Şimdi Ara

A.T.İ.K.E.R destek platformu TAŞKIN OTOGAZ KONYA (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
371
Cevap
4
Favori
20.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aracımda düşük hızlarda ve küçük viteslerde hızlanırken vuruntu problemi var.Daha önce bu vuruntu bayağı sıklaşmıştı bujileri değiştirdim.GM Tek tırnak.Düzelmişti.Şimdi yine yapmaya başladı.Çok sık değil ama düşük devirlerde hızlanırken bi vuruntu bi öksürme gibi hareketler yapıyor.

Aracımda 2000 Corsa b 1.4

Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuseyr

Selamlar, nasılsınız?
    Bir konuda bilginize ihtiyacım var.
    2011 model 1.4 Symbol aracıma birkaç hafta önce Atiker taktırmıştım.
    Performans ve yakıt olarak çok memnumum, keşke daha önce taktırsaydım diyorum.
    Ancak birkaç defa araba marşa bastığımda çalışmadı, kontağı açtığımda lpg göstergesinin ışıkları yanmıyordu.
    Bir kaç defada araba düşük hız ve devirlerde kendiliğinden söndü, virajı falan dönerken oldu bunlar, yolun ortasında kalakaldım.
    Lpg takıldıktan sonra yaklaşık 800 km yol yaptım. 1000 km bakımına gideceğim birkaç gün sonra.
    Öncelikle bu konuda sizin fikrinizi almak istedim.

muhtemelen kutup başlıkları yada kontak + sında proplem var gibi gözüküyor kontrol ettirmenizde yarar var ilgili yerleri

• quote:

Orijinalden alıntı: greenman

Merhabalar.

Aracımda düşük hızlarda ve küçük viteslerde hızlanırken vuruntu problemi var.Daha önce bu vuruntu bayağı sıklaşmıştı bujileri değiştirdim.GM Tek tırnak.Düzelmişti.Şimdi yine yapmaya başladı.Çok sık değil ama düşük devirlerde hızlanırken bi vuruntu bi öksürme gibi hareketler yapıyor.

Şimdiden teşekkürler.

sanırım sorun yine aynı yer buji veya bobin ateşleme sorunu aracınızdaki problem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TAŞKIN OTOGAZ KONYA

quote:

Merhabalar.

Şimdiden teşekkürler.

sanırım sorun yine aynı yer buji veya bobin ateşleme sorunu aracınızdaki problem.

Buji tırnaklarını sanırım 1 ve 1.1mm bunu 0.7mm ye düşürmek ise yararmı sizce böyle bir öneri geldide.

• quote:

quote:

quote:

Merhabalar.

Şimdiden teşekkürler.

Buji tırnaklarını sanırım 1 ve 1.1mm bunu 0.7mm ye düşürmek ise yararmı sizce böyle bir öneri geldide.

orjinaj büji aralıkların da değişim yapmak sağlıklı değil yararıda olmaz

• bence taşkın dan fazla ilgi beklemeyin herşey sistem ve tank takılana kadar bende de gaz yememe problemi vardı sadece ayarı yapılacakmış ama arkadaşlar sağolsun gaz sistemi haricinde arabamın her yerinde araza buldular abi bujileri bi değiştir şuna bi baktır bunu bi yaptır diye baştan savma cevaplar buldular bu gün sağolsun bir özel serviste sadece 5 dk gaz ayarı yapıldı ve arabam şuan da gayet güzel oldu teklemesi gitti . uzun lafın kısası taşkın otogaz dan montaj sonrası ilgi alaka ve işçilik beklemeyin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timyasu -- 22 Ekim 2012; 13:08:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: timyasu

bence taşkın dan fazla ilgi beklemeyin herşey sistem ve tank takılana kadar bende de gaz yememe problemi vardı sadece ayarı yapılacakmış ama arkadaşlar sağolsun gaz sistemi haricinde arabamın her yerinde araza buldular abi bujileri bi değiştir şuna bi baktır bunu bi yaptır diye baştan savma cevaplar buldular bu gün sağolsun bir özel serviste sadece 5 dk gaz ayarı yapıldı ve arabam şuan da gayet güzel oldu teklemesi gitti . uzun lafın kısası taşkın otogaz dan montaj sonrası ilgi alaka ve işçilik beklemeyin..

Çamur atmak için fake üyelik aldığınız hissine kapıldım nedense.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Merhabalar.

Şimdiden teşekkürler.

orjinaj büji aralıkların da değişim yapmak sağlıklı değil yararıda olmaz

neye göre buji elektrod mesafesini değiştirmek sağlıklı(?) değil?
    hangi bilimsel gözlem yada deney yöntemini kullandınız da yarırı olmayacağını gördünüz?

