Şimdi Ara

A101'de Lumia 535 429 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
6
Favori
10.550
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

Orijinalden alıntı: kordsa

Çöp

herkes olumlu şeyler söylemiş bi tek siz çöp demişsiniz. olumsuz yönlerini aktarabilirmisiniz bize

Mağaza yetersizliği, ram, ekran çözünürlüğü denilir ama asıl önemli soru çöp ise eğer aynı fiyat aralığında ne tavsiye edileceği?

Buna cevap verilmeli.
  • Yok hocam, o da sms atabiliyor mu? Bana sms atabilen(çoklu grp ve sınırsız sayıda kişi eklenebilen) telefon lazım. Normalde bilgisayara bağlayıp myphoneexplorer ile yapıyorum ama bilgisayar olmadan da atabilsem iyi olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmucit -- 12 Kasım 2015; 10:18:19 >
  • mesaj uygulaması en son denediğimde tüm rehberi seçiyordu 400 küsür kişi bi deneyin isterseniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balomer -- 12 Kasım 2015; 10:26:17 >
  • Burada bulunan arkadaşlara kronik sorun bulunmayan bi tane makina yazsana !
  • Ben aldim biraz once . 1 tane kalmisti zaten . Kulaklik cikmadi kutudan . Kulaklik bekliyordum aslinda . Iade etme sansim varmi telefonu
  • bızım burdakı subeye 1 adet gelmıstı dun aksam sordugumda satısının bugun olacagını soledıler . sabah 8.30 da acılısına gıttım ve aldım.hedıye olarak aldıgım ıcın henuz kutusunu acmadım
  • Şİmdi bu telefon yerine yine android mi alsam? :)

İşin aslı bende android telefon yok, olanları incelediğimde kimisinde seçme sınırı var, yani seçtirmiyor. Bir de androidde 100 sms den fazla attırmıyordu, spam sms olayı yüzünden. Bu anlattıklarım farklı farklı android modelleri.

Artık millet whatsup kullandığı için sms olayı gereksiz gelebilir ama bana lazım oluyor. Bu sebeple sms de sorun yaşamayacağım bir telefon istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmucit -- 12 Kasım 2015; 10:56:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: realitych

Ben aldim biraz once . 1 tane kalmisti zaten . Kulaklik cikmadi kutudan . Kulaklik bekliyordum aslinda . Iade etme sansim varmi telefonu

Kutudan sadece telefon, pil ve şarj aleti çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

quote:

Ben aldim biraz once . 1 tane kalmisti zaten . Kulaklik cikmadi kutudan . Kulaklik bekliyordum aslinda . Iade etme sansim varmi telefonu

Bende onu diyorum zaten . Farkettim onu . Iade edebilirmiyim acaba
  • 10 TL'lik kulaklık için mi iade edeceksiniz?
  • uyduya gitgide zam geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: falcon86

10 TL'lik kulaklık için mi iade edeceksiniz?

Esas telefonumda da kulaklik yoktu . Orijinal olsun istemistim . Isteyene gonderirim bataryayi takmadim bile
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

quote:

Bende onu diyorum zaten . Farkettim onu . Iade edebilirmiyim acaba

Kulaklık çıkmadı diye mi? Sorun mağazaya alırlar belki.
  • uyduya gitgide zam geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Tolga

uyduya gitgide zam geliyor

Zam yaparak tüketmeye çalışıyorlar galiba
    o paralara zaten next var, next üretimi mersat var var da var...
  • hocam sizinkinden kulaklık çıktı mı acaba?

kutu içeriği standarttır çok kuvvetle muhtemel ama, yine de teyit edebilirseniz makbule geçer :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cıngıllı -- 12 Kasım 2015; 11:08:37 >
  • hocam renk ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cıngıllı -- 12 Kasım 2015; 11:08:00 >
  • eP_362 arkadaşımın dediği gibi cihazla birlikte kulaklık verilmiyor. Zaten cihazlarla verilen kulaklıkların kaliteleri genellikle düşük, kendinize 25-35 TL aralığında Sony, philips marka, daha kaliteli mikrofonlu kulaklıklar alabilirsiniz.
    Syg.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-qut

hocam renk ne?

Siyah hocam . Hepsi siyahti
  • Kesinlikle alınır. Şuan android kullanıyorum ancak 1 sene kadar Windows Phone kullandım. 1gb ram ile akıyor resmen.

Windows Phoneların tek eksik yanı marketi. Zaten Windows 10 ile bunu çözeceklerine inanıyorum. Çöp diyenlerin %90u malesef market bağımlısı gençlerimiz. Facebook watsapp ve benzeri temel uygulamalar var. Bence yeterli ben onları bile kullanmıyordum gerçi.

Androide geçmem elimde olan birşey değildi. Tavsiye ederim bu telefonu.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.