Şimdi Ara

A.T.İ.K.E.R destek platformu TAŞKIN OTOGAZ KONYA (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
371
Cevap
4
Favori
20.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ÇUMRALI

iyi akşamlar TAŞKIN OTOGAZ KONYA.
    önceki aracımı size getirmiştim ve arızasını bulup bana yardımcı olmuştunuz. ben o anlamayan ustalar sebebiyle 6 aya yakın 1 litre lpg ile 10 km yol gidememiştim. sizin sayenizde 13-14 km yol alır olmuştum. tam ekonomi aracı olmuştu bizim clio rxt.

Şimdi kullanmakta olduğum 2004 model 1.6-8V 102 bg. skoda octavia aracıma lpg taktırsammı yoksa taktırmasammı diye tereddütlerim var. yılda yapmış olduğum km yaklaşık 5-6 bin km olacak. benzinde ödenen meblağ yüksek fakat lpgninde ilk taktırılıştaki masrafları var.
    yani kit olmadan 4,91 den benzin alınıyor ve ortalama 0,30 veya 0,35 gibi yakıt maliyeti oluyor kmde. ben genelde uzun yol+ sabit 90-100 km hızda kullanırım aracı.
    lpgye karar verirsek kit masraflarımız ve vize-sızdırmazlık-egsoz muayene masrafları oluşacak. ama km bazında yakıt sarfiyatımız azalacak,araç ekonomik olacak.
    1-Atikerin benim araç için uygun olan kitinin fiyatını öğrenmek istiyorum
    2-Vize-sızdırmazlık-egsoz muayene masrafları ne kadar tutar acaba?
    3-Lpg montajı yaptırmış olsak ne kadar sürede ruhsata işlettirmem gerekir acaba? Yani her zaman proje verilebilirmi yoksa montajdamı verillir?

merhaba sn ÇUMRALI öncelikle yeni aracınız hayırlı olsun aracınıza lpg dönüşümü yapılır ise ortalama %40 tasarrruf edersiniz vermiş olduğunuz lpg kitininin vize ve trafik dahil size maliyeti yaklaşık 1200 tl dir ortalama 10000km de tüm masraflarınzı amorti edersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: TAŞKIN OTOGAZ KONYA

quote:

Orijinalden alıntı: ÇUMRALI

iyi akşamlar TAŞKIN OTOGAZ KONYA.
    önceki aracımı size getirmiştim ve arızasını bulup bana yardımcı olmuştunuz. ben o anlamayan ustalar sebebiyle 6 aya yakın 1 litre lpg ile 10 km yol gidememiştim. sizin sayenizde 13-14 km yol alır olmuştum. tam ekonomi aracı olmuştu bizim clio rxt.

Şimdi kullanmakta olduğum 2004 model 1.6-8V 102 bg. skoda octavia aracıma lpg taktırsammı yoksa taktırmasammı diye tereddütlerim var. yılda yapmış olduğum km yaklaşık 5-6 bin km olacak. benzinde ödenen meblağ yüksek fakat lpgninde ilk taktırılıştaki masrafları var.
    yani kit olmadan 4,91 den benzin alınıyor ve ortalama 0,30 veya 0,35 gibi yakıt maliyeti oluyor kmde. ben genelde uzun yol+ sabit 90-100 km hızda kullanırım aracı.
    lpgye karar verirsek kit masraflarımız ve vize-sızdırmazlık-egsoz muayene masrafları oluşacak. ama km bazında yakıt sarfiyatımız azalacak,araç ekonomik olacak.
    1-Atikerin benim araç için uygun olan kitinin fiyatını öğrenmek istiyorum
    2-Vize-sızdırmazlık-egsoz muayene masrafları ne kadar tutar acaba?
    3-Lpg montajı yaptırmış olsak ne kadar sürede ruhsata işlettirmem gerekir acaba? Yani her zaman proje verilebilirmi yoksa montajdamı verillir?

merhaba sn ÇUMRALI öncelikle yeni aracınız hayırlı olsun aracınıza lpg dönüşümü yapılır ise ortalama %40 tasarrruf edersiniz vermiş olduğunuz lpg kitininin vize ve trafik dahil size maliyeti yaklaşık 1200 tl dir ortalama 10000km de tüm masraflarınzı amorti edersiniz.

çok teşekkür ederim.
    ilk fırsatta size uğrayacağım.

