11 m2 lik küçük bir oturma odasında kulanılmak üzere geçmişten kalan sağdan soldan toplama 2 adet tannoy mx-1 ve 3 adet technics surround hoparlörlerim var..bunları değerlendirmek için 2.el bir a/v 5.1 receiver almak istiyorum..bu arada philips 5980 de bir dvd playerim var..
bana tavsiye edebileceğiniz nedir? bu tür amfileri alabileceğim 2.el bir site olabilir...bir yer olabilir..yada sen bunları boşver gidip şu sistemi al komple gibi önerileriniz olabilir..tüm yorumlara ve fikirlerinize ihtiyacım var...şimdiden çok teşekkür ederim..
bu sitede de ikinci el amfiler mevcut başka sitelerden de bakabilirsiniz bende olsam iklinci el düşünürdüm
teşekkürler cavabınız için...bu sitede ikinci el kısmında takip ediyorum ama açıkcası çok sınırlı sayıda ve pek çeşitliliği olmayan bir kaç ürüne rastlayabildim..başka önerisi olan varsa paylaşımlarınız bekliyorum..çok teşekkürler..
bu arada sony str de 485 var bir tane satılık.. bahsettiğim oda için mevcut hoparlörler ile şimdilik yeter seviye bir amfimidir ? 275-300 lira aralığında ikinci el fiyatı var..ne dersiniz ? alınabilir mi ?
Bende bu gece reklamcısı gibi oldum ama hakikaten soruların cevabı da bu yani.
cihazın sahibi kızmasın ama bende o parayı etmez 200 lira civarı temizliğine göre verilebilir veya 300 civarına sağlam bir pazarlıkla bahsi geçen siteden çok daha iyi ürünler alınabilir
quote:
Orjinalden alıntı: aydinbkk
bu arada sony str de 485 var bir tane satılık.. bahsettiğim oda için mevcut hoparlörler ile şimdilik yeter seviye bir amfimidir ? 275-300 lira aralığında ikinci el fiyatı var..ne dersiniz ? alınabilir mi ?
Selamlar,
YAMAHA RX-V 596 rds ilginizi çekerse satabilirim. cinema dsp, dts, dolby digital, universal kumanda. (su anda sony tv, pioneer dvd, ve anfiyi kumanda ediyor.)
anfiyi araştırın, ilginizi çekiyorsa fiyatı belirleyebiliriz. 400 ytl sanırım iyi bir fiyat. (anfide problem yok ve her konuda oldukça tatmin edici)