Şimdi Ara

A101 16 Nisan 2015 Aktüel (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
3
Favori
16.221
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cegabo85

sac kurutma ve utude kaldi gozum. iyi bisey al diyordu hanim bunları alsam daha laf eder mi acaba is gorur mu?

aynen.
    ben bulaşmıyorum sen de bulaşmahocam.
    iyilik yaptım zannediyorsun
    sonra şunun burası bunun şurası
    fakir çok iyi markadır yoksa kaçırılmaz ama...
  • Dambıl alacaktım ama iyi durmuyor. Bende 5 kg'lik var iyi iş görüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

quote:

Orijinalden alıntı: Cüleybib

Bende sürekli kısa saç kesimi yaparım. Yanları iki numara ortayı ise makasla kısalttırırım. Fakat kendi saçımı kesebileceğimi hiç düşünmüyorum. Sanırım sadece sakal için alacam bu ürünü.

alıştın mı kesersin hocam. Bir kaç kez kötü olur ondan sonra alışırsın Biraz da kendi kesmek istememin sebebi, çoğu yer anlatsam da nasıl kesim istediğimi anlamıyor. Ya çok giriyor ya uzun bırakıyor. Önceki kuaförüm iyiydi işte ama artık çok tuzlu gelmeye başladı 35 lira ney ya :D Millete laf anlatmaktansa kendi işimi kendim görürüm dedim bende. Kötü komşu ev sahibi yapar misali saç kesmeyi de öğrendik

Bugün traş oldum 15 TL'ye, nereden baksan 10 senelik berberim olunca fiyat da ona göre oluyor. Ortalama 40 günde traş olduğum için ben dert etmiyorum veriyorum parasını.

• baskül'ü gecen sene hizlialdan 30 tl ye almistim, simdi 25 olmus, ihtiyaci olanlar kacirmasin

yaklasik 8 ay sonra pil degistirmistim, ayrica olcumleri de gayet isabetli ve farkli zeminlerde de ayni sonucu veriyor; fakat egik zeminlerde dogal olarak oynama olabiliyor

kisacasi alin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • edit: ayni sipariste delta dumbell + eldiven de almistim; ihtiyaci olanlar hizlial veya hepsiburada ya baksin.

• Hepsi iyi hoş ama bu sefer sıcak fırsat olmanın kıyısından dönmüşer
  • Ayakkabı ve pizza ilgimi çekti. Guseppe pizzayı denemenizi tavsiye ederim
  • wallace_son kullanıcısına yanıt
    Sirkeciden doğu bank civarındaki spor malzemesi satan bir dükkandan aldım. Zaten camında yazıyor 2,5 Tl diye

• zotacing kullanıcısına yanıt
    çok açıklayıcı bilgiler. Klavyenize, baharat bilginize sağlık.
  • Baskül bende var 4 ay önce internetten 42 liraya aldım çok memnunum ama üstünde Fakir Hercules yazıyor internettekilerde öyle ama step up ı ilk defa gördüm. Saç kesme makinası kirli sakal bırakmak için kullanılabilir mi ?
  • Fenomenon kullanıcısına yanıt
    Bunun yerine aynı fiyatlarda lumia 820'yi öneririm. 8mp kamera, 1 gb ram

• Ütü ateş ediyor
  • http://www.teknosa.com/urunler/120180123/fakir-hercules-cam-vucut-analiz-baskulu#product-features

baskül burada 19,90 ücretsiz kargo diyor farkı teknosadakinde Hercules, A101 dekinde Step Up ben başka fark görmedim
  • Fakir ürünleri alınabilir duruyor. Eşofman altları semt pazarlarında daha ucuza bulunur. TV klasik oldu artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: korth

http://www.teknosa.com/urunler/120180123/fakir-hercules-cam-vucut-analiz-baskulu#product-features

baskül burada 19,90 ücretsiz kargo diyor farkı teknosadakinde Hercules, A101 dekinde Step Up ben başka fark görmedim

araştırmak lazım, teknosadaki linkte altta aynı görsele benzeyen farklı bir fakir var o da 40 liraydı sanırım. Büyük ihtimal yazılımsal olarak farklılıkları var herhalde.

• Televizyonu almayi dusunen arkadaslar icin tavsiye birakayim.
    Gecen ay kayinvalideye yanlisim yoksa 799tl ye aldik.
    Goruntu ve renk derinligi yok.ses vasat.kumanda cok bicimsiz ve kullanissiz.hediye aski aparat plastik 2gun sonra kirilacak televizyonu yerden toplucaksiniz gibi bir yapisi var.
    Acikcasi ben kendi evime alicak olsam tercih etmem 3-5 fazla koyup bu sektorde isim yapmis firmalari tercih ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: toojohn

Televizyonu almayi dusunen arkadaslar icin tavsiye birakayim.
    Gecen ay kayinvalideye yanlisim yoksa 799tl ye aldik.
    Goruntu ve renk derinligi yok.ses vasat.kumanda cok bicimsiz ve kullanissiz.hediye aski aparat plastik 2gun sonra kirilacak televizyonu yerden toplucaksiniz gibi bir yapisi var.
    Acikcasi ben kendi evime alicak olsam tercih etmem 3-5 fazla koyup bu sektorde isim yapmis firmalari tercih ederim.

Aynen katılıyorum ve artırıyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_104651554/tm.htm
  • spor aleti dediği şey ne dambıla benziyor
  • spor seti guzelmis alinir

• -nexon hayatimda gordugum en kkotu tv pixelleri ekranda sayabilirsiniz ses te cin mali radyolardaki kadar kotu
    -fakir tras makinasi tvdende kotu ben zamaninda hakmardan alma gafletinde bulundum en kisa basligi 8numara, kisa ayari yok.Baylarin sac kesimine uygun degil

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.