Fiyatlar ürünleri Bulabildiğiniz Tüm Mağazalarda 19-25 Kasım Arası Geçerlidir. indirme linki değil, doğrudan listeyi verelim.< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fgurses -- 25 Kasım 2020; 1:11:4 > |
A101 Efsane Cuma İndirimleri Tam Liste
-
-
file broken
-
Link bozuk veya ben açamadım -
İndirme linki paylaşmışsın indirip ss alıp paylaşsaydın hocam -
oooo daha varmıs -
Link bozuk ve keşke son gün değil de ilk gün olan 19 Kasım’da gelseydi liste -
ama bu bitmiş 19-25 arası diyor
-
7800 küsür ürüne ss almak biraz uğraştırırdı :D
-
ErrorNo such file with this filename
-
Hocam link uçmuş tekrar yüklermisin
-
Sabahtan beri kırık link atıyorlar bu sefer ingilizce söyleyim belki değişir diye düşündüm. Yoksa öz türkçemden vazgeçmem.
-
Carsamba son oluyor o zaman -
-
Ne işimize yarayacak bu liste? -
quote:
Orijinalden alıntı: mhotaman
Ne işimize yarayacak bu liste?nasıl kullanırsanız o işe yarayacak hocam. mesela sayfa içinde bul seçeneğini kullanarak bir kelime yazıp aratabilirsiniz. mesela ben kaşar yazdım 0 çıktı, peynir yazınca çorba 1 adet çıktı, sepet yazınca 32 adet içinde sepet geçen ürün çıktı. bu ürünleri mağazalardan nasıl buluruz tabi o ayrı bir sorun... açıkçası pek çok üründe %15-20 gibi bir indirim var. uğraşmaya değmez. geçen sene tüm ürünlerde %30 indirim olmuştu. bu sene o geçer mi , bunda indirim var mı diye hep bir tereddütte kaldık, sonuçta bir şey almadan bitti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 25 Kasım 2020; 1:33:59 > -
Ürünlerde mağaza ve internet yazsa bile mağazalarda fiyatlar farklı oluyor çoğu zaman. Sistemsel değil de tek tek mi giriyor mağazalar fiyatları?
-
-
İndirimin çoğu satılmayan ürünlerden oluşmuş paylaşan arkadaşa teşekkür ederim..
-
yani markete gitmeyenler bir şey kaçırmadı gibi?
-
2018 yılı mahsülü pirinçleri 10 liradan satmaya çalışıyor hâlâ...
Benzer içerikler
- çaykur çaycı yorum
- lio sızma zeytinyağı yorumları
- bim dijitsu televizyon yorumları
- modanisa migros kodu
- aşımsız prime 30 gb
- amazon prime günleri ne zaman 2024
- black friday ne zaman 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X