Şimdi Ara

A101 de SAMSUNG 55JU6070 UHD TV 2799 tl 800hz usb 3.0 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
8
Favori
31.952
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

quote:

Orijinalden alıntı: ezginingünlüğü

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ezginingünlüğü

güncel

Güncel olan ne

Hocam genel olarak memnun olup olunmadığını soracaktım yanlış konuya yazmışım. Çok sekme açmanın azizliğine uğradık kusura bakmayınız.

Kardeşim bu fiyata bundan daha iyi bir 4K TV bulamazsın 55 inç 4K Samsung kalitesi internete girmek çok çok güzel internetine girmek çok çok zevkli tek bir eksiğin var o da hareketli sahnelerde pek iyi değil Biraz Onun haricinde hiçbir sıkıntısı yok HDD den istediğin şeyi izle her türlü formatı Acıyor her türlü açıyor televizyon her yönden on numara bir televizyon fiyat olarak çok çok çok çok çok uygun dediğim gibi internete girmek çok çok çok çok zevkli hard diskten film izlemek çok çok çok güzel tek tek sıkıntısı hareketli sahnelerde pek iyi değil

Hareketli goruntulerde titreme mi var ?

• aterikasedi kullanıcısına yanıt
    Çok Az biraz var ama rahatsız edici degil. Misal futbol müsabakalarında hiç rahatsız olmadım hele trt4k da Fenerbahçe Galatasaray Avrupa maçları dönüyor dünya kupası finali habire yayınlanıyor gayet iyi sıkıntı yok ama şunu unutmayın 4k 55" giriş seviyesi bir cihaz alıyorsunuz orta alt seviye isterim derseniz ortalama 1500 daha eklemelisin
    Bu arada paneli bozulan tvim dün geldi. Panel değişmiş.
    Paranız bu tvye zorla yetiyorsa hiç düşünmeden alın
    Ama bütçeniz var ise daha yüksek modellere yönelin. Misal js7200

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 31 Mart 2016; 17:50:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Çok Az biraz var ama rahatsız edici degil. Misal futbol müsabakalarında hiç rahatsız olmadım hele trt4k da Fenerbahçe Galatasaray Avrupa maçları dönüyor dünya kupası finali habire yayınlanıyor gayet iyi sıkıntı yok ama şunu unutmayın 4k 55" giriş seviyesi bir cihaz alıyorsunuz orta alt seviye isterim derseniz ortalama 1500 daha eklemelisin
    Bu arada paneli bozulan tvim dün geldi. Panel değişmiş.
    Paranız bu tvye zorla yetiyorsa hiç düşünmeden alın
    Ama bütçeniz var ise daha yüksek modellere yönelin. Misal js7200

Hocam bende lg 49uf8507 vadı.Çok populer bı model.Hareketlı goruntulerde tıtreme yaptıgı ıcın sattım.Sımdı bu modelın 55" olanını buldum ıkıncı elde uygun fıyata.Bu da oyle titreme yapıyorsa hic bulasmayayım .

Kardeş titreme istemiyorsan üst seviye motion Plus lara bak
    Yada satan yer yakınsa git bak öyle al.
    55"4K samsung tizen tvden bahsediyoruz. Bukadar ucuzu bulamazsın. Yanlız tizen le webos arasında çok fark var tizen çok stabil dir.
    Bizm tv dede titreme önleyici seçenek var ama hiç işe yaramıyor.
    55"4K motion Plus tv yi 6000-7000 den aşşağı bulamazsın.
    Yada 42" tv ler yöneleceksin ozaman 2000-2500 gibi bir fiyata istedigin tv yi alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 2 Nisan 2016; 16:56:51 >
  • quote:

Kardeş titreme istemiyorsan üst seviye motion Plus lara bak
    Yada satan yer yakınsa git bak öyle al.
    55"4K samsung tizen tvden bahsediyoruz. Bukadar ucuzu bulamazsın. Yanlız tizen le webos arasında çok fark var tizen çok stabil dir.
    Bizm tv dede titreme önleyici seçenek var ama hiç işe yaramıyor.
    55"4K motion Plus tv yi 6000-7000 den aşşağı bulamazsın.
    Yada 42" tv ler yöneleceksin ozaman 2000-2500 gibi bir fiyata istedigin tv yi alırsın.

