Şimdi Ara

A101'de Lumia 535 429 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
6
Favori
10.550
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Vatan Bilgisayar'ın Gazete İlanı Asılsız Çıktı!

24. 09. 2013 tarihli Akşam Gazetesinde Vatan Bilgisayar koskoca 1 sayfaya Yeni Nokia Lumıa 925 ilanı vermiş ve fiyat olarak 399 TL yazılmış fakat internet sitesinden sipariş vermek istediğinizde 1.399 TL fiyat var.

Ayrıca şahsen tele alış veriş için aradığımda ise müşteri hizmetleri baskı hatası olduğu söylenip bu fiyata alamazsınız deniliyor. Acaba bunu müşteriye mağazalara çekip baskı hatası olmuş diyerek başka alışverişlere gönlendirmek için kasıtlı mı yapılarak, haksız rekabet mi oluşturuluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lumia 535 modelini daha Türkiyede satışa çıkmadan ilk serisinden Fransadan 105 € ya almıştım, İlk seride malum dokunmatik problemleri vardı benim telefonumda da arada bu konuda sıkıntı yaşıyorum lakin bu problem sonraki serilerde aşılmıştı. Telefonun donanım özellikleri bin windows phone için gayette yeterli, daha önce wp kullanmayan arkadaşlar android telefonlarla kıyas yapmasınlar. Mağazasına gelecek olursak son zamanlarda aşırı derecede gelişti, çoğu şirket artık uygulama çıkarken wp telefonları es geçmiyor. Kısacası kullandığım süre içerisinde verdiğim paranın karşığını fazlasıyla aldım, 429 TL ye satılan bir telefonu 2000-3000 liraya satılan telefonlarla aynı klasmana koymayın. Bu telefona özellikle bu fiyatına rağmen çöp olarak nitelendiren arkadaşlar neye istinaden bunu yazabiliyorlar çok merak ediyorum.
  • Bugün gittiğim şubede bir adet vardı. Üretim tarihine baktım, 15 Aralık 2014 olduğunu görünce almaktan vazgeçtim. Bu tarihte üretilmiş olan ürünü kullanan var mı? Telefonu alanlar, telefonlarının üretim tarihleriyle birlikte yaşadıkları dokunmatik ekran deneyimlerini paylaşırlarsa makbule geçer.
  • Merhaba,

Kulaklık yok, 4g yok, çok fazla uygulama yok, arka kamera çok iyi değil.

Malzeme kalitesi için bir mağazaya gidip teşhir ürününü incelemenizde fayda var

Ön kamera iyi, telefon akıcı.

Ben telefonla konuşurum, sosyal medyada takılırım diyen için, dezavantajları da gözardı edilebilirse, alınır. Fiyat iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: agritux

Merhaba,

Kulaklık yok, 4g yok, çok fazla uygulama yok, arka kamera çok iyi değil.

Malzeme kalitesi için bir mağazaya gidip teşhir ürününü incelemenizde fayda var

Ön kamera iyi, telefon akıcı.

Ben telefonla konuşurum, sosyal medyada takılırım diyen için, dezavantajları da gözardı edilebilirse, alınır. Fiyat iyi.

Merhaba.
    Sürekli sosyal medyaya wi-fi' den takılan için şarjı ne kadar gider?

• quote:

Orijinalden alıntı: Demiourgos

Bugün gittiğim şubede bir adet vardı. Üretim tarihine baktım, 15 Aralık 2014 olduğunu görünce almaktan vazgeçtim. Bu tarihte üretilmiş olan ürünü kullanan var mı? Telefonu alanlar, telefonlarının üretim tarihleriyle birlikte yaşadıkları dokunmatik ekran deneyimlerini paylaşırlarsa makbule geçer.

ben aldım bu dokunmatik olayını baya denedim hiç sorun görmedim
    zaten microsoft aralık ayınca güncelleme ile sorunu çözecez demişken aralıkta sorunlu seri üretmeleri saçma olurdu
  • Hakimichi-kun kullanıcısına yanıt
    Ben sattım şuan keşke satmasaydım diyorum.

Kamerasını ve işletim sistemini çok özlüyorum.

Isınma ve batarya sorunu olmasa çok güzel telefon aslında.

