Şimdi Ara

A101 16 Nisan 2015 Aktüel (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
3
Favori
16.222
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jose Mari

Dambil ve kurutma makinesinde kaldi gozum, nasil?

Dambıl seti pahalı.

Eminönünden kilosu 2,5 liradan döküm ağırlık aldım. 10 kilo

2 tane çelik bar aldım 12,5liradan toplam 50 tl tuttu.

Eğer 29,9 olsa alınırdı. Birde Ufak şehirde yaşıyorsanız almak mantıklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: voodoo child

patatesin kilosu suan marketlerde 4.95 beyler.. saldirin elma patateslere 3.75

+1 . Birde keserken vs. aldığımız 1kg patatesi zaten 800gr a düşürüyoruz biz bu resmen daha uyguna geliyor :D

Ben biraz stok yapayım bundan buzluğa.

• quote:

Orijinalden alıntı: .Tolga

quote:

Orijinalden alıntı: Cüleybib

Saç kesme makinasını sakal için de kullanabilir miyiz acaba?

vücut için bile kullanabilirsin ki fakir marka sağlamdır.

çok sağlam şeyler var yalnız.

Peki hocam sıfır alırmı sakalları ? Bende almayı düşünüyorumda. Gerçi ben hafif kirli sakal bırakıyorum . Bi tane alacağım böyle birşey ancak hiç kullanmadığım için önceden biraz düşünceliyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: HeroCypheR

quote:

Orijinalden alıntı: .Tolga

quote:

Saç kesme makinasını sakal için de kullanabilir miyiz acaba?

vücut için bile kullanabilirsin ki fakir marka sağlamdır.

çok sağlam şeyler var yalnız.

Peki hocam sıfır alırmı sakalları ? Bende almayı düşünüyorumda. Gerçi ben hafif kirli sakal bırakıyorum . Bi tane alacağım böyle birşey ancak hiç kullanmadığım için önceden biraz düşünceliyim.

hafif kirli bırakır sıfır almaz

@Cüleybib
    Neden süremeyesin ? vücut derken göğüs kılları vs. den bahsediyorum bu arada

• tartı yağ kas oranın vs gerçeğe yakın derecede ölçebiliyor mu?
  • tartı için takip

• quote:

quote:

+1 . Birde keserken vs. aldığımız 1kg patatesi zaten 800gr a düşürüyoruz biz bu resmen daha uyguna geliyor :D

paketin ustunde 2.5 kilo patatesten uretilmistir yaziyor nasil 2.5 kilodan 1 kilo elma patates cikiyor cidden anlamadim ya neyse :) yani 4.95 ile dusunursek 12.5 lira normal fiyati

ayni sekilde baharat fiyatlari da iyi...

• El feneri çok güzel tavsiye ederim, bisiklet pompası da fiyatına göre güzel ama bir süre sonra dikkatli kullanılmaz ise hortumu kopuyor, dambılda çok iyi böyle bir sete 130 lira vermiştim, kromdu ama fiç farketmez.
  • quote:

quote:

quote:

paketin ustunde 2.5 kilo patatesten uretilmistir yaziyor nasil 2.5 kilodan 1 kilo elma patates cikiyor cidden anlamadim ya neyse :) yani 4.95 ile dusunursek 12.5 lira normal fiyati

ayni sekilde baharat fiyatlari da iyi...

Ben daha önce almıştımelma dilimi ssüper fresh gibi ddeğil. İçindeki patatesler de sekilleride daha garip. Hatun bir daha bundan alma diye uyardi gerçi suoerfreshte bunun iki kati arkadas

• Voit tartı konusunda birbirimizi yemiştik. Kimileri 60-70tl bu ürün diyordu. Al fakir marka 24lira O kadar yaygaraya değdimi bilmiyorum.
  • saç kesme makinesini 2008 de almıştım bir dükkandan ama fakir değil sinbo'ydu tıpa tıp aynısı diyebilirim. Tabi malzeme kalitesi olarak fakir daha iyidir. Şu anda halen kullanmaktayım, saçımı evde kendim keserim, makine artık ben öldüm diyor çok sesli jenaratör gibi çalışıyor ama alıştığım için bırakamıyorum. Kalırsa alırım belki. ıslak kuru olması güzel, iç kısmı tamamen contalı, bendeki direk şarja takılıykende tam güçte çalışabiliyor pili ölse bile ilerde direk kablo ile kullabilirsiniz o olanak var.
  • Lumia'nın fiyatı iyi. Paralel ithalat 450'ye bulunur belki ama Nokia Türkiye garantili olanlar 500-550 arası en az. Telefon donanım olarak zayıf. 512mb ram, flaşsız 5mp kamera, ön kamera yok. Ama muhtemelen bu fiyata alınabilecek en iyi telefonlardan biri.
    dambıl setini 2 sene önce 110 liraya almıştır. 40 lira çok iyi fiyat ama kalitesini bilemem.
    Fakir ürünleri de uygun duruyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Kendi saçınızı nasıl kesiyorsunuz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenomenon

