Şimdi Ara

A101 de SAMSUNG 55JU6070 UHD TV 2799 tl 800hz usb 3.0 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
8
Favori
31.941
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

Dostum tv ile ilgili sıkıntı varmı sende.
    benim tek sıkıntı duyduğum nokta hareketli sahneler kötü degil orta iyi karışımı .
    Harekeli sahnelerde çok üst düzey bir görüntü yok.

Bir sıkıntı yok hocam memnunum ben 4 k geçince baya güzel görüntülerde olur şimdilik idare ediyor bizi..
  • Tv bozuldu servis götürdü
    Tv açıldığı zaman yatay çizgiler çıkıyordu sonra düzeliyordu bide ekranda titreme vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 8 Aralık 2015; 12:56:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara'da hic kaldi mi, goren var mi?
  • Ben dün Ankara Mamak ta A101 açılışa özel 2.699 tl ye aldım. bakalım yarın kurulum yapılacak inşaallah ölü pixel çıkmaz. Alırken çıkarsa iade ederim paramı alırım dedim kabul ettiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerkarakaya

Ben dün Ankara Mamak ta A101 açılışa özel 2.699 tl ye aldım. bakalım yarın kurulum yapılacak inşaallah ölü pixel çıkmaz. Alırken çıkarsa iade ederim paramı alırım dedim kabul ettiler.

Ürün kurulumu yapıldıktan ertesi gün 6 tane ölü pixel tespit ettim. hemen müş. hiz.ni aradım. Bugün servis gelecek samsung ürünleri 30 gün boyunca para iadesi yada değişim yapılıyormuş. Bilmiyorum bu tvyi fazla beğenmedim. hareketli sahnelerde pek iyi değil sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerkarakaya -- 23 Aralık 2015; 9:24:43 >
  • Mrb mamakta hangi 101 başka varmıydı tv

• quote:

Orijinalden alıntı: srdr77

Mrb mamakta hangi 101 başka varmıydı tv

Başka yoktu kardeş. onu da aldığıma pişman oldum tam 9 tane ölü piksel var A101 den bence uzak durun. alırken sorun çıkarsa getirip paramı alırım dedim kabul ettiler şimdi ise beni sürekli oyalıyorlar. Siz siz olun düşük fiyat diye hemen üzerine atlamayın.
  • Teşekkür ederim

• By tv den uzak durun.bok Gibi bir tv 4k olsun giris seviyesi param yok derseniz alin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 15 Mart 2016; 12:59:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerkarakaya

quote:

Orijinalden alıntı: srdr77

Mrb mamakta hangi 101 başka varmıydı tv

Başka yoktu kardeş. onu da aldığıma pişman oldum tam 9 tane ölü piksel var A101 den bence uzak durun. alırken sorun çıkarsa getirip paramı alırım dedim kabul ettiler şimdi ise beni sürekli oyalıyorlar. Siz siz olun düşük fiyat diye hemen üzerine atlamayın.

Çok şükür bugün tv yi A101'e iade ettim paramı aldım. Samsung ve lg ye bulaşmam artık.
  • omerkarakaya O kullanıcısına yanıt
    Samsung lg sony bunlardan iyisi yoktuR. Ama bu tv 4k nın giriş seviyesinde tv dir nekadar para okadar köfte

• Bu televizyonu almayı çok düşünmüştüm şimdi diyorum ki iyi ki almamışım. Alanları çoğu şikayetçi en kısa sürede sorunlu olan tvlere çözüm bulurlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi georgess -- 27 Aralık 2015; 11:04:03 >
  • Takılmadan YouTube 4K izleyebilen var mı bu televizyonda televizyonda

• Bu televizyondan genel olarak memnun musunuz???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezginingünlüğü -- 24 Ocak 2016; 10:02:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezginingünlüğü

güncel

Güncel olan ne

• quote:

quote:

güncel

Güncel olan ne

Hocam genel olarak memnun olup olunmadığını soracaktım yanlış konuya yazmışım. Çok sekme açmanın azizliğine uğradık kusura bakmayınız.
  • quote:

quote:

quote:

güncel

Güncel olan ne

Hocam genel olarak memnun olup olunmadığını soracaktım yanlış konuya yazmışım. Çok sekme açmanın azizliğine uğradık kusura bakmayınız.

Kardeşim bu fiyata bundan daha iyi bir 4K TV bulamazsın 55 inç 4K Samsung kalitesi internete girmek çok çok güzel internetine girmek çok çok zevkli tek bir eksiğin var o da hareketli sahnelerde pek iyi değil Biraz Onun haricinde hiçbir sıkıntısı yok HDD den istediğin şeyi izle her türlü formatı Acıyor her türlü açıyor televizyon her yönden on numara bir televizyon fiyat olarak çok çok çok çok çok uygun dediğim gibi internete girmek çok çok çok çok zevkli hard diskten film izlemek çok çok çok güzel tek tek sıkıntısı hareketli sahnelerde pek iyi değil

• Ben bu tv'yi dün mamakta şehitler caddesinin ege ilkokuluna yakın olan yeni açılan şubesinde yanlış hatırlamıyorsam 2299tl fiyatla gördüm, ama yukarıda Mamak ta olup da iade eden arkadaşın tv simi bilemedim, kapalı kutu gibi görünüyordu, ilgilenen yakında olanlar bakabilir, fiyatı tam net hatırlayamadım, bir kaç gün içinde uğrarsam fiyatına tam olarak bakıp fotosunu da yüklerim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemilYkY

Ben bu tv'yi dün mamakta şehitler caddesinin ege ilkokuluna yakın olan yeni açılan şubesinde yanlış hatırlamıyorsam 2299tl fiyatla gördüm, ama yukarıda Mamak ta olup da iade eden arkadaşın tv simi bilemedim, kapalı kutu gibi görünüyordu, ilgilenen yakında olanlar bakabilir, fiyatı tam net hatırlayamadım, bir kaç gün içinde uğrarsam fiyatına tam olarak bakıp fotosunu da yüklerim..

Fiyat çok iyi bende aldım 2800 TL'ye aynı televizyonu eğer sıfır ürünse bence kaçırılmaz..
  • Bendeki şansızlık var nedir anlamadım etti 2. Kez tv servise gidiyor bukezde panel degişecek

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.