Şimdi Ara

A101 de SAMSUNG 55JU6070 UHD TV 2799 tl 800hz usb 3.0 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
8
Favori
31.941
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün için, indirim günleri başlıyor, istanbul da silivri bölgesi belediye ve adliye önünde ki a101 de satışa başlayacak. trakya bölgesi için burası.
    diğer şubelerde var mı yok mu bilmiyorum. ama dediğim yere çok ürün gelecek. bilginize.
     A101 de SAMSUNG 55JU6070 UHD TV 2799 tl 800hz usb 3.0
  • Ee indirim olmadımı ? Alan yok mu?

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Ne yaptım ne ettim 2700e vermediler bende 2799 a aldım. Napsam acaba indirimde görsem para iadesi Yaparlarmı

• Samsung'dan akıllı kumanda satın alıp kullanabilirsiniz. Ancak, ben akıllı kumandayı hiç aramadım. Standart klavyeden memnunum.

• Yukarıdaki mesajlarda görülen afişte 17-20 Eylül arası bu fiyat olduğu görünmekte. Eğer bu afiş gerçek ise ve bugün satın aldıysanız 2.600 TL'den size vermeleri gerekirdi.

• yeni açılan bayilerde 2450 tl. kararsız kaldım o kadar para verip ölü piksel çıkarsa içim yanar.

• yeni açılan bayilerde 2450 tl. kararsız kaldım o kadar para verip ölü piksel çıkarsa içim yanar.

• HANGİ YENİ AÇILAN BAYİLER, 2.450 TL OLAN BAYİLERİ YAZABİLİRMİSİNİZ.

• Tv bugün kuruldu tv harika ama hardiskimdeki birçok hd filimi oynatmadı beklenmedik bir sorun oluştu diyor ama bazılarını açıyor. Varmıdır çözümü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 19 Eylül 2015; 21:38:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Red_Devil33 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam onun dışında tv den memnun kaldınız mı..
  • Onun dışında sıkıntı yok fiyatına göre müthiş bir tv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 20 Eylül 2015; 14:47:36 >
  • Logitechin kablosuz klavyemausu tvde çalışıyor

• Red_Devil33 kullanıcısına yanıt
    Benim Harddisk te takılı TV ye oynatamadığı hiçbir film olmadı. Özellikle 1080p ve Blueray filmler efsane güzel TV de.
  • Akıllı kumanda olayını Rapoo klavye ile çözdüm bende. Kablosuz ve kibar.
  • kaching kullanıcısına yanıt
    Filimleri Torrenten indirdiysen bende torrenten indirdim benim harddiskte sıkıntı olabilir.

Edit benim harddisk sorunluymuş filimleri harddiskin diger bölümüne attım hepsini açtı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 24 Eylül 2015; 7:52:20 >
  • Heryerde fiyat düşüyor bunlar hala Düşürmediler

• arkadaşlar, bende bir adet hi-level ve bir adet nexon aldım 49 inç. gayet memnunum . vestel wifi adaptör ile nete de bağlandım. smart tv ile de bağlanabildim.
    fiyatına göre özellik ve performansı gayet iyi. indirim günleri bitti. ürünlerin de çoğu bitti. 1000 tl ye aldığım ürün tekrar 1200 tl oldu.
    bir daha indirim günleri olursa tekrar bilgi paylaşacağım.
  • https://youtu.be/fhr1RnD_31Q
    Arkadaslar curved tv incelemesi tüm akla gelenleri yanit veriyor izleyelim. 48j6370

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir incelemede ben yapayım
    Tv çerçeveleri çok ince onun için tv bence estetik duruyor.
    Spor modu hiç bişeye yaramıyor spoymodunu aktif edince ayarlarda hareketli görüntü ileştirme aktif oluyor oda bişeye yaramıyor.
    Hareketli sahnelerde rahatsız olmuyorsunuz ama öyle çokta iyi degil.
    Trt4k da tv adeta şahlanıyor ama hd kanallarda ben bukadar iyi görüntü beklemiyordum artık 4k ya upscalem mi ediyor nedir anlamadım ama hd yayınlar çok kaliteli tv büyür kalite düşer demeyin bu tvde öyle degil.
    Hiç smart tv kullanmadım philips 42" düz kendinden uydusu olmayan bir lcd tvim vardı
    Forumlarda okuduğuma göre webos 2.0 da öyle çok hızlı internet deneyimi sunmuyor ama bu tvde tizen os var ve ben adeta şok oldum hardisk desen okumadığı filim olmadı i ternete logitechin en ucuz klavye mause setiyle bağlandım ve gerçekte pc zevkine yakın bir zevkle internette geziyorsunuz. Filim izleyebiliyorsunuz. İnternetiniz hızlıysa youtube den 4k video çok tahat kasmadan izliyorunuz.
    Kısaca ben tvyi internete girmek içi almadım ama hakketen bu tv bilgisayara yakın olmuş nete giriyim filim izliyim faceboka giriyim derseniz hiç sıkıntı çekmezsiniz.
    Wifi çekim gücü idare eder üst komşudaki wifiyi 2 diş çekiyor lg g3 full çekiyor
    Ben tv yi müzik setine bağladım on numara oldu yoksa kendi hoperlorundan bişey beklemeyin çok iyi degil.
    Tek memnunkalmadığım yönü çılğın hırsızı indirdim bir oyun daha indirdim tvde oynadım ama malesef
    kasıyor. Oyunlar kasmazsa hareketli sahnelerde çok iyi olsa yüz üstünden yüz alır ama ben bu 2 yerden not kırdım ve tv ye uüz üstünden 80 verdim. Nekadar para okadar köfte bu tvden 10 binliralık tv performansı beklememek lazım. Kumandasıda çok yeterli bence
    Bir kaç resim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 28 Eylül 2015; 6:38:54 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.