• Merhaba opel corsa 16v ecotec motora sahip 2000 model aracim var ve atiker lpg takili.15000 kmdir kullaniyirum ancak tam memnun degilim.aracim benzinden lpgye geciste stop edecekmis gibi oluyor.bir de ayagimi gazdan cektigim de motor sicak dahi olsa hafif silkeliyor.bujılerim kablolarim degisti egr ve kelebek temizlendi ama degisen bir sey yok.lpg den cok sogudum .defalarca yasadigim ilde ayar yaptirdim ama hep ayni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meddah58

Merhaba opel corsa 16v ecotec motora sahip 2000 model aracim var ve atiker lpg takili.15000 kmdir kullaniyirum ancak tam memnun degilim.aracim benzinden lpgye geciste stop edecekmis gibi oluyor.bir de ayagimi gazdan cektigim de motor sicak dahi olsa hafif silkeliyor.bujılerim kablolarim degisti egr ve kelebek temizlendi ama degisen bir sey yok.lpg den cok sogudum .defalarca yasadigim ilde ayar yaptirdim ama hep ayni

LPG enjektörlerinden yapabilir eğer benzinde bir sıkıntı yoksa sadece lpg de yapıyorsa bir lpg cide bilgisayara bağlartıp baktırın derim.Bende de ayni sıkıntı vardı lpg de gaza geç tepki veriyordu rölantiyi dengelemekte zorlanıyordu araç,bir adet ateşleme bobini değiştirdim haybiye yine de düzen tutmadı en son lpg enjektörleri değişince sorun tamamen ortadan kalktı geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thunder 06

quote:

Merhaba opel corsa 16v ecotec motora sahip 2000 model aracim var ve atiker lpg takili.15000 kmdir kullaniyirum ancak tam memnun degilim.aracim benzinden lpgye geciste stop edecekmis gibi oluyor.bir de ayagimi gazdan cektigim de motor sicak dahi olsa hafif silkeliyor.bujılerim kablolarim degisti egr ve kelebek temizlendi ama degisen bir sey yok.lpg den cok sogudum .defalarca yasadigim ilde ayar yaptirdim ama hep ayni

LPG enjektörlerinden yapabilir eğer benzinde bir sıkıntı yoksa sadece lpg de yapıyorsa bir lpg cide bilgisayara bağlartıp baktırın derim.Bende de ayni sıkıntı vardı lpg de gaza geç tepki veriyordu rölantiyi dengelemekte zorlanıyordu araç,bir adet ateşleme bobini değiştirdim haybiye yine de düzen tutmadı en son lpg enjektörleri değişince sorun tamamen ortadan kalktı geçmiş olsun.

Cevabiniz icin tesekkur ederim.enjektorlerin bozuk oldugunu nasil anlasilir.

• En iyisi iyi bir LPG cide bilgisayara bağlayıp kontrol etmek veya araç lpg de çalışırken enjektör hortumlarını tek tek kargaburnu ile sıkarak aracın çalışmasını takib etmek.
  • quote:

merhaba aracınızda enjektör bozuk olma ihtimali yüksek veya enjektörlerin sıralamasın da hata olabilir bulunduğunuz ili yazarsanız bayi konusun da yardım cı olmaya çalışırım
  • ALLAH’IM! BAŞLAYACAĞIN BU YENİ GÜN İÇİN SENDEN HAYIRLAR DİLİYORUM VE BUGÜNÜN İÇİNDEKİ ŞERLERDEN SANA SIĞINIYORUM,GÜNAH İŞLEMEKTEN,BİR KULUNA HAKSIZLIK ETMEKTEN, BİRİSİNDEN ZULÜM GÖRMEKTEN SANA SIĞINIRIM, KORKAKLIKTAN TEMBELLİKTEN,ACİZLİKTEN, CİMRİLİKTEN, HASTALIKTAN,BUNAKLIKTAN,ŞİRKTEN,KABİR AZABINDAN VE DİĞER DÜNYEVİ,UHREVİ KÖTÜ HAL VE AKİBETLERDEN SANA SIĞINIRIM.
    ALLAH’IM! BUGÜN YAPACAĞIM BÜTÜN İŞLERİN İBADET OLMASINI NASİP ET
  • ATİKER TSI montajımız
     A.T.İ.K.E.R destek platformu TAŞKIN OTOGAZ KONYA A.T.İ.K.E.R destek platformu TAŞKIN OTOGAZ KONYA A.T.İ.K.E.R destek platformu TAŞKIN OTOGAZ KONYA

• 1.Kardes atiker servislik almak icin gereken kosullar nedir
    2.Egzos analiz bilgisayari 2. Eli nekadardir Nerde temin edebiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: ßenle100les

1.Kardes atiker servislik almak icin gereken kosullar nedir
    2.Egzos analiz bilgisayari 2. Eli nekadardir Nerde temin edebiliriz

bayilik konusun da fabrika ile görüşmeniz gerekiyor
    analiz cihazları hakkın da bi blgiye sahip değilim araştırmanız gerekir
  • hayırlı bereketli işler
  • Merhaba bizde renault 19 2000 model alize rte var.(k7m motor)Aracın ilk sahibiyiz.Şuan için 92 binde.Son zamanlarda benzinin pahalı olmasından dolayı lpg düşünür olduk.Bu motora hangi sistem uygulanabiliyor? Bu motora taktırıp, sorun yaşayan oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thekurufasulye