Lumia'nın fiyatı iyi. Paralel ithalat 450'ye bulunur belki ama Nokia Türkiye garantili olanlar 500-550 arası en az. Telefon donanım olarak zayıf. 512mb ram, flaşsız 5mp kamera, ön kamera yok. Ama muhtemelen bu fiyata alınabilecek en iyi telefonlardan biri.
    dambıl setini 2 sene önce 110 liraya almıştır. 40 lira çok iyi fiyat ama kalitesini bilemem.
    Fakir ürünleri de uygun duruyor.

SAR US 1.52 W/kg (head) 1.25 W/kg (body)
    SAR EU 1.51 W/kg (head) 1.52 W/kg (body)

sar değerini göz ardı etmeyin derim.
  • quote:

Kendi saçınızı nasıl kesiyorsunuz acaba?

Kısa keserim normalde. Bu makinenin ayarına alıştım. A101de ki fakir de böyle mi bilmiyorum ama numarası 4-8-12-16 diye gidiyor. 12 numara üstler için iyi oluyor. 12 ile başlayıp komple tıraşlıyorum. Daha sonra 8 ile enseden beri başlayıp üstleri ellemeden tıraşlıyorum, daha sonra da 4 ile tıraşlıyorum. Geçişler ise el pratikliği gerektiriyor, makas ya da makine ile geçişleri yumuşatabilirsiniz. Enseyi beceremiyorum bazen naturel yapmayı onu da 5 lira verip berbere düzelttiriyorum tamamdır. Eskiden kuaföre giderdim artık iyice külfet olmaya başlamıştı askere gitmeden önce 30 veriyordum 35 olmuştur herhalde şimdi

Tabi kısa saç sevmeyenler ya da yakışmayanlar için makine ile kesmek pek uygun değil. :) Uzun saç bana gitmiyor, şekillendirmezsem berbat duruyor ve uzadıkça şekil de almıyor. Kısa oldu mu mat wax ile şöyle elimi sürüyorum karıştırıyorum bitiyor :D

• Ütü çok iyi biz 80 liradan almıştık , fakir zaten çok kaliteli markadır.

Baskül'de güzel hem fiyat olarak hem kullanış olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhandngiz

quote:

Orijinalden alıntı: Jose Mari

Dambil ve kurutma makinesinde kaldi gozum, nasil?

Dambıl seti pahalı.

Eminönünden kilosu 2,5 liradan döküm ağırlık aldım. 10 kilo

2 tane çelik bar aldım 12,5liradan toplam 50 tl tuttu.

Eğer 29,9 olsa alınırdı. Birde Ufak şehirde yaşıyorsanız almak mantıklı

Eminönünden nereden aldiniz acaba.
    Bende tek dambılda 20kg kombin yapabilecek 1 çift set oluşturmak istiyorum.

• ütü,tartı,sek yoğurt ve bambu çorap alınabilir. ütü ve tartıyı kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyoruz. ayrıca tartıyı teknosada teşirde 20 tlye gördüm. yarın yakınımda olan historiaya bakacağım sonucu yazarım buraya.

http://www.teknosa.com/urunler/120180123/fakir-hercules-cam-vucut-analiz-baskulu
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Bende sürekli kısa saç kesimi yaparım. Yanları iki numara ortayı ise makasla kısalttırırım. Fakat kendi saçımı kesebileceğimi hiç düşünmüyorum. Sanırım sadece sakal için alacam bu ürünü.
  • quote:

Bende sürekli kısa saç kesimi yaparım. Yanları iki numara ortayı ise makasla kısalttırırım. Fakat kendi saçımı kesebileceğimi hiç düşünmüyorum. Sanırım sadece sakal için alacam bu ürünü.

alıştın mı kesersin hocam. Bir kaç kez kötü olur ondan sonra alışırsın Biraz da kendi kesmek istememin sebebi, çoğu yer anlatsam da nasıl kesim istediğimi anlamıyor. Ya çok giriyor ya uzun bırakıyor. Önceki kuaförüm iyiydi işte ama artık çok tuzlu gelmeye başladı 35 lira ney ya :D Millete laf anlatmaktansa kendi işimi kendim görürüm dedim bende. Kötü komşu ev sahibi yapar misali saç kesmeyi de öğrendik

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.