Şimdi Ara

A101'de Lumia 535 429 TL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
6
Favori
10.550
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dokunmatik sorun var mı yok mu bir türlü anlayamadım okuduklarımdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Worm Holes

dokunmatik sorun var mı yok mu bir türlü anlayamadım okuduklarımdan

ben kullanıyorum hocam sıfır sıkıntı
  • Acaba ikinci telefon olarak alsam diyorum sadece neti kullanmak için ayrıca da bunda bir suru program eksik abdroideki programlar bunda da var mi ki hepsi isbank .migros , nuvo ,enpara ,yemek sepeti vs vs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hazır konu varken Yezz billy 4.7 model hakkında bilginizi alayım önerırmısınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabahtan beri kullaniyorum gayet guzel telefon

• ILKERATLIILKER I kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_111724802/f_//tm.htm#111782627
  • A101'den alıp satmak isteyenler hemen internete koymuş. ama açılmış paketin fiyatları 450-500'den gidiyor ?

Hala A101 mağazalarında 429.tl fiyat etiketi ile satış sürecinde olan sıfır cihazı, niçin tanımadığım bir insandan, internet üstünden, açılmış paketiyle (ki artık 2.el) 450.tl - 500.tl fiyat vererek alayım ki ?

başka bir yerden 500'e almış da bu fiyata satıyor diyeceğim ama bir de A101 faturalarıyla yazmışlar ... kasım 2015 tarihinde alındı diyerek..

hayırdır inş. ?
  • bu cihazı a101 den alanlara bir sorum olacak. renk seçeneği varmı. marketteki elemanın biseyden haberi yok galiba. büyük ihtimal siyah renk hepsi dedi. kutunun üzerinde renkle ilgili bir ibare var mı? normal kullanımda(sadece konuşma 1-2 saat) şarjı 2 gün gider mi.
  • Bugün BURSA da bim açılşından aldık iki tane 299 tl güzel cihaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: albaycan_19

bu cihazı a101 den alanlara bir sorum olacak. renk seçeneği varmı. marketteki elemanın biseyden haberi yok galiba. büyük ihtimal siyah renk hepsi dedi. kutunun üzerinde renkle ilgili bir ibare var mı? normal kullanımda(sadece konuşma 1-2 saat) şarjı 2 gün gider mi.

Ben aldigimda 1 tane vardi oda turuncuydu onubaldim.kutunun etiketinde renk ingilizce olarak yaziyor
  • Bursa da almak isteyenler yunuseli akyıldızda yeni açılan bimden alabilirler ellerinde stok vardı 299 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: albaycan_19

bu cihazı a101 den alanlara bir sorum olacak. renk seçeneği varmı. marketteki elemanın biseyden haberi yok galiba. büyük ihtimal siyah renk hepsi dedi. kutunun üzerinde renkle ilgili bir ibare var mı? normal kullanımda(sadece konuşma 1-2 saat) şarjı 2 gün gider mi.

bizim aldığımız da beyaz çıktı
  • bim.e 18 eylülde gelmiş.500 liradan satılmış. siz iyi almışsınız 299'a.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seckinar

A101'den alıp satmak isteyenler hemen internete koymuş. ama açılmış paketin fiyatları 450-500'den gidiyor ?

Hala A101 mağazalarında 429.tl fiyat etiketi ile satış sürecinde olan sıfır cihazı, niçin tanımadığım bir insandan, internet üstünden, açılmış paketiyle (ki artık 2.el) 450.tl - 500.tl fiyat vererek alayım ki ?

başka bir yerden 500'e almış da bu fiyata satıyor diyeceğim ama bir de A101 faturalarıyla yazmışlar ... kasım 2015 tarihinde alındı diyerek..

hayırdır inş. ?

A101 kalmadığı için. git bak bakalım alabiliyomusun olmayan şeyi a101 den
  • Almaz enayi mi.ben kendimi mesela ucuz bulduysam almadiysam onu kalkıp 1 TL yüksek fiyata gorsem almam öyle bir âhlak yapım var .alirsam geceleri uyuyamam bir sure, alnimda direkli enayi yazar gezerken öyle hissederim...

Paran çoksa sorun yok benim param az.

• quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

Almaz enayi mi.ben kendimi mesela ucuz bulduysam almadiysam onu kalkıp 1 TL yüksek fiyata gorsem almam öyle bir âhlak yapım var .alirsam geceleri uyuyamam bir sure, alnimda direkli enayi yazar gezerken öyle hissederim...

Almak icin a101 e gidip bulamayanlar aliyor zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: realitych

quote:

Almaz enayi mi.ben kendimi mesela ucuz bulduysam almadiysam onu kalkıp 1 TL yüksek fiyata gorsem almam öyle bir âhlak yapım var .alirsam geceleri uyuyamam bir sure, alnimda direkli enayi yazar gezerken öyle hissederim...

ne idüğü belirsiz yerden niye alsın hb da 489 hızlılda 499 gider ordan bunlara niye 500 versin ki zaten piysası 500 telefonun

• Ben şimdi desem ki yeni açılan BİM de 300 liraya daha dün satıldı diye ihtiyacım olmadığı için almadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatsafkan

Ben şimdi desem ki yeni açılan BİM de 300 liraya daha dün satıldı diye ihtiyacım olmadığı için almadım

şans hocam. ihtiyaç olmadığı sürece çok ucuz bile osla pek bi esprisi kalmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: realitych

quote:

SAZAN.avi

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.