Merhaba bizde renault 19 2000 model alize rte var.(k7m motor)Aracın ilk sahibiyiz.Şuan için 92 binde.Son zamanlarda benzinin pahalı olmasından dolayı lpg düşünür olduk.Bu motora hangi sistem uygulanabiliyor? Bu motora taktırıp, sorun yaşayan oldu mu?

aracınıca ATİKER FAST sistem takılırsa sorunsuz kulanırsınız. rolanti sorunu ile karşılaşıla bilir rolanti motoru temizlenirse sorun ortadan kalkar.
  • İyi günlerr.Atiker regülatör değişimini yeni yaptım.Basınç 1.33 civarıydı.500 km kullanım sonrası ayar vidasını bir tur sağa çevirip 1.06'ya düşürdüm.800 km kadar kullandıktan sonra bağlantı yaptığımda değerin 1.16 civarı olduğunu gördüm.Bugün değer yine 1.16.
    1.Basınç düşürme veya yükseltmenin püf noktaları nelerdir?
    2.Siz montaj sonrası devamlı regülatör basıncını ayarlıyormusunuz.
    3.Ayar yapılmamış Atiker regülatörler genelde 1.20 üzeri çalışıyor.Atiker son çıkardığı SR07'yle ilgili yorumlarınız nelerdir?
    4.Regülatör basınç vidası genelde ne kadar sağa veya sola çevrilir?Çeyrek tur daha basınç vidasını sağa çevirmelimiyim?
  • ATİKER DOĞALGAZ KİTİ
     A.T.İ.K.E.R destek platformu TAŞKIN OTOGAZ KONYA
  • 2013 OPEL INSIGNA ATİKER SAFE OBD MONTAJI
     A.T.İ.K.E.R destek platformu TAŞKIN OTOGAZ KONYA A.T.İ.K.E.R destek platformu TAŞKIN OTOGAZ KONYA A.T.İ.K.E.R destek platformu TAŞKIN OTOGAZ KONYA A.T.İ.K.E.R destek platformu TAŞKIN OTOGAZ KONYA

• 2013 KIA SPORTAGE ATİKER DI MONTAJI
     A.T.İ.K.E.R destek platformu TAŞKIN OTOGAZ KONYA A.T.İ.K.E.R destek platformu TAŞKIN OTOGAZ KONYA A.T.İ.K.E.R destek platformu TAŞKIN OTOGAZ KONYA A.T.İ.K.E.R destek platformu TAŞKIN OTOGAZ KONYA A.T.İ.K.E.R destek platformu TAŞKIN OTOGAZ KONYA A.T.İ.K.E.R destek platformu TAŞKIN OTOGAZ KONYA A.T.İ.K.E.R destek platformu TAŞKIN OTOGAZ KONYA

• Çetinsayotogaz l Kia Sportage GDIl l

Atiker l Safe Fast DI l Lpg l montajı l resimleri l

Lpg hakkında Detaylı bilgi için özelden bizimle irtibata geçebilirsiniz

www.cetinsayotogaz.com .info@cetinsayotogaz.com 0216 574 97 33 0532 579 1831

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çetinsayotogaz -- 21 Kasım 2015; 16:46:19 >

• Çetinsayotogaz l Hyundaı İ30 GDIl l

Atiker l Safe Fast DI l Lpg l montajı l resimler l

Lpg hakkında Detaylı bilgi için özelden bizimle irtibata geçebilirsiniz

www.cetinsayotogaz.com .info@cetinsayotogaz.com 0216 574 97 33 0532 579 1831
     A.T.İ.K.E.R destek platformu TAŞKIN OTOGAZ KONYA A.T.İ.K.E.R destek platformu TAŞKIN OTOGAZ KONYA A.T.İ.K.E.R destek platformu TAŞKIN OTOGAZ KONYA A.T.İ.K.E.R destek platformu TAŞKIN OTOGAZ KONYA A.T.İ.K.E.R destek platformu TAŞKIN OTOGAZ KONYA A.T.İ.K.E.R destek platformu TAŞKIN OTOGAZ KONYA A.T.İ.K.E.R destek platformu TAŞKIN OTOGAZ KONYA A.T.İ.K.E.R destek platformu TAŞKIN OTOGAZ KONYA A.T.İ.K.E.R destek platformu TAŞKIN OTOGAZ KONYA A.T.İ.K.E.R destek platformu TAŞKIN OTOGAZ KONYA A.T.İ.K.E.R destek platformu TAŞKIN OTOGAZ KONYA[album][/album]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çetinsayotogaz -- 21 Kasım 2015; 16:58:03 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.