Şimdi Ara

A100-237 sifir ama klavye bozuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dun bu laptopu almaya gittim..neyse fiyati falan arastirmistim en uygun bu gelmisti bana ve toshiba markasina baya guveniyodum..
    Kesin alicagim icin dedim deneyelim..Yurtdisinda yasiyorum ve burada windows aktiv edilmedigi icin detaylarina bakamiyosun..neyse aktive etmeye basladik oradaki adamla, baslangicta kalvye gerekmedi.. onay kutulari vardi evet veya hayir diye isaretleyip geciyoduk ama isim yazma bolumune gelince ismimi yazicak ama klavyenin m harfi calismadi.. ole deniyo yok bole deniyo yok..sonra dier harfleride denedik u,s,k harfleride calismadi.Sonra klavyenin ustune bastirdi eliyle..a bi baktik ki calisiyo ama 10sn sonra gene calismadi.. bastirinca calisiyo ama 5-10sn sonra gene bozuluyo..isin komigi en son bastirdiginda hicbirisi calismadi..En sonundada vazgecti ve aciklamasi fabrikadan yanlis otutturulmus klavye..

Bana bunun nedenini soyleyebilirmisiniz?Boyle birsey mumkunmu yani fabrikanin hatasi, ki toshiba markasinda ve boyle birseyle karsilasan oldumu acaba baska marka veya toshibada..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sehim -- 28 Temmuz 2006; 9:38:02 >

• Böyle bir şey mümkün tabiki..
    Ne kadar güvenilir markalar olsa da günümüzde sıfır hata diye bir şey söz konusu değil..
    Arada üretim hataları olabiliyor. Şanssızlık olmuş sende..
    Aynı laptopı ben de kullanıyorum.Çok memnunum çok şükür.
    Ama bi 512mb daha ram takviyesi yapmanı tavsiye ederim..
  • ellerinde sadece bir tane vardi ve boyle bir sorun cikarinca shevkim kirildi ve eve dondum.
    Demin bi arkadas yazisini okudum, onunda basina gelmis :) hemde ilk ikisi bozuk cikmis 3.yu getirmisler o calismis ve onu almis..Bilmiyorum fazla mi duygusallik yaptimda, siparis vermedim ..neyse haftaya trye geliyorum oradan alicam tabii tax free olan magazadan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.