Şimdi Ara

A10 7850K İşlemci ve Dar Boğaz Sorunsalı Ustalar İçeri ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler A10 7850K işlemci almıştım 1 2 ay önce dual graphics yapma amaçlı. Fakat beceremedim. Şimdi güzel bi 3gb 384 bit ekran kartı alıp kullanmayı planlıyorum. Anakartım a88xm-a , 1600 mhz hi level 8 gb (4*2) ram var. 550 Watt +80 gerçek psu var. Acaba bu ekran kartı bu işlemciyi dar boğaza sokar mı ?

Yoksa işlemciyi satıp fx 8320 veya 8350 felan mı almalıyım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: SLowDeaD

APU ve anakartı satıp 970A-G43 ve FX 6300 alın. Ekran kartı da bütçenize göre R7 265, R9 270, R9 280 olabilir.

Öneri için teşekkürler fakat satmak çok zor alıcısını bulmak gerekli. Onun yerine dediğim olayı yaparsam işlemci dar boğazagirer mi
  • Sistemini değiştirmene gerek yok. r9 280'e kadar yeter o işlemci. Zaten oc de yapılabiliyor.
  • 1000 liralık bir ekran kartı takmayı düşünüyorum. Dar boğaza girer mi girmez mi kesin bir cevap verebilecek biri varsa gerçekten çok çok iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: stoppage11

1000 liralık bir ekran kartı takmayı düşünüyorum. Dar boğaza girer mi girmez mi kesin bir cevap verebilecek biri varsa gerçekten çok çok iyi olur

Darboğaz kralı olur i5 4690 + ucuz anakart ile sorun olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stoppage11 S kullanıcısına yanıt
    hic ugrasma git r9 270x yada 280 al islemciye biraz o.c yap senden krali yok. ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.