Şimdi Ara

A101 Efsane Cuma İndirimleri Tam Liste

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
8.636
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyatlar ürünleri Bulabildiğiniz Tüm Mağazalarda 19-25 Kasım Arası Geçerlidir.

https://justpaste.it/7hkfh

indirme linki değil, doğrudan listeyi verelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fgurses -- 25 Kasım 2020; 1:11:4 >

• file broken

• Link bozuk veya ben açamadım
  • İndirme linki paylaşmışsın indirip ss alıp paylaşsaydın hocam
  • oooo daha varmıs
  • Link bozuk ve keşke son gün değil de ilk gün olan 19 Kasım’da gelseydi liste
  • ama bu bitmiş 19-25 arası diyor

• 7800 küsür ürüne ss almak biraz uğraştırırdı :D

• ErrorNo such file with this filename

• Hocam link uçmuş tekrar yüklermisin

• Sabahtan beri kırık link atıyorlar bu sefer ingilizce söyleyim belki değişir diye düşündüm. Yoksa öz türkçemden vazgeçmem.

• Carsamba son oluyor o zaman
  • Ne işimize yarayacak bu liste?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhotaman

Ne işimize yarayacak bu liste?

nasıl kullanırsanız o işe yarayacak hocam. mesela sayfa içinde bul seçeneğini kullanarak bir kelime yazıp aratabilirsiniz. mesela ben kaşar yazdım 0 çıktı, peynir yazınca çorba 1 adet çıktı, sepet yazınca 32 adet içinde sepet geçen ürün çıktı. bu ürünleri mağazalardan nasıl buluruz tabi o ayrı bir sorun... açıkçası pek çok üründe %15-20 gibi bir indirim var. uğraşmaya değmez. geçen sene tüm ürünlerde %30 indirim olmuştu. bu sene o geçer mi , bunda indirim var mı diye hep bir tereddütte kaldık, sonuçta bir şey almadan bitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 25 Kasım 2020; 1:33:59 >
  • Ürünlerde mağaza ve internet yazsa bile mağazalarda fiyatlar farklı oluyor çoğu zaman. Sistemsel değil de tek tek mi giriyor mağazalar fiyatları?

•  

• İndirimin çoğu satılmayan ürünlerden oluşmuş paylaşan arkadaşa teşekkür ederim..

• Twonokta kullanıcısına yanıt

yani markete gitmeyenler bir şey kaçırmadı gibi?

• 2018 yılı mahsülü pirinçleri 10 liradan satmaya çalışıyor hâlâ... 

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.