Şimdi Ara

A101 de SAMSUNG 55JU6070 UHD TV 2799 tl 800hz usb 3.0 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
8
Favori
31.953
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     A101 de SAMSUNG 55JU6070 UHD TV 2799 tl 800hz usb 3.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 28 Eylül 2015; 6:37:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam Arkadaşlar,

Ben de dün Bursa Maksem A101'den son indirimlerle 2650 TL'ye aldım. Bu fiyata 4K tv bence çok iyi. Bulabiliyorsanız alın derim. Teknosa ve Bimekste ürünün incelemesini yaptım, ancak 4500 TL civarındaki SUHD'ler bu ürünün parlaklığının üstüne çıkabiliyor. Bluray film, samsung dahilinde gelen 4K Belgeseller ve 4K GoPro videolarını izlemek keyifli olacağa benziyor ;)
  • Sıkıntı yaşıyorum bazen wifi interneti görmüyor bazende menüye bastığım zaman uydu ayarları pasif görünüyor. Fişi çıkartıp takıyom düzeliyor
    Edit: uydu kablosu gevşekliginden kaynaklıymış sorun. Sıkıntı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 29 Kasım 2015; 14:09:07 >
  • http://www.samsung.com/tr/support/model/UE55JU6070UXTK burdaki yazılım bizim tv ye olurmu

• Red_Devil33 kullanıcısına yanıt
    Siz yinede samsung merkeze sorun hocam ne olur ne olmaz..
  • Twonokta kullanıcısına yanıt
    Samsung merkez onayladı yükledim yazılım 1105 oldu

• Red_Devil33 kullanıcısına yanıt
    Onun ne gibi bir artısı oluyor peki hocam..?

benim tv arıza verdi ekranda siyah bir karartı çıkıyor aradım merkezi görüntü testi yaptıktan sonra arızaya karar vericekler akşama tv yanından arıcam yeni tvde bunların çıkması can sıkıyor..
    Güncelleme yaptım ve anten kablosunu degiştim benim tvde birkaç gündür sıkıntı yok.
    Güncelleme de farklı bişey görmedim sanki güncelleme yapmamışım gibi.

• Şimdi baktım tv kendini güncellemiş 1411 olmuş
    Haberim olmadan kendini güncellemiş en son 1105 ti

• Kendini güncelliyor evet.. Bendeki sorunda elektrik prizindenmiş uzatmayı çıkarınca sorun kalmadı..
  • Arkadaşlar herkese merhaba. Ayrıca bu televizyonu alanlara hayırlı olsun.benim bu televizyonu alan arkadaşlardan bir ricam olacak. Önce başına geleni anlatayım.ben de A101 den satın aldım bu modeli.2 ay sonra USB ye ne taksam okumamaya başladı.servis çağırdım, alıp götürdüler. 1 hafta sonra servis geri getirdi.ve anakartın arıza yaptığını, bu sebeple anakartın değiştirildiğini söylediler.Usb şu an çalışıyor ama başka bir sorun hissediyorum.sanki görüntü eskiye nazaran daha kötü ve hareketli ve koyu sahnelerde hafif kumlanmalar oluşuyor.aklıma ilk olarak uyumlu olan başka bir model anakartı takmış olabilecekleri geldi.ayrıca destek menüsünden samsunga başvurun seçeneğine basınca model numarası olarak Ue55JU6000 olarak görünüyor. Bu modelin 6070 olması gerekmiyor mu? Sizden ricam bi modele sahip arkadaşlar menüden model numarasına bakıp beni bilgilendirirler minnettar olacağım. Bu işi araştırmam lazım.yardımlarınızı bekliyorum .teşekkürlrr

• quote:

Orijinalden alıntı: wagabandos

Arkadaşlar herkese merhaba. Ayrıca bu televizyonu alanlara hayırlı olsun.benim bu televizyonu alan arkadaşlardan bir ricam olacak. Önce başına geleni anlatayım.ben de A101 den satın aldım bu modeli.2 ay sonra USB ye ne taksam okumamaya başladı.servis çağırdım, alıp götürdüler. 1 hafta sonra servis geri getirdi.ve anakartın arıza yaptığını, bu sebeple anakartın değiştirildiğini söylediler.Usb şu an çalışıyor ama başka bir sorun hissediyorum.sanki görüntü eskiye nazaran daha kötü ve hareketli ve koyu sahnelerde hafif kumlanmalar oluşuyor.aklıma ilk olarak uyumlu olan başka bir model anakartı takmış olabilecekleri geldi.ayrıca destek menüsünden samsunga başvurun seçeneğine basınca model numarası olarak Ue55JU6000 olarak görünüyor. Bu modelin 6070 olması gerekmiyor mu? Sizden ricam bi modele sahip arkadaşlar menüden model numarasına bakıp beni bilgilendirirler minnettar olacağım. Bu işi araştırmam lazım.yardımlarınızı bekliyorum .teşekkürlrr