• quote:

Orijinalden alıntı: alternative99

Lumia 535 modelini daha Türkiyede satışa çıkmadan ilk serisinden Fransadan 105 € ya almıştım, İlk seride malum dokunmatik problemleri vardı benim telefonumda da arada bu konuda sıkıntı yaşıyorum lakin bu problem sonraki serilerde aşılmıştı. Telefonun donanım özellikleri bin windows phone için gayette yeterli, daha önce wp kullanmayan arkadaşlar android telefonlarla kıyas yapmasınlar. Mağazasına gelecek olursak son zamanlarda aşırı derecede gelişti, çoğu şirket artık uygulama çıkarken wp telefonları es geçmiyor. Kısacası kullandığım süre içerisinde verdiğim paranın karşığını fazlasıyla aldım, 429 TL ye satılan bir telefonu 2000-3000 liraya satılan telefonlarla aynı klasmana koymayın. Bu telefona özellikle bu fiyatına rağmen çöp olarak nitelendiren arkadaşlar neye istinaden bunu yazabiliyorlar çok merak ediyorum.

++++++++++++++

• 499 yerine 430 olmuş çok da bişey yok
  • ben beğendim tamam kamerası ve ekran çözünürlüğü iyi değil. fakat işletim sistemi gayet stabil ve akıcı buldum dokunmatiğinde bir sorun yok gayet iyi çalışıyor. aynı fiyata bence iyi bir cihaz bulacağınızı sanmıyorum.
  • Acaba kalmışmıdır yarın gidip alsammı S3 'ü satıp akıcı bi telefon kullanmak istiyorum sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

Ben sattım şuan keşke satmasaydım diyorum.

Kamerasını ve işletim sistemini çok özlüyorum.

Isınma ve batarya sorunu olmasa çok güzel telefon aslında.

Hocam üzerinde yumurta pişirecek kadar ısınıyor bazen telefon. Hani tasarımı, ekranı kamerası on numara ama sorunları da bir o kadar mühim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzak durmak lazım anaya babaya iyi gider ama gerçi Candy crush da yoktu en son

• WP alma aldırma !!! ( Eski l920 ve l525 kullanıcısı )
  • adamlar stok boşaltıyor... 1.9luk bataryalı telefonmu kaldı piyasada dalga geçmeyin arkadaşlar alınırmı ya her gittiğiniz yerde şarz aletimi taşıyacaksınız...
  • telefon fiyatına göre gayet iyi. yıllardır android kullanan biri olarak windows ekranı menüleri akıcılığı hoşuma gitti. dokunmatikte bi sorun göremedim. sesi de gayet yüksek ve net. belki bende budan sonra windows düşünebilirim. biraz kullansın bakalım bizim birader bakalım şu windows nasılmış. marketine de baktım bi sürü şey var . play store daki gererksiz uygulamalar olmasa da sorun değil zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: a_y_k_u_t

WP alma aldırma !!! ( Eski l920 ve l525 kullanıcısı )

La bi kaybol
  • a101 ve bim gibi mağazalardan teknolojik aletleri pek almayın. usb alacaktım tanıdığım teknoloji mağazası sahibiyle konuştum. a101 falan bu ürünleri kendisi için özel hazırlatıyormuş. dışarıdan aldığınla oradan aldığın farklıymış yani. tabii powerbank ve usb hafızakartı gibi şeyler sorunolmaz. ancak telefon tv pc uydu vb. şeyleri alırken temkinli olun. en başta kutu içeriğini kısmışlar zaten maaliyeti düşürmek açısından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NikolayGulayev

a101 ve bim gibi mağazalardan teknolojik aletleri pek almayın. usb alacaktım tanıdığım teknoloji mağazası sahibiyle konuştum. a101 falan bu ürünleri kendisi için özel hazırlatıyormuş. dışarıdan aldığınla oradan aldığın farklıymış yani. tabii powerbank ve usb hafızakartı gibi şeyler sorunolmaz. ancak telefon tv pc uydu vb. şeyleri alırken temkinli olun. en başta kutu içeriğini kısmışlar zaten maaliyeti düşürmek açısından.

ya hocam a101 nasıl değitrebilir telefonu ya olacak iş mi. zaten kutudan normalde de kulaklık çıkmıyor. resmi distrübütör garantili telefon bu a101 deki bi cola değil ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: NikolayGulayev

a101 ve bim gibi mağazalardan teknolojik aletleri pek almayın. usb alacaktım tanıdığım teknoloji mağazası sahibiyle konuştum. a101 falan bu ürünleri kendisi için özel hazırlatıyormuş. dışarıdan aldığınla oradan aldığın farklıymış yani. tabii powerbank ve usb hafızakartı gibi şeyler sorunolmaz. ancak telefon tv pc uydu vb. şeyleri alırken temkinli olun. en başta kutu içeriğini kısmışlar zaten maaliyeti düşürmek açısından.

A101'den Galaxy Alpha aldım. Hiçbir faklılık yoktu.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.