Şimdi Ara

A101 bu kez iki karavan birden satacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    A101 gıda marketleri zincirinde önümüzdeki hafta bir değil iki çekme karavan birden satılacak. Ayrıca katalogda elektrikli bisiklet, elektrikli motosiklet ve benzinli off-road ATV aracı bulmak da mümkün olacak.

19 Eylül A101 aktüel teknoloji ürünleri

19 Eylül A101 aktüel teknoloji ürünleri arasında iki farklı çekme karavan modeli yer alıyor. Erba markasına ait 4 metrelik çekme karavan; 2 kişilik ranza, 205W güneş paneli, 750Kg altı, 12V buzdolabı, LED aydınlatma gibi özelliklerle 239000TL olarak satılacak.

Ayrıca Bkz.A101 marketler Xbox Series X ve Samsung Galaxy Z Fold 5 satıyor

3.6 metrelik diğer karavan modeli ise 12V buzdolabı, 12V hidrofor, 205W güneş paneli, 30L su deposu, iki gözlü inox ocak, 750Kg altı ağırlık, O1 onay belgesi gibi özelliklerle 209000TL fiyat etiketine sahip.

Diğer taraftan Volta markasına ait 5.5L yakıt tankı, 75Km/s, 150Kg taşıma kapasitesi, 180cc benzinli off-road ATV aracı 84990TL iken APEC VB4 elektrikli bisiklet modeli de 19990TL olarak alıcılarını bekliyor olacak.

• Erba Karavan hakkında Şikayetvar ve Ekşi'de ciddi yakınmalar okudum. Amatör eğlendirir demek bile zor. İyi araştırılmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_Y_B_H_P_T -- 15 Eylül 2024; 09:43:38 >
  • Karavanlar pandemi öncesi sadece meraklısına hitap ediyordu, fiyatlar da gayet makuldu. Pandemi ile birlikte karavan, tiny house sektörüne bir yönelim oldu. Üzerine sosyal medya etkisi de eklenince yönelim gittikçe arttı. Sonra bir hevesle alanlar, anladılar ki davulun sesi uzaktan güzel geliyormuş. O dönemde üreticiler önüne gelene kitledi. Şimdi ise çok az bir kesim karavan,tiny house, bungalov gibi şeylere yöneliyor. Şuan 4 maaşımla alabileceğim karavanı, 2-3 yıl önce on maaşımla alamıyordum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 5-6 yaşlarımdayken 3 tekerli bir bisikletim vardı, bu atv diye satılan mal işte onun 4 tekerlisi ve motorlusu... atv diye satıyorlar millete

• Esxici E kullanıcısına yanıt
    Yakında yeniden moda olacak gibi duruyor. Özellikle bu hobi bahçesi muhabbeti, şehir merkezlerine görece yakın taşrada yaygınlaşmaya başladı. Bu tür yerler imarsız da olsa karavan türü ikametgahlara (tiny house değil, çeki vb tür karavan) engel teşkil etmediği için yeterli büyüklükteki hobi bahçelerine kullanımı artabilir.

• lterlemez L kullanıcısına yanıt
    Karavanın derdi çok hocam zannetmiyorum. İyisi pahalı, ucuzu da iş görmüyor 🙂

• geçen hafta bi haber okumuştum, Çin'den motokaravan gelmeye başlamış ve lüx bir model olmasına rağmen fiyatı 1 milyon üstündeydi sanırım muadillerinin yarı fiyatına

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir Damacana Kaç Lira Alır?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Esxici E kullanıcısına yanıt

"Özellikle bu hobi bahçesi muhabbeti, şehir merkezlerine görece yakın taşrada" demiştim, zaten buradaki hedef, gidip 10-15 kalmak değil, her hafta sonu kaçıp, geri dönmek.

• lterlemez L kullanıcısına yanıt
    O zaman belki olabilir. Bakalım zamanla görürüz zaten👍

• 150.000?'den 200.000?'ye kadar bir çok 0 Km karavan var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.