Şimdi Ara

A101 de SAMSUNG 55JU6070 UHD TV 2799 tl 800hz usb 3.0 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
8
Favori
31.953
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu fiyata bulma şansımız yokmu artık :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkirtay

bu fiyata bulma şansımız yokmu artık :(

mağazaları dolaşın müdürlerine sorun kalan mağazalar illa ki vardır. antalya'dan bugün geçen haftanın ürününü aldım (40' nexon tv) yanında bu tv de duruyordu.
  • Ürünü bu sabah aldım ellerinde kalmıştı benim sorum şu servis kurarken ücret alırmı arkadaşlar..?

Bazıları A101'den alındığı için servis artı bir ücret alıyor dedi kafam karıştı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Twonokta -- 3 Eylül 2015; 12:54:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twonokta

Ürünü bu sabah aldım ellerinde kalmıştı benim sorum şu servis kurarken ücret alırmı arkadaşlar..?

Bazıları A101'den alındığı için servis artı bir ücret alıyor dedi kafam karıştı..

İzmir Samsung servisi benden para almadı. Samsung 444 lu numaradan kayıt açtırın.

Sonuç da Samsung Türkiye garantili, kurulum ücretsiz olmalı.

Kendiniz açıp riske gitmeyin bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iko81 İ kullanıcısına yanıt
    Oradan kayıt açtırdım hocam ama işyerindekiler öyle denince içime kurt düşmüştü..Ben sadece üstündeki bantı açıp baktım umarım servis sorun çıkarmaz buna..
  • quote:

Oradan kayıt açtırdım hocam ama işyerindekiler öyle denince içime kurt düşmüştü..Ben sadece üstündeki bantı açıp baktım umarım servis sorun çıkarmaz buna..

Ürünün garanti kapsamında olması için yetkili servis tarafından açılması gerekmekte.
    sıkıntı yapabilirler
  • quote:

Servis kağıdında "kutuyu servis mi açtı" şeklinde bir bölüm var. Buraya evet yada hayır yazılıyor.

Umarım size sorun çıkarmazlar.

• Kötü oldu bu ya umarım sıkıntı olmaz bende eksik varmı diye açtım huylandım..
    Hayır yazarlarsa garanti kapsamından çıkar mı hocam peki..?
  • bana samsung ana servis numarasindan soylenen, kutuyu kendim acma durumunda ancak televizyonda bir hasar cikarsa problem olabilecegi idi.
    ama kutuyu siz acmissaniz ve bir kusur yoksa garanti ile ilgili bir problem olmasi cok mantikli da degil zaten.

servis bize ucretsiz geldi, ekstra olarak duvara asma aparati ve islemi icin 60 TL istendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cchornet -- 4 Eylül 2015; 10:28:13 >
  • quote:

Hayır yazarlarsa garanti kapsamından çıkar mı hocam peki..?

Hayır yazınca garantiden çıkar mı çıkmaz mı bilemem ama ustte yazan arkadaşın dediklerine katılıyorum. Fiziksel hasar olmadıkça sorun etmemeliler.

bana gelen elemanlar çok efendi tiplerdi. Limonata felan ikram ettim, tv ile ilgili muhabbet ettik. Güle oynaya gönderdim.

Burasi turkiye,siz de biraz muhabbet ile işi tatlıya bağlarsınız.

Çok saolun arkadaşlar umarım sorun çıkarmazlar kurulsa da kurtulsak.. ( :
  • tüm arkadaşlara selamlar ben uzun zamandır bilgisayar arızamdan dolayı siteye giremiyordum.baktımki bu ürün hakkında bilgi istemişsiniz paylaşayım dedim.ürünü kampanyanın aynı günü içersinde manisada otumama rağmen izmirden getirttim.kutusunu kesinlikle açmamam gerektiğini samsung tüm tvlerin türkiye samsung garantisi kapsamında olduğunu söylediler nitekim servis geldi kurdu.izlenimlerim.tv curved bir tv yanlız düz ekran.3D yok sıkıntı eden arkadaşlar bu iki olaydan ötürü almayacaksa baştan bilsin ona göre almasın.almasın diyorum ürün teknosa ve birkaç mağzada gördüm fiyatı3.399 tl idi.gelelim diğer özelliklere görüntü kalitesi mükemmmel digitürk ve tivibu da farkı ortaya çıkıyor lg sönük kaldı kaldırdım zaten lg yi.webbroser hızı, açılısı, bağlantısı çok iyi.smart arayüzü sade ve kullanıma göre diziliyor.enerji tüketimi iyi.diğer samsung aletlerle kablosuz sorunsuz bağlanıyor.unuttuğum başka bişey varmı diyorum.ha unutmadan 4 k belgeselleride izledim samsung ve sony yi tek geçerim arkadaşlar harika derim mutlaka izlemenizi dilerim.Allahım herkese nasip etsin inşallah.dediğim gibi curvet olmasına rağmen düz ekran vede 3d yok saygılar esenlikle kalın arkadaşlar

• taypen1 T kullanıcısına yanıt
    Nasıl hem curved hem de düz? Anlayamadım. Resim ekler misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: sahinsah52

Nasıl hem curved hem de düz? Anlayamadım. Resim ekler misiniz?

Arkadaş ne ifade etmek istedi bilmiyorum ama TV curved değil, bildiğin düz ekran.

Diğer anlattıklarına katılıyorum. Fiyat performans olarak çok başarılı.

Orta düzey bütçesi olanların kesinlikle dikkate alması gereken bir tv

• Düz ekran işte diğer bilindik led tvler gibi ben curvet yazınca oval sandım servis kutusundan cikarinca düz olduğunu görünce kısa bir şaşkınlık yaşadım. Servis curvetin duzude var işte bu dedi.ne yaparsın almışım bikere canimiz sagolsun dedim.ama goruntuyu izleyince oval olmuş düz olmuş aramadim.ondan dedim dikkat edin diye.curvet uhd 4k diye geçiyor kayitlarda ve kutusunfa ama tamamen düz ekran curvet 2015...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twonokta kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ücret filan almazlar kurulum ücretsiz bandı açtıysan ne olur ne olmaz üstüne tekrar bant çek belli olmuyor bunlarin işi hayirli olsunbuarada
  • taypen1 T kullanıcısına yanıt
    Bende aldım ne üstünde ne özelliklerinde curved yazıyor hocam yanlışlık olmasın..?
  • mgmeteor kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun hocam kurdular para almadılar ama servis formuna kutu açıktı yazmışlar iyiki içinden sorunlu ürün çıkmadı vala yanmıştık.. ( :
  • Televizyon curved değil curved demek kavisli demek. Ayrıca izmirden aldırmanıza gerek yokmuş manisada hala mevcut televizyon.. bende çok almayı düşündüm fakat estetik yok tv de

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.