Şimdi Ara

A101 de SAMSUNG 55JU6070 UHD TV 2799 tl 800hz usb 3.0 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
8
Favori
31.941
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fozal kullanıcısına yanıt
    lg 58,inc kombolarla 2200 e geliyordu n11 de bayramda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam tam model verebilir misiniz birde hangi kombolar vardi?

• 5G yi de beklemiyelim mi?
  • fozal kullanıcısına yanıt
    koskoca samsung markasından türkiye'deki bi markete özel üretim mantıklı geliyor mu arkadaşlar :)) samsung'un ürettiği ve türkiye'ye gelmeyen onlarca modelden sadece birisi bu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi güzel söylüyorsunuzda tv hakkında internette hiç bir bilgi yok yabancı sitelerde. Havadan mı indi bu alet ?
  • Tv mediamarkt teknosa ve kliksada da var... ama yorum yok dediğiniz gibi.. sizce almalımıyız?

• quote:

Orijinalden alıntı: georgess

Tv mediamarkt teknosa ve kliksada da var... ama yorum yok dediğiniz gibi.. sizce almalımıyız?

Maalesef bu tv hakkında bilgi yok hiç bir yerde . Sanki a101 dışında satışı yok gibi. Teknosa, kliksa da filan az sayıda ürün var gibi. Siz neye karar verdiniz?

• Kararsız kaldım. Bir kaç kişide olsaydı yorumlarına göre değerlendirirdim de kimsede yok TV tam bir soru işareti ne çıkacağı belli değil. O kadar para verip kötü birşey çıkarsa üzülürüm
  • Fiyatı çok uygun parası olan arkadaşlar kaçırmasın bence en ucuz 3125 TL n11'de gördüm arada 325 tl fark var özelliklerine göre de parasını hakeden bir TV
  • dolar aldı başını gidiyor alabilen varsa alsın daha bu paralara bulamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRuTe35

Kararsız kaldım. Bir kaç kişide olsaydı yorumlarına göre değerlendirirdim de kimsede yok TV tam bir soru işareti ne çıkacağı belli değil. O kadar para verip kötü birşey çıkarsa üzülürüm

İş çıkışında almayı planlıyorum fakat 2800 verip peşin mi yoksa taksitli 2910 mu versem bilemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: georgess

quote:

Orijinalden alıntı: BRuTe35

Kararsız kaldım. Bir kaç kişide olsaydı yorumlarına göre değerlendirirdim de kimsede yok TV tam bir soru işareti ne çıkacağı belli değil. O kadar para verip kötü birşey çıkarsa üzülürüm

İş çıkışında almayı planlıyorum fakat 2800 verip peşin mi yoksa taksitli 2910 mu versem bilemedim

Son durum haberinizi bekliyorum.

Edit: Akrabama alacağım bende bu ürünü, birazdan gider alır sizlere yorumlarımı belirtirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EknCn -- 20 Ağustos 2015; 11:05:10 >
  • Bu hafta 2159 tl lik var onun için ne diyorsunuz full hd yanlız 3d yok curved tv

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşletim sistemi tizen, gayet güzel fiyatına göre her türlü özelliği var, umarım ışık sızması ölü pixel gibi sorunlar çıkmaz.
  • Bütçeyi aştı aşmayaydı çullanacaktım ya :S
  • a101 den aldim arkadaslar aksama dogru kuruluma gelecekler bir inceleme videosu cekerim isterseniz

• quote:

Orijinalden alıntı: buyukaptan

a101 den aldim arkadaslar aksama dogru kuruluma gelecekler bir inceleme videosu cekerim isterseniz

Kesinlikle video isteriz. Birde pixel testi yapın ve ışık süzmesi , bulutlanma varmı bakın derim.

• sincax S kullanıcısına yanıt
    bitmiş hocam

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.