Şimdi Ara

A101 16 Nisan 2015 Aktüel (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
3
Favori
16.222
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hbasdereli70 kullanıcısına yanıt
    yeni cevap yazabildim. kusura bakmayın. fakir baskül için farklı yorumlar var. farklı modelleri var sanırım. bakalım. teşekkürler cevabınız için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strongergo -- 13 Nisan 2015; 17:01:07 >
  • çöp

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bisikleti almayı düşünüyorum. Ne dersiniz bu fiyata alınır mı.

• saç kesme makinesinin yanında bıyık,sakal başlığıda olsa çok iyi olurdu. Aynı makine goldda 90 tl

http://www.gold.com.tr/fakir-senior-islak-kuru-sac-kesme-makinesi_u
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaanna

quote:

Orijinalden alıntı: toojohn

Televizyonu almayi dusunen arkadaslar icin tavsiye birakayim.
    Gecen ay kayinvalideye yanlisim yoksa 799tl ye aldik.
    Goruntu ve renk derinligi yok.ses vasat.kumanda cok bicimsiz ve kullanissiz.hediye aski aparat plastik 2gun sonra kirilacak televizyonu yerden toplucaksiniz gibi bir yapisi var.
    Acikcasi ben kendi evime alicak olsam tercih etmem 3-5 fazla koyup bu sektorde isim yapmis firmalari tercih ederim.

Aynen katılıyorum ve artırıyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_104651554/tm.htm

nexon konularında hep tavsiye edilen bi tv idi. arka arkaya olumsuz yorumların gelmesi enteresan olmuş.bende de 42 3 d lisi var.ben memnununm.evde samsungta var diğer odada.aman aman bi fark yok bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

quote:

Orijinalden alıntı: Cüleybib

Bende sürekli kısa saç kesimi yaparım. Yanları iki numara ortayı ise makasla kısalttırırım. Fakat kendi saçımı kesebileceğimi hiç düşünmüyorum. Sanırım sadece sakal için alacam bu ürünü.

alıştın mı kesersin hocam. Bir kaç kez kötü olur ondan sonra alışırsın Biraz da kendi kesmek istememin sebebi, çoğu yer anlatsam da nasıl kesim istediğimi anlamıyor. Ya çok giriyor ya uzun bırakıyor. Önceki kuaförüm iyiydi işte ama artık çok tuzlu gelmeye başladı 35 lira ney ya :D Millete laf anlatmaktansa kendi işimi kendim görürüm dedim bende. Kötü komşu ev sahibi yapar misali saç kesmeyi de öğrendik

harbiden 30-35 ne ya. kadın kuaföründe mi traş oluyon?

• bızım kuaforde 10 tl yapmıs yıkama dahıl
  • bisikleti bizim junior a almayı düşündüm.piyasada 250 den aşağı düzgün birşey yok . belki iyidir dedim fakat buna bakınca zincir koruması yok akordların arasındaki resim bildiğiniz karton normalinde sert plastik olur,sepeti yok, arka oturak yok.kalite fena değil ama zincir koruma çocuklar için önemli bence sonuçta yeni öğrenmeye başlayacak zincire ayağını sıkıştırması kendine zarar vermesi yüksek ihtimal güvenlik nedeni ile almadım.ama uygun fiyat
  • Genelde şalgam olarak Doğanay alınır ama deneme imkanı buldum ve kilikya şalgamı da tavsiye ederim. Ayrıca bu fiyata 1 lt olması da bayağı iyi
  • bisikleti aldım fena durmuyor fiyatına göre ,her ne kadar bisikletçi pahalı almışın çin malı desede idare eder 2 yıl biner dedi.bakalım deneyerek göreceğiz artık...
  • Bisikleti bende 7 yaşındaki oğluma aldım. Önce düşündüm daha kaliteli alayım diye. Sonra zaten 2 sene sonra daha büyük isteyecek, hevesi alsın iki sene yeter dedim.

Ancak ütü ve tartı bulamadım 4 A101 gezdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theronin -- 16 Nisan 2015; 12:58:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theronin

Bisikleti bende 7 yaşındaki oğluma aldım. Önce düşündüm daha kaliteli alayım diye. Sonra zaten 2 sene sonra daha büyük isteyecek, hevesi alsın iki sene yeter dedim.

Ancak ütü ve tartı bulamadım 4 A101 gezdim

Teyzeler almıştır hocam bulamazsın. Ben sabah gittiğimde bile olmuyor, arası iyi olanlar önceden ayırtıyor ürünleri. İyi ürün oldu mu sallamıyorum artık yormuyorum kendimi akşam gidiyorum vaktim olursa neler kalmış diye bakıyorum :D
  • Şalgam iyi

• burdaki 101 e 7 tane bisiklet gelmis bir tane kalmamis. su bisiklet malzemeleri aşırı dandikti. bisiklet parasına göre iyi. artik bir dahaki sefere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garadayı265

quote:

Orijinalden alıntı: Vaanna

quote:

Orijinalden alıntı: toojohn

Televizyonu almayi dusunen arkadaslar icin tavsiye birakayim.
    Gecen ay kayinvalideye yanlisim yoksa 799tl ye aldik.
    Goruntu ve renk derinligi yok.ses vasat.kumanda cok bicimsiz ve kullanissiz.hediye aski aparat plastik 2gun sonra kirilacak televizyonu yerden toplucaksiniz gibi bir yapisi var.
    Acikcasi ben kendi evime alicak olsam tercih etmem 3-5 fazla koyup bu sektorde isim yapmis firmalari tercih ederim.

Aynen katılıyorum ve artırıyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_104651554/tm.htm

nexon konularında hep tavsiye edilen bi tv idi. arka arkaya olumsuz yorumların gelmesi enteresan olmuş.bende de 42 3 d lisi var.ben memnununm.evde samsungta var diğer odada.aman aman bi fark yok bence.

Hocam benim şahsi düşüncem.O yorumu yaptığım zaman benım paylaştığım lg de kampanya vardı.Arada çok fazla bir fark olmadığı sürece lg almak bence daha mantıklı.

• Kaç tane markete baktım baskül geldiği gibi bitmiş alan arkadaşlar yorum yapabilir mi nasıldır bulunursa alınır mı ..
  • 3 tane A101 gezdim. Sadece birinde bisiklet pompası vardı, o da bir taneydi aldım. Yine sadece birinde Listerine Zero kalmış, onu da aldım. Üçünde de elma dilim patates ve baskül yoktu. Bayağı rağbet görüyor A101.
  • http://img.a101bim.com/brosur/a101-23-nisan-2015-aktuel-urunler-katalogu-vestel-tablet.jpg

bu haftaki tablet kılıfı playbook'a uyar mı arkadaşlar?

http://en.wikipedia.org/wiki/BlackBerry_PlayBook

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockandfly -- 22 Nisan 2015; 0:03:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskocya

3 tane A101 gezdim. Sadece birinde bisiklet pompası vardı, o da bir taneydi aldım. Yine sadece birinde Listerine Zero kalmış, onu da aldım. Üçünde de elma dilim patates ve baskül yoktu. Bayağı rağbet görüyor A101.

senelerdir a101 e giderim henüz katalogtaki hiçbir ürünü bulamadım

eti canga alıp çıkmak dışında henüz birşey nasip olmadı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayabusaaa -- 22 Nisan 2015; 0:14:41 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.