Şimdi Ara

A101'de Lumia 535 429 TL (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
6
Favori
10.550
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ANLOVE

Kesinlikle alınır. Şuan android kullanıyorum ancak 1 sene kadar Windows Phone kullandım. 1gb ram ile akıyor resmen.

Windows Phoneların tek eksik yanı marketi. Zaten Windows 10 ile bunu çözeceklerine inanıyorum. Çöp diyenlerin %90u malesef market bağımlısı gençlerimiz. Facebook watsapp ve benzeri temel uygulamalar var. Bence yeterli ben onları bile kullanmıyordum gerçi.

Androide geçmem elimde olan birşey değildi. Tavsiye ederim bu telefonu.

sonunda mantıklı bi yorum.

başlığın başında köftenin biri çöp diyip kaçmış milleti tereddüte düşürmüş.
    mükemmel bir fiyata mükemmel bir cihaz.
    akıllı telefon düşünen kaçırmasın.
  • Bu modelde çoklu dokunmatik sorunu olan seriler var. Forumda konusunu yorumlarimizi ve teknosadan ne çektigimizi okuyabilirsiniz. Saglamina denk gelirseniz guzel cihaz arka kapak cikiyor gibi durmasa..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oCloud

quote:

Kesinlikle alınır. Şuan android kullanıyorum ancak 1 sene kadar Windows Phone kullandım. 1gb ram ile akıyor resmen.

Windows Phoneların tek eksik yanı marketi. Zaten Windows 10 ile bunu çözeceklerine inanıyorum. Çöp diyenlerin %90u malesef market bağımlısı gençlerimiz. Facebook watsapp ve benzeri temel uygulamalar var. Bence yeterli ben onları bile kullanmıyordum gerçi.

dostum bir süre kullandım win phone. Youtube bile yok. Ne uygulaması?

Arama motoru google değil. Yetersiz.

Ayrıca görüşme kaydı marketinde yok

Yağ gibi akan ne? Telefon rehberi mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: bilade

quote:

Orijinalden alıntı: oCloud

quote:

dostum bir süre kullandım win phone. Youtube bile yok. Ne uygulaması?

Arama motoru google değil. Yetersiz.

Ayrıca görüşme kaydı marketinde yok

Yağ gibi akan ne? Telefon rehberi mi ?

abi telefonu kullandım diyosun ama arama motorunu bing, yandex ve google arasından seçebileceğini görmedin mi mesela :)
    "bir süre kullandım" dediğin alıp 5 dakika mı baktın telefona eheh :)

youtube konusunda microsoft google anlaşmazlığı söz konusu, daha doğrusu microsoftun kendi engel olduğunu duymuştum ama bu yani "youtube bile yok" gibi bi durum söz konusu değil, bu anlaşmazlıktan doğan bir sorun.
    yani "youtube bile yok" dersen millet "o zaman başka hiçbişey de yoktur" diye düşünür.
    halbuki başka herşey var, ayrıca youtube'a da girebileceğin gayri-resmi "offical" sayılabilecek bir iki program vardı markette. ayrıca tarayıcıdan da açabilirsin.
    ve evet telefon yağ gibi akıyor dostum :)
    abi yani şöyle bişey var herkesin elinin altında windows kurulu bilgisayar var.
    yani über marjinal apple'cı kardeşlerim hariç.
    girin abi windows store'a bakın ne uygulamalar var.
    beğenen alır.
    ^^

• Aslın da benim android sony de sürekli açılıp kapanmaya başladı. Yer imlerini açınca kapanıyor ve haritaları kullanamıyorum. Format atsam da fayda etmedi. Sırf merakımdan windows phone almayı düşünüyorum. Bundan mı alsaydım acaba hem ucuz işimi görürdü.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • a101in deposunda hala bulunuyor mudur?
  • Valla babama alsam iyiydi

Babam ses açma tel calismiyor dediydi ekrandan dokunmatik açıyordu keşke alaydım bulamazmiyiz bir yerde tühhhh

Babamda lumia 520 var bu daha mi iyi ona gore

• quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

Valla babama alsam iyiydi

Babam ses açma tel calismiyor dediydi ekrandan dokunmatik açıyordu keşke alaydım bulamazmiyiz bir yerde tühhhh

Babamda lumia 520 var bu daha mi iyi ona gore

535 daha üst model
  • Bu telin ikinci elini satamazsiniz.

