Şimdi Ara

A101'de Lumia 535 429 TL (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
6
Favori
10.550
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 640 xl ile hemen hemen iki katı fiyat farkı var,

ama ramleri aynı 1 gb,
    dahili hafızalar aynı 8 gb,
    işlemci aynı 1,2 ghz.,,

diğerleri bana göre ıvır zıvır kamera falan ilgimi çekmiyor, kullanım hızı önemli olan...

Atladığım bişey varmı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafakumbar

quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

quote:

Bizim Burda a101 de 1 adet kapalı kutu var okeyleyene yardım mahiyetinde hemen alır gonderirim veya elden teslim ederim İstanbul içi.

05422079654

Hangi Şubede hocam ?

Esenyurt incir tepe şubesi hocam kesin alacaksan ayirtayim bugün kesip fişini geri gobdercekkerdi

Eğer guvenirsen ben alayim sana godnereyim veye eldne getireyim ahali bilir beni ama seni ilk duydum

Hocam bu mesajdan anladığım gerçekten alıp göndereceğiniz ama teşekkür ederim, yakın olsaydım çıkar gelirdim.

Ben Kartalda oturuyorum aramız bayağı var.

hepsiburda.com da 488 TL 500/100 Lük çekler var sitede 40 TL ye satılıyor. onunla 428 TL ye gelir.

Lumia 640 a bakıyorum bi karşılaştırma yapayım karar verip alacam, android den kurtulmalıyım artık...

Hix sorun değildi hocam hafta sonu çıkar gelirdim aracimla bir çayini icerrdim neyse 428 TL gelmesi gayet uygun teknoseyir deki inceleme videosunu incele 640 ve 535 iemin ol 535 dersin aynı kalite tek fark fiyat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alınırmı yaw 600 e android var bisürü markanın
    bende 400 var
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bizim Burda a101 de 1 adet kapalı kutu var okeyleyene yardım mahiyetinde hemen alır gonderirim veya elden teslim ederim İstanbul içi.

05422079654

Hangi Şubede hocam ?

Esenyurt incir tepe şubesi hocam kesin alacaksan ayirtayim bugün kesip fişini geri gobdercekkerdi

Eğer guvenirsen ben alayim sana godnereyim veye eldne getireyim ahali bilir beni ama seni ilk duydum

Hocam bu mesajdan anladığım gerçekten alıp göndereceğiniz ama teşekkür ederim, yakın olsaydım çıkar gelirdim.

hepsiburda.com da 488 TL 500/100 Lük çekler var sitede 40 TL ye satılıyor. onunla 428 TL ye gelir.

Lumia 640 a bakıyorum bi karşılaştırma yapayım karar verip alacam, android den kurtulmalıyım artık...

Hix sorun değildi hocam hafta sonu çıkar gelirdim aracimla bir çayini icerrdim neyse 428 TL gelmesi gayet uygun teknoseyir deki inceleme videosunu incele 640 ve 535 iemin ol 535 dersin aynı kalite tek fark fiyat

Telefon burnumuzun dibinde duruyormuş haberimiz yok...

Bugün mahallemizdeki A-101 e uğradım sordum 1 tane var dedi ŞOK ŞOK ŞOK Oldum...

Hemen aldım tabiki...
    640 ile fark olmamasıda iyi oldu ..

Şimdiki telefonum HTC İnşallah rehberi atar, 2500 kişi var.

sim kart mikro imiş o yüzden açamadım...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

05422079654

Hangi Şubede hocam ?

Telefon burnumuzun dibinde duruyormuş haberimiz yok...

Bugün mahallemizdeki A-101 e uğradım sordum 1 tane var dedi ŞOK ŞOK ŞOK Oldum...

Hemen aldım tabiki...
    640 ile fark olmamasıda iyi oldu ..

Şimdiki telefonum HTC İnşallah rehberi atar, 2500 kişi var.

sim kart mikro imiş o yüzden açamadım...

