Şimdi Ara

A100 912 BUNUNLA KARSILASAN OLDUMU ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bılgısayarım A100 912 T7400 2.16 _ Go 7600 _ 120 HDD _ 1+1 GB ram

aksam bılgısayarı kapatırken XP kapanma ekranında svchost.exe den hata aldım bıraz once bılgısayarın acma tusuna bastım mavı ısık

yanınca salona dogru gıttım 1 dk sonra gerı dondugumde bılgısayar acılmamıs ve ısık sonmustu .Sonra sarjın bosaldıgını sanıp guc kablosunu taktım ama

laptopun on panelınde elektıgın geldıgını gosteren ısık yanmadı ( bunu bırkac kere denedım ) . Sansımı deneyıp bataryayı sokup gerı takmaya karar

verdım ve bu kez laptop normal bır sekılde acıldı

bu sorununun kapanma esnasında gelen exe hatasıyla ılgılı oldugunu dusunmuyorum , elektriksel bır arıza oldugundan suphelenıyorum .daha once

boyle bır durumla karsılasan oldu mu

tesekkur ederım

• A100 lerde kronik batarya yatağında boşluk problemi vardı.Batarya takılı iken ters çevirip kontro edin.batarya yatağında boşluk ve sallantı varmı.Bir an temazsızlık bu kapanmayı yapar.benim eski A100-003 te de sık sık oluyordu.Bataryayı çıkarıp tekrar takınca düzeliyordu.

A200 lerde bu durum batarya, alt kasanın ortasına doğru gömme şeklinde dizayn edilerek aşıldı..
    Kapanırken verdiği hata dizininin bu olayla bir ilgisi yok.tamamen tesadüf..

Şunuda hatırlatıyım demişsinizki o durumda AC ye bağladım ama gene açılmadı.

Doğrudur çünkü AC enerjiside batarya üzerinden gelir.Batarya nın altın uçlara hafif temazsızlığı AC gücünüde engeller.
  • normalde batarya takılı olmasa bıle AC gucunu alması lazım aynı laptopu batarya olmadan dırek olarak sarja takılı olarak kullanan arkadaslar da vardı

bataryanın arka tarafındakı baslugu kontrol etmıstım sorun oradan kaynaklanmıyor

tesekkurler
  • Arkadaşlar A100-912'min anakart cipseti bozuldu. Garanti dolumundan 1 hafta sonra hemde. Sanssizlik. Tamir olmuyor. 900 TL'ye değiştirmem gerekiyormuş.

Bilgisayar acilmiyor ve sarj olmuyor. Ancak dolu bir pil takildiginda prize takinca masaüstü bilgisayar gibi calisirmis. Su anda tamir icin maddi imkanim yok.

Istanbul bu makineden olan bi arkadas varsa cok rica ediyorum pilimi getirsem benim icin bi kereligine sarj edebilir mi 1 saat kadar ? Gercekten cok ihtiyacim var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.