Kullancaksaniz alin bnce

• hangi serilerde dokunmatık sorunu var biri açıklık getirebilir mi almayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda109070

Bu telin ikinci elini satamazsiniz.

Kullancaksaniz alin bnce

hocam zaten tel 430 lira ne ikinci el değeri olacak ki zaten.
  • Zaten şubelere birer adet gelmiş, hemen de bitmiştir. Fiyat iyi
  • Bizim Burda a101 de 1 adet kapalı kutu var okeyleyene yardım mahiyetinde hemen alır gonderirim veya elden teslim ederim İstanbul içi.

05422079654

• quote:

Bizim Burda a101 de 1 adet kapalı kutu var okeyleyene yardım mahiyetinde hemen alır gonderirim veya elden teslim ederim İstanbul içi.

05422079654

Hangi Şubede hocam ?
  • bende lumia 1320 var.1 sene daha garantisi devam etmekte her neyse servisini vs aradım bulamadım.en son bizim tanıdık bi telefoncu var aile dostu nokia nın türkiyeden cekildigini soylemisti.alacak arkadaslar bunu dusunerek alsınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Welcome To Jamrock

bende lumia 1320 var.1 sene daha garantisi devam etmekte her neyse servisini vs aradım bulamadım.en son bizim tanıdık bi telefoncu var aile dostu nokia nın türkiyeden cekildigini soylemisti.alacak arkadaslar bunu dusunerek alsınlar

Nokia Türkiyeden çekilmedi hocam. Microsofta Satıldığı için artık nokia adı ile üretilmiyor.
    Tüm dünyada böyle .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Welcome To Jamrock

bende lumia 1320 var.1 sene daha garantisi devam etmekte her neyse servisini vs aradım bulamadım.en son bizim tanıdık bi telefoncu var aile dostu nokia nın türkiyeden cekildigini soylemisti.alacak arkadaslar bunu dusunerek alsınlar

zaten bu telefon nokia lumia değil microsoft lumia
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafakumbar

quote:

Bizim Burda a101 de 1 adet kapalı kutu var okeyleyene yardım mahiyetinde hemen alır gonderirim veya elden teslim ederim İstanbul içi.

05422079654

Hangi Şubede hocam ?

Esenyurt incir tepe şubesi hocam kesin alacaksan ayirtayim bugün kesip fişini geri gobdercekkerdi

Eğer guvenirsen ben alayim sana godnereyim veye eldne getireyim ahali bilir beni ama seni ilk duydum

• A101 iyi satış yaptı. Bim bunu kurban bayramı zamanı 499'dan getirdi hiç satamadı şubelerde kalmıştı hep 3 er 5 er. Burada fiyat iyi olunca millet kapıştı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mustafakumbar

quote:

05422079654

Hangi Şubede hocam ?

Esenyurt incir tepe şubesi hocam kesin alacaksan ayirtayim bugün kesip fişini geri gobdercekkerdi

Eğer guvenirsen ben alayim sana godnereyim veye eldne getireyim ahali bilir beni ama seni ilk duydum

Hocam bu mesajdan anladığım gerçekten alıp göndereceğiniz ama teşekkür ederim, yakın olsaydım çıkar gelirdim.

Ben Kartalda oturuyorum aramız bayağı var.

hepsiburda.com da 488 TL 500/100 Lük çekler var sitede 40 TL ye satılıyor. onunla 428 TL ye gelir.

Lumia 640 a bakıyorum bi karşılaştırma yapayım karar verip alacam, android den kurtulmalıyım artık...

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.