A101 2.5 litre PEPSİ 25 TL kaçırmayın
-
-
bimde de öyle ama bunlar seni fazla yaşatmaz bende cok iciyordum zamanında e**** tersten gördüm karaciğer iflas ediyordu resmen. Halen cekiyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
En iyisi içmemek tabi. Benim tavsiyem daha ufak boyutlarda alınması örneğin 1.5 lt si migrosta 18.5 TL. Bütün aile bir öğünde tüketmeyecekse zaten 2.bardaktan sonra gazı kaçıyor şekerli su oluyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Atın ölümü arpadan hadi gelin arkadan kadim mübarek kardeşim yediğin her şey senin ölmen için üretiliyor fakir ülkelerin kaderi bu .
Kola içmek bir nedendir sadece yediğimiz her şey kalitesiz ve sağlıksız bu ekonomide Almanya Amerika kalitesinde gıda tüketmek istiyorsan asgarî ücretin tamamını gıdaya versen gene yetmez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Burada zararlı diye nara atanlar hasta ziyaretine giderken bile kola alıyordur
bedavaysa içerim yoksa para verip almam su yada ayran tercihimdir. ne katabilirler ki en fazla
-
A101 ve migrosta cocoacola ultimatli teneke 9.90a düşmüş. Şekersiz ultimate ama tadı güzeldi.
amerika bizden daha çok kola tüketiyor.
kola sıkıntı evet ama bol su içer, arada yeşil çay patlatırsan sıkıntı olmaz. ytd.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bim'den kola alınmaz. Tekelden aldığım pepsi ile Bim'den aldığım pepsi arasında bariz fark var. İyi kola içecekseniz dolabını kapatmayan bir yerden alın. Genelde Tekel bayiler kapatmıyorlar. Tabi içmemek en iyisi.
Aslında aburcubur kola vs. almamak içmemek lazımda.
Bazen insanın canı istiyor bende pepsicilerdenim. Ama ev kalabalık değil 4x1 lt olan kampanyaları kovalıyorum. Çünkü içilmeyince de gazı gidiyor çöp oluyor. max 1 gün bekler sonra tadı değişiyor.
-
Ne yaşadınız? geçmiş olsun
tadı iğrenç
-
Gecmis olsun hocam ne oldu acaba? Benimde karaciger enzimlerim bu ara yuksek cikiyo ama kolayi arada iciyorum o yuzden sordum.
sağ olasın hocam. Karaciğer grade 3 seviyede tam çalışamaz hale gelmiş.
Şeker meker bunlar adamın hayatını kaydırır sağlığımız ıcın tüketmemekte veya ayda bir tüketmek gerekli.
-
1 litre bile 2. açışta ilk tadı asidi vermiyor bunu açtın mı bitirmen lazım
Bugün denedim evet çok iyi değil ama yemekle gidiyor sıkıntı yok 😅
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
bimde de öyle ama bunlar seni fazla yaşatmaz bende cok iciyordum zamanında e**** tersten gördüm karaciğer iflas ediyordu resmen. Halen cekiyorum.
|
Burada zararlı diye nara atanlar hasta ziyaretine giderken bile kola alıyordur
|
En iyisi içmemek tabi. Benim tavsiyem daha ufak boyutlarda alınması örneğin 1.5 lt si migrosta 18.5 TL. Bütün aile bir öğünde tüketmeyecekse zaten 2.bardaktan sonra gazı kaçıyor şekerli su oluyor.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X