Şimdi Ara

A101 - HI LEVEL 49UHL650 - 16 Ocak - 1999 TL (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
8
Favori
56.424
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ios -android karşılaştırmanız çok yanlış olmuş, çookk.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu hafta 660 modeli 49 inç olani geliyor 1699 TL neden daha ucuzki

• quote:

Orijinalden alıntı: alemci83

Bu hafta 660 modeli 49 inç olani geliyor 1699 TL neden daha ucuzki
    4k değil çünkü full hd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

4k değil çünkü full hd

Alıntıları Göster
    Sizce alınır mı ☺️
    4 k sadece trtde var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemci83 -- 23 Ocak 2020; 22:34:44 >
  • alemci83 A kullanıcısına yanıt
    Kesin mi hocam nereden ulaştınız bu bilgiye

• Hi level çöp bile almayın garantide muhattap bulamıyorsunuz. Şu an bunu yaşıyorum. Trium u garanti için telefondan arayın cevap veren bile yok.

• DraGonS kullanıcısına yanıt
    Garantiyi sağlayan firma Vestel . 7/24 servis hizmeti mevcut . Bilgisayarımda 10. Yılına giren hi level marka 8gb 1333mhz DDR3 ram mevcut . Marka kapitalizmine , marka algısına hayır artık şunu anlamanız gerekiyor kötü ürünün ayıbını marka kapatmaz !!

Netflixte , Prime Videoda ve YouTube'da 2-4k filmler diziler mevcut . Eğer ben sadece karasal yayın izlerim full HD yeter diyiyorsaniz alın derim

• Doğru iOS'un rootlanmasi için kullanılan programın ismi "JailBreak" yani Hapisten Kaçış . iOS bir hapishane kullanıcıya özgürlük sunmuyor . Herşey kısıtlı . Herşey ücretli . Kullanıcıdan nasıl para kazanırım mantığında her işlem icin saçma sapan ücretler ve programlar çıkaran berbat ötesi bir işletim sistemi . Bence specleri incelemeden bodoslama İos'a atlamışsınız. iOS Android'in sahip olduğu hızın , zenginliğin ve özgürlüğün çeyreğine sahip değil maalesef . iOS ile yapabildiğinizin ; 10 katını Android ile çok daha hızlı gerçekleştirebilirsiniz . Ön yargıları yok etmek atomu parçalamaktan daha zordur !

• DraGonS kullanıcısına yanıt
    Niye muhatap bulamıyorsunuz? Ülkedeki bütün Vestel servisleri kapatıldı mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: dolcia

Kesin mi hocam nereden ulaştınız bu bilgiye
    30 Ocak Perşembe kataloğu nda mevcut

• quote:

Orijinalden alıntı: zanix23

Netflixte , Prime Videoda ve YouTube'da 2-4k filmler diziler mevcut . Eğer ben sadece karasal yayın izlerim full HD yeter diyiyorsaniz alın derim
    Samsung TV mevcut 2014 model 42 inç smarti var ama yavaş bir işe yaramıyor full HD değil youtube vardı artık anlaşma olmadığı için kaldırıldı letgodan 1000 TL veren var siz olsaniz ne yapardınız

• quote:

Orijinalden alıntı: alemci83

Samsung TV mevcut 2014 model 42 inç smarti var ama yavaş bir işe yaramıyor full HD değil youtube vardı artık anlaşma olmadığı için kaldırıldı letgodan 1000 TL veren var siz olsaniz ne yapardınız

Alıntıları Göster
    Smart özellikleri için alacaksanız mi box s alın geçin. Tv niz smart olsun bir anda.

• quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Smart özellikleri için alacaksanız mi box s alın geçin. Tv niz smart olsun bir anda.

https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-box-s-4k-android-tv-box-media-player-hdr-dolby-dts-chromecast-p-HBV00000EUG10?magaza=Hepsiburada

Alıntıları Göster
    YouTube olmadığı için Alicam sanırım

• Bilen Biri kullanıcısına yanıt
    Bende hi level SSD var onada Vestel bakmıyor. Firmanın kendisi trium bakıyor. Kimse cevap vermiyor çağrılara e postalara

• zanix23 kullanıcısına yanıt
    Bende hi level SSD var onada Vestel bakmıyor. Firmanın kendisi trium bakıyor. Kimse cevap vermiyor çağrılara e postalara. Buna istinaden attım mesajımı

400e al tak kullan o sirada para biriktir sonra samung alin bence. Ben samsung kullaniyorum 3senedir bu tarz tvlerin görüntüsü artik iyi gibi gelmez oldu.

• 49hl660 alınır mı arkadaşlar kullanan var mı? sadece uydu yayınlarını izlemek için kullanacak ailem. 4k kullanmazlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: asyalcin

49hl660 alınır mı arkadaşlar kullanan var mı? sadece uydu yayınlarını izlemek için kullanacak ailem. 4k kullanmazlar.
    Alınır o zaman. Vestel desteği var arkada.

• quote:

Orijinalden alıntı: DraGonS

Bende hi level SSD var onada Vestel bakmıyor. Firmanın kendisi trium bakıyor. Kimse cevap vermiyor çağrılara e postalara. Buna istinaden attım mesajımı
    Tv bölümüne vestel bakıyor kardeş vestel ne karışır ssd işine

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.