Android ise verilerimi aktar uygulaması ile sıkıntısız atabilirsiniz. 640 ile sadece boyutları aynı.

• Hp slate 6 varken

• ilginç bir şey, ürünün bulunmadığını falan yazmışlar bu konuyu yeni gördüm. ..
    Bulunduğum yerdeki tüm a101 lerde şu an 2-3 er adet var.
    samsun terme....
    isteyene karşılıksız gönderebilirim...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amcui

Alınırmı yaw 600 e android var bisürü markanın
    bende 400 var

valla herkes anrdoid e göre daha stabil ve kıcı olduğunu söylüyor windows uın. ben biradere aldım biraz kurcaladım bayağı akıcı gibi. androidde progma yükledikçe şişme yavaşlama oluyor bunda olmuyor diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ariasoft

Başka konuya da yazdım ancak işim acil olduğu için buradan da yazayım. (Normalde tekrar yapmam)

Benim yakınımda olan A101'e de gelmiş 10 tane, sürekli muhabbetim olan genç bir arkadaş var ona 3 tane ayırttım. Hediye olarak alıp vermeyi düşünüyorum, bu cihazın 2014, 2015 v.s. serileri olduğu söyleniyor sizlerde hangi seriler var acaba?

Forumda şöyle dokunmatik sorunu ile ilgili konular buldum ve çok şikayet edenler var.

http://forum.donanimhaber.com/m_108830809/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_102404334/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_112630273/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_111811201/tm.htm

Bu cihazı aldıktan sonra dokunmatik sorunu ile ilgili hangi testleri yapmak gerekiyor?

Cevaplar için teşekkür ederim.

ben aldım kullanıyorum sıfır sorun

• quote:

Orijinalden alıntı: ariasoft

quote:

Orijinalden alıntı: realitych
    ben aldım kullanıyorum sıfır sorun

Seri, üretim tarihi v.s. muhabbeti var. Sizin kutuda hangi tarih yazıyordu? Cevap için teşekkür ederim.

Aralik 2014 yaziyodu

• Telefon çok hızlı ama markette az uygulama var.

Adamlar hala instagramı bile beta olarak sunuyor. Eger telefonu kurcalamayi seviyorsaniz bulasmayin hic ama yok internette takilirim yeter diyorsaniz cok stabil kalite alet gercekten.

Bildigim kadariyla youtube uygulamasi bile yok direkt mobilden giriyorsunuz.

• N11de 459TL %11 indirim ile 408,51 e gelir

• PunkBunny kullanıcısına yanıt
    dokunmatik problemin dolayı bu telefondan uzak durmuştuk. Öyle bir sorunla karşılaşmadınız mı?
  • bizimkiler 1 aydır kullanıyor gayet memnunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: YazılımMühendisi

N11de 459TL %11 indirim ile 408,51 e gelir

nerde hocam. ben baktım şimdi en ucuz 500
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Sanırım şu

http://urun.n11.com/cep-telefonu/lumia-535-cep-telefonu-P89745197
  • Bizim burda a101 de 375 tl fiyat nasıl almaya değermi

• quote:

Orijinalden alıntı: belo3

Bizim burda a101 de 375 tl fiyat nasıl almaya değermi

Neresi orası hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdem2602

quote:

Neresi orası hocam?

Tuzlada aldım 1 tane kalmış. Ama sanırım iade edicem Bilemedim valla. İyi fiyatamı aldım. Poşetini kutusunu açmadım o yüzden. Yoksa iade almazlar sanırım. Sizden gelen yorumlara bakayım dedim. İsteyen olursa sizede verebilirim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Erdem2602

quote:

Neresi orası hocam?

Tuzlada aldım 1 tane kalmış. Ama sanırım iade edicem Bilemedim valla. İyi fiyatamı aldım. Poşetini kutusunu açmadım o yüzden. Yoksa iade almazlar sanırım. Sizden gelen yorumlara bakayım dedim. İsteyen olursa sizede verebilirim.

hocam iade edeceğine biz alalım senden

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.