2. el baktığım ıcın fazla secenek yok hocam.Şu anki bı ıkı secenekten bırı 55ju6070.Fiyat 2500.İyi mi sizce.Pahalı mı yoksa ?
    2500 bence satan icinde alan icinde normal fiyat sen 2250 ye alaydin iyidi

• siz hareketli sahnede titreme istemiyorsaniz 42yada 43" 4k tv lere yonelin 2500 e iyi bir tv bulursun hemde sifir.
    veya titremeyi takmayacan bu tv yi alacan kendimi senin yerine koydum secmek zor olacak,
    tvin kucuk olacak ama goruntu akip gidecek bunun tadi pahabicilmez hakaten guzel olur. diyer yandada 55" buyuklugu iyi gelde karar ver ben karar veremedim.
    uydu montaji yapiyorum cok tv gordum hareketli sahnede iyi olan tvnin keyfi apayri. ama buyuk tvnin keyfide iyi.
    ikisini bir arada istersen 7000 tl vermelisin

• suan trt4k da almanya arjantin final maci var dikkatli baktim rahatsiz edici bir titreme yok. bir ayrinti var 4k dan zevk almakistiyorsan min 55" olmali tvin. yoksa farki anlaman zorlasir.

• quote:

suan trt4k da almanya arjantin final maci var dikkatli baktim rahatsiz edici bir titreme yok. bir ayrinti var 4k dan zevk almakistiyorsan min 55" olmali tvin. yoksa farki anlaman zorlasir.

Hocam 50"in altına düşemem.Daha once 60" plazma kullandım.O boydan sonra 50" altı cüce gibi geliyor.50-55" ideal.7000 tl falan şu an için imkansız .Maçlarda o titreme pek belli olmuyor zaten.Dizilerde daha çok anlaşılıyor.Ya da trt hd'deki belgesellerde.
    Aynen dizilerde belgeselinde felan daha çok anlaşılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 2 Nisan 2016; 18:17:03 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olgi -- 14 Eylül 2016; 22:48:53 >
  • arkadaşlar tv 2899 liradan güncel artı carrefoursa kartınıza 250 lira veriyorhttps://www.carrefoursa.com/d/samsung-ue55ju6070-uhd-smart-led-tv?utm_source=akakce&utm_medium=list&utm_campaign=standard&v=1.89.7 mağazada da aynı fiyat fakat para puan veriyor mu vermiyor mu bilmyorum sorunup ısrarla isteyin
  • Baya zam gelmiş televizyona..Şu anda 3499 TL görünüyor..
  • quote:

Bugun almayı planliyordum ama bana 2799 tl fiyat çektiler

Vay be alalı bir yıl olmuş sorunsuz çalışıyor inşallah 2. Yılını bitirip bozulmaz
    Bundan 6 ay önce tv habire servise gidip duruyordu 4 kez servise gitti sorun is3 tv'de kocaman yatay siyah çizgilerin gidip gelmesiydi ne yaptılar ne ettiler çözemediler en son mahkemeye vermeye karar vermiştim çok rezil bir durumdu tv durduk yere kafasına göre sorunlar çıkarıyordu
    Ana kart değişti panel değişti ama cozememislerdi.
    Artık ben umudu kesmiştim sora sevisçi arkadaşı son aradığım zaman bu sorun bazı TV'lerde oluyormuş yazılım bekliyoruz sizin sorunu yazılım çözecek yeni yazılım gelince gelip yüklerim dedi zerre inanmadım dedimki.
    Benim tvye özel yazılım yapacak halleri yok tv6e yazılım gelince zaten tv kendini gunceller 2 gün sora yazılım geldi ve tv düzeldi öğün bu gündür sorun yok.
    Tek sorun 4k filmlerin hala yaygınlaşmamış olması
    Torrente ki 4k filimleri bir elin parmağını geçmiyor uyumlu altyazi bile yok kısaca 4k hikaye oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 4 Ekim 2016; 14:06:59 >

• 4k filmler yavaş yavaş yaygınlaşıyor
  • 2 ay sonra garantisi bitiyor ne dersiniz daha yıllarca götürür mü ben fiyatına göre çok memnunum tv den

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.