Şimdi Ara

A101 - HI LEVEL 49UHL650 - 16 Ocak - 1999 TL (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
8
Favori
56.420
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Paraya yazık 300 tl için değmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarionCobretti

Paraya yazık 300 tl için değmez.
    300tl için bunu almıyorum. diğerini bulamadığım için bunu alıyorum. Bir de teknik olarak bu yorumu yapmka için bir gerekçe sunarsan beni aydınlatmış olursun. çözünürlüğe bakıp çöp demiyorsundur umarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu televizyona kablosuz kulaklık bağlayabilir miyiz?

• Hisense olsaydı keşke

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TV hakkında bir yorumda ben yazayım. Öyle ahım şahım göklere çıkarılacak bir TV değil ama fiyatı ve sunduğu özellikler bakımından gayet başarılı. Orta segmentte başarılı bir cihaz.

Yazılımsal olarak eksileri var her özelliği çalışıyor ama bazen menülerde donma yapıyor. Tam stabil değil yani. Görüntü konusuna gelirsek çok takıntılı olmadığımdan net birşey söyleyemem ama benim için yeterli. Forumlarda bazıları renkler soluk demişler ama oda renk ayarlarından düzeliyormuş.

Yeni bir TV alacaktım. Şimdiye kadar 2013'te aldığımız 42" Beko TV'yi kullanıyordum ama isteklerimi karşılamıyordu. Smart özelliği yok denecek kadar azdı. Hem daha büyük ekran hemde smart özellik bakımından iyi bir TV alacağım zamanda bu denk geldi.

Ancak Beko TV'me göre bana güven vermediğini ekleyeyim. 2013'ten beri bir defa dahi arıza yapmadı. Bu TV'de biraz şüpheliyim sanki bozulacak gibime geliyor umarım uzun yıllar mutlu eder. Bu özelliklerde Beko alacak olsam bir TV parası daha vermem gerekirdi.

• Bir ihtimal buradaki tüm a101 leri gezdim kalmamış hiç birinde. Sunny 55 4k gördüm 2500 civarına onda da smart özellikleri çöp. Tavsiye forum da çok yermişler.

Hi level açılmamış kutu satan olursa almak isterim

• quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Bir ihtimal buradaki tüm a101 leri gezdim kalmamış hiç birinde. Sunny 55 4k gördüm 2500 civarına onda da smart özellikleri çöp. Tavsiye forum da çok yermişler.

Hi level açılmamış kutu satan olursa almak isterim
    Bulamazsanız Bimdeki jvc LT-55VU6905T öneririm. Ses ve görüntüden memnunum. Ps4 pro ve pcde gayet yeterli.
    Diyarbakırda 2799 tlye aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 19 Ocak 2020; 14:6:47 >
  • 6.5 mbit internetim var, alt yapı desteklemiyor fiber,vdsl..

Netflix in 1440p (2k) açmasına şaşırdım.

• Bu ürüne askı aparatı alsak ayaklarını çıkartabiliyor muyuz arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: berkan 197

Bu ürüne askı aparatı alsak ayaklarını çıkartabiliyor muyuz arkadaşlar?
    ayaklarıyla asıyorsun

• 4k tv.ler hd goruntuleri iyi gostermez diyolar. migrosta axen fullhd var 1799a. dahami iyidir. tarayicisida android hatta.
    24inc seg aldim HKC diye bi panel koymuslar camur gibi. ucuz vestellere guvenim kalmadi artik

• 3-5 fazla verip bilinen bir marka almak daha mi mantıklı bilemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kompocyo -- 19 Ocak 2020; 19:31:53 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kompocyo

3-5 fazla verip bilinen bir marka almak daha mi mantıklı bilemedim.
    tv gayet kaliteli 2 sene once aldigim.lg ile.kiyasladim basarili marka fanatigi degilseniz alin ses kalitesi kanal.gecisleri kullanim kolayligi iyi dusunulmus

• quote:

Orijinalden alıntı: kompocyo

3-5 fazla verip bilinen bir marka almak daha mi mantıklı bilemedim.
    Paneli lg bunun. Lg alsanız da aynı donanıma sahip olcak, sadece üstüne hi level damgası basmışlar. Benim düşüncem bu yönde. Ama samsung tv bulursanız uyguna tavsiye ederim.
  • berkan 197 kullanıcısına yanıt
    evet yapabilirsin ben öyle yaptım
  • 2250 liraya açılmamış kuyu verebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: crwly

bu televizyona kablosuz kulaklık bağlayabilir miyiz?
    Televizyonun bluetooth özelliği yok. Ama arkada kulaklık girişi var. Kulaklık girişine bluetooth bağlantı sağlayan aparatlardan takarsanız kullanabilirsiniz.
  • Sesi çok vasat geldi bana evdeki LG tvden sonra

• 3 gün kullanım sonrası görüşlerim :
    - HD kanalların görüntüleri oldukça iyi . HD olmayanlar özellikle yerel kanallarda renkler kötü .
    - TRT 4k cam gibi net maşallah .
    - Netflix üyeliğim var . 3 gündür sürekli Netflix ve YouTube , Prime Video takılıyorum oldukça hızlı takılma donma vs.. sorunla karşılaşmadım .
    - Pixellence modu açın mutlaka. Renk kalitesinde bariz iyileşme oluyor .
    Eğer marka kapitalizmi hastalığına muzdarip degilseniz ; fiyat/ performans ürün arıyorsanız , şiddetle tavsiye edebileceğim bir TV . Bu arada gariban ve fakir fukara babası yerli milli gururumuz Vestel'e kucak dolusu sevgiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zanix23 -- 21 Ocak 2020; 0:24:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zanix23

3 gün kullanım sonrası görüşlerim :
    - HD kanalların görüntüleri oldukça iyi . HD olmayanlar özellikle yerel kanallarda renkler kötü .
    - TRT 4k cam gibi net maşallah .
    - Netflix üyeliğim var . 3 gündür sürekli Netflix ve YouTube , Prime Video takılıyorum oldukça hızlı takılma donma vs.. sorunla karşılaşmadım .
    - Pixellence modu açın mutlaka. Renk kalitesinde bariz iyileşme oluyor .
    Eğer marka kapitalizmi hastalığına muzdarip degilseniz ; fiyat/ performans ürün arıyorsanız , şiddetle tavsiye edebileceğim bir TV . Bu arada gariban ve fakir fukara babası yerli milli gururumuz Vestel'e kucak dolusu sevgiler
    pixellence nasıl açılıyor

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.