatına ulaştı. Bu sonuçla A.R.O.G: Bir Yontmataş Filmi, tüm zamanlar içinde en fazla gişe hasılatına ulaşan film oldu. Gişe hasılatına göre tüm zamanların ilk 3 filmi şöyle sıralanıyor:

A.R.O.G: Bir Yontmataş Filmi, 3.697.746 kişi, 30.377.332 TL,
    Recep İvedik, 4.301.641 kişi, 30.172.270 TL,
    Kurtlar Vadisi, 4.256.567 kişi, 27.434.893 TL

• Yakışır.Helal olsun.
  • Her ne kadar Gişe Hasılatında Rekor kırılmış olsa da , toplam izleyici sayısında Recep İvedik'in gerisinde kalması hiç de şık gözükmüyor.
    Az bir fark da yok hani.
    605 Bin Fark var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darbeli Matkap -- 26 Ocak 2009; 13:03:11 >
  • A.R.O.G.2008.DVDSCR.OpeD.avi
  • sinemaya gitmedim,indirip izlemedim.canım izlemek istemiyorda .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Micro_Processor

Her ne kadar Gişe Hasılatında Rekor kırılmış olsa da , toplam izleyici sayısında Recep İvedik'in gerisinde kalması hiç de şık gözükmüyor.
    Az bir fark da yok hani.
    605 Bin Fark var.

Recep İvedik 2 çoktan kırdı Hasılat rekorunuda.Seyirci rekorunuda kırmak üzere..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shady

quote:

Orjinalden alıntı: Micro_Processor

Her ne kadar Gişe Hasılatında Rekor kırılmış olsa da , toplam izleyici sayısında Recep İvedik'in gerisinde kalması hiç de şık gözükmüyor.
    Az bir fark da yok hani.
    605 Bin Fark var.

Recep İvedik 2 çoktan kırdı Hasılat rekorunuda.Seyirci rekorunuda kırmak üzere..

Güncel rakamları görebileceğimiz bir site var mı? Hem gişe hasılatı hemde seyirci sayısı bakımından
  • DVDSCR nin görüntüsü bayağı kaliteli DVDRip olmamasına rağmen

Başlarını izledim çok çok güzel bir film GORA kadar kaliteli buldum. Birazdan izleyeceğim tam olarak. Ama Recep ivedik falan karşılaştırılmaz bile bu filmle. arada uçurumlar deltalar platolar şelaleler gibi kalite farkı var
  • DVDSCR baya iyi. İzlenir. Dvdrip gelene kadar.
  • Dvd'ler hafta sonu satılmaya başlanıyomuş fiyatı ne kadar olur acaba?
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.