Şimdi Ara

A.T.İ.K.E.R destek platformu TAŞKIN OTOGAZ KONYA (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
371
Cevap
4
Favori
20.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar 1999 model opel vectra 2000 motor 150 bg aracıma malatyada atiker fast lpg sistemi taktırdım aracın gidişinde çekişinde herhangi bi problemim yok fakat araç lpg yakmıyor adeta içiyor araç bütün bakımları yapılmıştır enjektör uçları 2 milimlik uçlardır bu enjektör uçları bu araç için büyükmüdür küçükmüdür.bide araç benzindeyken enjektör sayımları 330 ile 370 arasında gidip gelmektedir ama aracı lpg alınca benzin enjektör sayımları değişerek 4.30 ile 4.70 arasında gidip gelmektedir defalarca ayar yaptık yakıtta değişen bişey olmadı. şimdiden yardım edecek arkadaşlara çok teşekkür ederim.
    yakıt olarakta 100 km 20 litre lpg harcamaktadır.
  • Merhaba yeni araba aldım. 96 Vectra 2.0 XEV20 gibi bir kodu vardı motorun. Atiker sistem takılı üzerinde ilk defa depo bugün bitti ama dit dit diye ötmeden direk ışık yanıp söndü. Tekrar lpgye geçirip denedim yine ötmedi. Eski clio aracımda da aynı gösterge vardı ve ötüyordu. Fast sistemlerde takılı olan göstergeden. Acaba ötmemesi buzzer veya göstergede bir arıza olduğunu mu gösterir yoksa bilgisayardan programlanabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: babacan44

merhabalar 1999 model opel vectra 2000 motor 150 bg aracıma malatyada atiker fast lpg sistemi taktırdım aracın gidişinde çekişinde herhangi bi problemim yok fakat araç lpg yakmıyor adeta içiyor araç bütün bakımları yapılmıştır enjektör uçları 2 milimlik uçlardır bu enjektör uçları bu araç için büyükmüdür küçükmüdür.bide araç benzindeyken enjektör sayımları 330 ile 370 arasında gidip gelmektedir ama aracı lpg alınca benzin enjektör sayımları değişerek 4.30 ile 4.70 arasında gidip gelmektedir defalarca ayar yaptık yakıtta değişen bişey olmadı. şimdiden yardım edecek arkadaşlara çok teşekkür ederim.
    yakıt olarakta 100 km 20 litre lpg harcamaktadır.

basınç değerlerini görmeden bişey söylemek zor ama aracınız regülatörü arızalı gözüküyor regülatörü kontrol ettirin.

• quote:

Orijinalden alıntı: SarpBalaban

Merhaba yeni araba aldım. 96 Vectra 2.0 XEV20 gibi bir kodu vardı motorun. Atiker sistem takılı üzerinde ilk defa depo bugün bitti ama dit dit diye ötmeden direk ışık yanıp söndü. Tekrar lpgye geçirip denedim yine ötmedi. Eski clio aracımda da aynı gösterge vardı ve ötüyordu. Fast sistemlerde takılı olan göstergeden. Acaba ötmemesi buzzer veya göstergede bir arıza olduğunu mu gösterir yoksa bilgisayardan programlanabilir mi?

buzzer arızalı değiştirttirin.
  • hayırlı sabahlar hayırlı işler bol kazançlar
  • taşkın otogaz

A.T.İ.K.E.R destek platformu TAŞKIN OTOGAZ KONYA
  • .http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D8UVX0CzdHZw&h=nAQHgQjiIAQHVclm00oPXm86QySIOY2pzLosuXpWmO_AusQ
  • merhaba. Benim fiat panda 1.2 8v araca atiker düz lpg takılmış. yani sıralı sistem değil. araçta şöyle bir sorun var. gazda çalışırken araç 2000 devirin üstündeyse debriyaja bastığımda devir 1000 nin altına düşüyor ve stop ediyor araç. ama 2000 devirin altında debriyaja bastığımda rolanti devrine(800) düşüyor ve çalışmaya devam ediyor. benzinde böyle bir sorun yok.

Diğer sorumda düz lpgnin motora bir zararı olur mu? netten biraz araştırdım tam anlayamadım ama yakıt tasarrufu sıralıya göre biraz daha fazla olur okadar gibi bir sonuç çıkardım.

Cevaplayan ustalara şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan2302

merhaba. Benim fiat panda 1.2 8v araca atiker düz lpg takılmış. yani sıralı sistem değil. araçta şöyle bir sorun var. gazda çalışırken araç 2000 devirin üstündeyse debriyaja bastığımda devir 1000 nin altına düşüyor ve stop ediyor araç. ama 2000 devirin altında debriyaja bastığımda rolanti devrine(800) düşüyor ve çalışmaya devam ediyor. benzinde böyle bir sorun yok.

