bu sorununun kapanma esnasında gelen exe hatasıyla ılgılı oldugunu dusunmuyorum , elektriksel bır arıza oldugundan suphelenıyorum .daha once
boyle bır durumla karsılasan oldu mu
tesekkur ederım
A100 lerde kronik batarya yatağında boşluk problemi vardı.Batarya takılı iken ters çevirip kontro edin.batarya yatağında boşluk ve sallantı varmı.Bir an temazsızlık bu kapanmayı yapar.benim eski A100-003 te de sık sık oluyordu.Bataryayı çıkarıp tekrar takınca düzeliyordu.
A200 lerde bu durum batarya, alt kasanın ortasına doğru gömme şeklinde dizayn edilerek aşıldı.. Kapanırken verdiği hata dizininin bu olayla bir ilgisi yok.tamamen tesadüf..
Şunuda hatırlatıyım demişsinizki o durumda AC ye bağladım ama gene açılmadı.
Doğrudur çünkü AC enerjiside batarya üzerinden gelir.Batarya nın altın uçlara hafif temazsızlığı AC gücünüde engeller.
normalde batarya takılı olmasa bıle AC gucunu alması lazım aynı laptopu batarya olmadan dırek olarak sarja takılı olarak kullanan arkadaslar da vardı
bataryanın arka tarafındakı baslugu kontrol etmıstım sorun oradan kaynaklanmıyor
tesekkurler
Arkadaşlar A100-912'min anakart cipseti bozuldu. Garanti dolumundan 1 hafta sonra hemde. Sanssizlik. Tamir olmuyor. 900 TL'ye değiştirmem gerekiyormuş.
Bilgisayar acilmiyor ve sarj olmuyor. Ancak dolu bir pil takildiginda prize takinca masaüstü bilgisayar gibi calisirmis. Su anda tamir icin maddi imkanim yok.
Istanbul bu makineden olan bi arkadas varsa cok rica ediyorum pilimi getirsem benim icin bi kereligine sarj edebilir mi 1 saat kadar ? Gercekten cok ihtiyacim var.