Buyur

• Resim atıcam sorun oluyor. Ama destek bölümünde samsung ju6070 6070 yazıyor ben olsam kabul etmem
    Ürün bilgileri
    Model kodu :ue 55ju6070

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 22 Kasım 2015; 16:57:50 >
  • Ben de bugün BIMEX ten 3200 TL ye aldım. 320 TL hediye kuponu ile 2880 TL ye gelmiş oldu... Bu arada, Eylül ayında 2650 TL ye almak iyiymiş...
  • xhuttra X kullanıcısına yanıt
    Yorumlarınızı alalım

• Daha kurulum için servise bile haber etmedim, gelecek haftasonundan önce cihazı kendi test etme imkanım olmayacak.

Şimdilik mağazada aldığım bilgiyi paylaşayım; Philips 50PUK6809 modeli 4k olmasına rağmen çok uygun fiyatlı olduğu için "onu neden düşünmemeliyim" diye sorduğumda, o cihazın 30p olması sebebiyle TRT 4K yı açamadığını söyledi, bunlar 60P'ymiş... Burada anlatılmak istenenin ne olduğu konusunda fazla fikrim olmamakla beraber, aynı kişinin cihazın gerçek panel tazeleme frekansının 200 Hz olduğunu iddia etmesi sebebiyle kaynağım da pek güvenilir değil...

öte yandan, paneli IPS olan cihaz, görüntü olarak mağazadaki diğer rakiplerin yanında iyi/orta görünüyordu. Renk doğruluğu olarak da yine bazı cihazlar sırıtırken, bu cihazda problem yok gibiydi...

Bu işlere artık pek vaktim olmuyor dolayısıyla, test görüntüleri vs pek araştırma şansım yok. Ama özellikle test etmemi istediğiniz bir konu varsa, test görüntüsü linki ile birlikte gönderirseniz test edebilirim.

Haftaya umarım daha fazla bilgi verebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: wagabandos

Arkadaşlar herkese merhaba. Ayrıca bu televizyonu alanlara hayırlı olsun.benim bu televizyonu alan arkadaşlardan bir ricam olacak. Önce başına geleni anlatayım.ben de A101 den satın aldım bu modeli.2 ay sonra USB ye ne taksam okumamaya başladı.servis çağırdım, alıp götürdüler. 1 hafta sonra servis geri getirdi.ve anakartın arıza yaptığını, bu sebeple anakartın değiştirildiğini söylediler.Usb şu an çalışıyor ama başka bir sorun hissediyorum.sanki görüntü eskiye nazaran daha kötü ve hareketli ve koyu sahnelerde hafif kumlanmalar oluşuyor.aklıma ilk olarak uyumlu olan başka bir model anakartı takmış olabilecekleri geldi.ayrıca destek menüsünden samsunga başvurun seçeneğine basınca model numarası olarak Ue55JU6000 olarak görünüyor. Bu modelin 6070 olması gerekmiyor mu? Sizden ricam bi modele sahip arkadaşlar menüden model numarasına bakıp beni bilgilendirirler minnettar olacağım. Bu işi araştırmam lazım.yardımlarınızı bekliyorum .teşekkürlrr

Hemen samsung genel merkezini arayıp servis hakkında şikayet dosyası açtırın zaman geçmesin fazla üstünden ve gerçek ana kartını taksınlar başka servis talep edin ki sorunu daha iyi anlar ve size bilgi verirler..Dünya kadar para verip aldık neden başka ana kart takılsın ki parayı çöpten toplamıyor kimse biraz sert çıkın ve hakkınızı arayın hocam o zaman yola gelirler..

Dostum tv ile ilgili sıkıntı varmı sende.
    benim tek sıkıntı duyduğum nokta hareketli sahneler kötü degil orta iyi karışımı .
    Harekeli sahnelerde çok üst düzey bir görüntü yok.

• Arkadaşlar dün bir A101 de bu televizyonu gördüm, bütçeme uygun olduğu için dikkatimi çekti 2500'lü bir fiyatı vardı. Sizce alınabilecek bir televizyon mu
  • Durum şu ürün fiyatına göre mükemmel bir tv.Teknosa da 3300 e satılıyor. 2500 anca verrim diyorsan bu fiyata daha iyisi yok.
    ama benim bütçem var 3500-4500 de verebilirim dersen 7000 serisi var . 55ju7xxx serisi tabiki daha iyidir

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.