Diğer sorumda düz lpgnin motora bir zararı olur mu? netten biraz araştırdım tam anlayamadım ama yakıt tasarrufu sıralıya göre biraz daha fazla olur okadar gibi bir sonuç çıkardım.

Cevaplayan ustalara şimdiden teşekkür ederim.

aracınız sorunu düz sistem takılı olmasın dan kaynaklanıyor sistemin sıralı sistem ile değiştirilmesi gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: TAŞKIN OTOGAZ KONYA

aracınız sorunu düz sistem takılı olmasın dan kaynaklanıyor sistemin sıralı sistem ile değiştirilmesi gerekiyor

ustam aşağı yukarı maliyeti ne olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan2302

quote:

ustam aşağı yukarı maliyeti ne olur?

800 tl civarın da 10 taksit
  • quote:

İSTANBUL VE MARMARA BÖLGE DİSTRİBÜTÜRÜ

...
  • hayırlı işleriniz olsun.
  • .

• quote:

ATİKER SIRALI SİSTEMLERİ 990 10 taksit

• Merhabalar sayın Taşkın Otogaz . 2000 model felicia glxi skodam var ve aracımda 2010 yılı montajı atiker marka sıralı sistem var. LPG'ye geçtikten sonra, stop etme sorunu yaşıyorum. Işıklarda durduğum, vitesi boşa aldığım, ya da yavaşladığım/sağa-sola dönüş yaptığım zamanlarda, veya gaz pedalını bıraktığım..vs.vs. gibi durumlarda araç stop ediyor.Motor biraz daha ısındıktan sonra ise hiç bir sorun kalmıyor, motor asla stop etmiyor ama LPG'ye geçilen o ilk 10 dk. içinde bu tür sorunları yaşıyorum.
    Geçiş ısısını daha önce yükselttirmiştim. Biraz daha yükselttirsem, bu kez 8-10 km.den önce LPG'ye geçmeyecek...Nasıl çözerim bu sorunu?(Örnek: Dün akşam arabayı çalıştırdım 50 metre falan gittim durdum tam o anda benzinden tüpe geçti ve araba stop etti.Tekrar çalıştırdım yürümeye başladım hareket halindeyken tüpe geçti ama araba baya bi tekledi ondan sonra tüpe geçti.Araba ısındıktan sonra sorun ortadan kalkıyor.) Neyse 15 gün önce sizin işyerinize geldim ve ustanız aracı bilgisayara bağladı ve herhangi bir sorun olmadığını söyledi.Bujilerden , hava filtresinden veya boğaz kelebeğinden kaynaklanabileceğini söyledi. Şükrü usta skoda servisine gittim.Bujileri değiştirdiler , hava filtresini değiştirdiler ve boğaz kelebeğini temizlediler ama aynı sorun devam ediyor.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür eder hayırlı çalışmalar dilerim.

• İyi günler 2001 clio symbol rna aracıma 2009 yılında atiker LPG takıldı. Araç ilk çalışınca benzin ile çalışıyor, LPGye geçtiği anda tekrar benzine geçiyor sesli olarak. Düğmeye basıp tekrar LPG ye geçiriyorum. LPGye geçtiği anda gaza yüklenirsem LPGye kalıyor. Yoksa tekrar benzine geçiyor. Sıkıntı ne olabilir. Regulatorun degismesimi gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konyada geely emgrand 2012 model 0 aracıma lpg taktırmak istiyorum garantiyi bozmadan takabileceğiniz tavsiye edebileceginiz bi kit varmı varsa kaça malolur (simit depo)
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzkar

konyada geely emgrand 2012 model 0 aracıma lpg taktırmak istiyorum garantiyi bozmadan takabileceğiniz tavsiye edebileceginiz bi kit varmı varsa kaça malolur (simit depo)

atiker sıralı sistemlerini garantiyi bozmadan montaj yapıyoruz simit tanklı montaj fiyatımız 1200 tl 10 taksit
  • Selamlar, nasılsınız?
    Bir konuda bilginize ihtiyacım var.
    2011 model 1.4 Symbol aracıma birkaç hafta önce Atiker taktırmıştım.
    Performans ve yakıt olarak çok memnumum, keşke daha önce taktırsaydım diyorum.
    Ancak birkaç defa araba marşa bastığımda çalışmadı, kontağı açtığımda lpg göstergesinin ışıkları yanmıyordu.
    Bir kaç defada araba düşük hız ve devirlerde kendiliğinden söndü, virajı falan dönerken oldu bunlar, yolun ortasında kalakaldım.
    Lpg takıldıktan sonra yaklaşık 800 km yol yaptım. 1000 km bakımına gideceğim birkaç gün sonra.
    Öncelikle bu konuda sizin fikrinizi almak istedim.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.