Bildirim
A.V.A online türkiye
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
ava online eu kapanmadı mı?benim bildiğim sadece kore serverı var şuan
edit:pardon ben avalon heroes sanmıştım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Voidian -- 1 Ağustos 2015; 22:31:20 > -
aga geçen sene çıktı da türkiye sunucusu aktifti felan giriyodum ben sonra kayboldu bulamıyom aliveingames forumunda vardı ora da kapandı -
silinsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Che-Guevara -- 2 Ağustos 2015; 22:05:38 > -
quote:
Orijinalden alıntı: thesonturk
aga geçen sene çıktı da türkiye sunucusu aktifti felan giriyodum ben sonra kayboldu bulamıyom aliveingames forumunda vardı ora da kapandı
Bulduysan bende oynayacağım bro
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
resmi tr sunucusu açılmadı diye biliyorum aeriagames tr ye blok Attı zevkle oynadığım bir oyundu.Hala oynayabilecek bit oyun ama eskidi artık.Warface special force cs go falan daha iyi Seçenek
http://www.oyunkayit.com/alliance-of-valiant-arms.html adresinden üye değil iseniz free yeni üyelik alınız. zaten üye iseniz login olarak oyunu indirin.
oyunu kurun ve masa üstündeki iconundan oyunu başlatın ip adress hatası verecek. tamam deyin. internet bağlantısını kesin, bağlantı olmaksızın oyuna tekrar girin. bu durumda da başka bir hata verecek işte o hatayı kapatmayın. internet bağlantısını yeniden sağlayın, az önce bilgisayarın verdiği eroru tamam dierek kapatınız böylelikle oyunun giriş kısmına girersiniz ve gerekli güncellemeler yapılınca da bu ekrandaki game start butonunu tıklamayla oyuna giriyorsunuz. uyarı bu giriş 3-5 dakika sürebiliyor biraz sabretmek lazım. tabi oyuna her girmek istediğimizde burada anlatılanları tekrar yapmak gerekiyor. ben denedim oluyor anlatımlar alıntıdır. iyi oyunlar.
edit:imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Che-Guevara -- 7 Ağustos 2015; 18:19:11 >
-
Adamlar ülkemize girişi engellemiş ne diye zorluyorsunki oyun mu kalmadı birde o kadar uğraşmaya değmez.
quote:
Orijinalden alıntı: TearsForFears
Adamlar ülkemize girişi engellemiş ne diye zorluyorsunki oyun mu kalmadı birde o kadar uğraşmaya değmez.
ben engellediklerine emin değilim. zorlama yok olaya internet bağlantısı ayarıyla ilgili bir aksaklık dielim. benim için 5-6 yıl önce kastığım karakteri yeniden karşımda görmek çok güzel. bana ava, cs go dan daha çok zewk veriyor. online oyuncu sayısıda çok. başlarken internet ayarını pc den kes ve tekrar bağlan çokmu zor 2 saniyeni almaz. saygılar. -
internet bağlantı ayarıyla aksaklık falan yok adamlar direk ip blok çakmışlar bize.Alsınlar oyunlarını başlarına çalsınlar.Zamanında severek oynadığım oyundu bilgisayarım kastığından düşük ayarlarda zorla oynardım prison break modu falan baya eğlenceli vakit geçirtti bana ama şimdi piyasada sağlam oyunlar var oynamayan çok şey kaybetmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X