üretici: bosch
    araç: OPE 411 / Astra 1.6i / Astra [F] / 1,6 / 74kW / 09/1994-02/1998 / X 16 XEL
    yakıt: lpg
    buji: Buji, Super plus CNG/LPG gazı (FR 7 DC+) 0 242 235 666 (Bosch sipariş kodu)
    fabrikasyon elektrod mesafesi: 1,0-1,1mm
    x16xel için önerilen elektrod mesafesi: 0,7mm

1 yıldır yerli bir kit kullanıyorum. 22bin küsür km oldu. yukardaki bujiyi 0,7mm elektrod mesafesi ile kullanıyorum. ne patlama ne çatlama ne de tekleme var.
    dur kalk ankara trafiğinde 10Lt/100Km daha geçmedi tüketim. şehirler arası 7,5Lt/100Km.

• uzun süredir taşkın otogaz dan ses çıkmamış? :) atiker taktırcam ilgili tüm forumlara bakıyorum da..
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timyasu -- 29 Ekim 2012; 16:05:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravaman

quote:

bence taşkın dan fazla ilgi beklemeyin herşey sistem ve tank takılana kadar bende de gaz yememe problemi vardı sadece ayarı yapılacakmış ama arkadaşlar sağolsun gaz sistemi haricinde arabamın her yerinde araza buldular abi bujileri bi değiştir şuna bi baktır bunu bi yaptır diye baştan savma cevaplar buldular bu gün sağolsun bir özel serviste sadece 5 dk gaz ayarı yapıldı ve arabam şuan da gayet güzel oldu teklemesi gitti . uzun lafın kısası taşkın otogaz dan montaj sonrası ilgi alaka ve işçilik beklemeyin..

ne alakası var ya buda benim karşılaştığım bir sorun eğer sorunlarımızı buraya yazamayacaksak veya yazıpta sizin gibiler gibi olumsuz karşılanacaksa neden yaptınız böyle bir site hiç kimse dört dörtlük değildir bence taşkın otogaz da dört dörtlük değil ayrıca düşünceler görecelidir kardeşim. Tamam yeni kayıt yapmış olabilir ama kötülemek için değil sadece sorunumu paylaşmak için yeni kayıt yaptım ki böyle sorunlar aşılabilsin değil mi?...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timyasu -- 29 Ekim 2012; 16:06:53 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bravaman

quote:

ne alakası var ya buda benim karşılaştığım bir sorun eğer sorunlarımızı buraya yazamayacaksak veya yazıpta sizin gibiler gibi olumsuz karşılanacaksa neden yaptınız böyle bir site hiç kimse dört dörtlük değildir bence taşkın otogaz da dört dörtlük değil ayrıca düşünceler görecelidir kardeşim. Tamam yeni kayıt yapmış olabilir ama kötülemek için değil sadece sorunumu paylaşmak için yeni kayıt yaptım ki böyle sorunlar aşılabilsin değil mi?...

SAYIN TİMYASU aracını hakkın da keşke daha net ve anlaşılır bilgiler paylaşsaydınız da bizlerde fake izlenimin de olmasak isterseniz aracınız ve kimliğiniz hakın da bana özelden de ulaşabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Acizim

uzun süredir taşkın otogaz dan ses çıkmamış? :) atiker taktırcam ilgili tüm forumlara bakıyorum da..

özel sebeblerden dolayı bi süre ayrı kaldım form dan
  • okey, atiker taktırdım yeni, uzak kalmayın forumdan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acizim

okey, atiker taktırdım yeni, uzak kalmayın forumdan :)

HAYIRLI OLSUN GÜLE GÜLE KULLANIN
  • quote:

.

A.T.İ.K.E.R destek platformu TAŞKIN OTOGAZ KONYA

.
  • Merhaba daha önce soruldu mu bilmiyorum ama 2007 model jetta 1.4 tsi 140 beygir bi aracı almayı düşünüyorum acaba lpg uygulaması yapılıyor mu ? Yapılıyorsa ne kadar ? Tasarruf oranı aşağı yukarı nedir ? Bilgilendirirseniz sevinirim,teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrhasan42 -- 5 Kasım 2012; 0:01:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrhasan42

Merhaba daha önce soruldu mu bilmiyorum ama 2007 model jetta 1.4 tsi 140 beygir bi aracı almayı düşünüyorum acaba lpg uygulaması yapılıyor mu ? Yapılıyorsa ne kadar ? Tasarruf oranı aşağı yukarı nedir ? Bilgilendirirseniz sevinirim,teşekkürler.

MOTOR NUMARASI NIN İLK 3 HARFİNİ YAZARSANIZ ARACINIZ HAHKIN DA DAHA DETAYLI BİLGİLENDİRMEYE ÇALIŞIRIM
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ultrhasan42

Merhaba daha önce soruldu mu bilmiyorum ama 2007 model jetta 1.4 tsi 140 beygir bi aracı almayı düşünüyorum acaba lpg uygulaması yapılıyor mu ? Yapılıyorsa ne kadar ? Tasarruf oranı aşağı yukarı nedir ? Bilgilendirirseniz sevinirim,teşekkürler.

MOTOR NUMARASI NIN İLK 3 HARFİNİ YAZARSANIZ ARACINIZ HAHKIN DA DAHA DETAYLI BİLGİLENDİRMEYE ÇALIŞIRIM

CAX mış.herhangi sorun oluyor mu ?taksit imkanı vs teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.