Şimdi Ara

A101 de SAMSUNG 55JU6070 UHD TV 2799 tl 800hz usb 3.0 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
8
Favori
31.941
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben sabah 9.30 da girdim aldım. 1 tane vardı.
  • Ürünü alan arkadaşlar TRT 4k Yayını açıyorum birde televizyonun video veya resmini yüklerseniz sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: labidu

Bu hafta 2159 tl lik var onun için ne diyorsunuz full hd yanlız 3d yok curved tv

Nerede hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAYKOOO14

quote:

Orijinalden alıntı: labidu

Bu hafta 2159 tl lik var onun için ne diyorsunuz full hd yanlız 3d yok curved tv

Nerede hocam

A101 de 48j6370

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • labidu kullanıcısına yanıt
    hangı tarıhte pekı
  • Kurup fotoğraf paylaşacak bir arkadaş vardı paylaşsada görsek

• quote:

Orijinalden alıntı: SAYKOOO14

hangı tarıhte pekı

Şuan satışta

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung 48J6370 2099 TL 100TL de chip para veriyor.

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/samsung-ue-48j6370-121cm-full-hd-curved-led-tv-171659194

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet 1905

Samsung 48J6370 2099 TL 100TL de chip para veriyor.

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/samsung-ue-48j6370-121cm-full-hd-curved-led-tv-171659194

Full HD ile Ultra HD aynı kategori'de olmamalı. Bu saatten sonra Curved alınacaksa 4K alınmalı, tabi bu lafım en az 7-8 yılda bir televizyon değiştirmeyen arkadaşlar için.

Edit: İlanda 48" diyor diğer televizyon ise 55" tabi fiyat farkı için değer mi, tartışılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EknCn -- 21 Ağustos 2015; 0:36:09 >

• Merhaba bende 55 inc ten aldim. Samsung i bekliyprum gelip bir kirsunlar garanti baslasin. Foto cekip yorum yazarim. Ama daha samsung geri donup randevu bile vermedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: EknCn

quote:

Orijinalden alıntı: mehmet 1905

Samsung 48J6370 2099 TL 100TL de chip para veriyor.

Full HD ile Ultra HD aynı kategori'de olmamalı. Bu saatten sonra Curved alınacaksa 4K alınmalı, tabi bu lafım en az 7-8 yılda bir televizyon değiştirmeyen arkadaşlar için.

Edit: İlanda 48" diyor diğer televizyon ise 55" tabi fiyat farkı için değer mi, tartışılır.

Yukarida arkadas bu tv icin a101de 2159tl demis ben daha uygunu var diye yazdim

• Kusadasi belediyesinin oradaki A101 de var. Dusunen olursa kac gundur duruyor oyle

• curved samsung tv im var sanirim bir daha duz tv almam...
  • AnarchistDeist kullanıcısına yanıt
    Philips in 3-4 yıl önce çıkan led tv lerina bakın sağlam taş gibi ama sıfırı yok sanırım.
    Bizde var mesela çok özellik yok öyle internete bile ethernet kablosuyla bağlanıyorsun. Benimde zaten tv de internetle işim olmaddığı için sorun olmuyor. Çözünürlük on numara .

Böyle bir tv bulun derim
  • arkadaşlar bugün kurulumu tamamladılar çok güzel tv. güncelleme yapıyor şuan 1 saattir bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

arkadaşlar bugün kurulumu tamamladılar çok güzel tv. güncelleme yapıyor şuan 1 saattir bekliyorum

tv nin arkasındaki elektrik tüketim değerleri nedir? mümkünse yazarsanız sevinirim. foto olursa çok daha makbule geçer
  • ONUR_345241 kullanıcısına yanıt
    Şu yorumları gördükten sonra philips almam
    https://eksisozluk.com/philips--31807?p=24

• arkadaşlar onlinefilm izlemek için ne yapmalı bu tvde
  • Benim için şu anda en önemli olan TRT 4k yayinini gösterip göstermediği. Alıp da izleyebilen varsa yazsın lütfen. Bunu öğrenince alacağım bir tane.
  • TRT 4k yayinini gösteriyor. Herhangi bir sorun yok.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.