Şimdi Ara

A101 - HI LEVEL 49UHL650 - 16 Ocak - 1999 TL (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
8
Favori
56.424
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu televizyonun hareketli sahnelerde oynatma kabiliyeti nasıl acaba?
    Yani futbol izlerken hızlı topu veya belgesel izlerken hızla uçan bir kuşu akıcı oynatabiliyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alemci83

Sizce alınır mı ☺️
    4 k sadece trtde var

Alıntıları Göster
    4k film ve dizi izlemiyorsanız. 4k ile işim olmaz diyorsanız. sadece tv izlerim ben diyorsanız 4k ya para vermenize gerek yok. film ve dizi severler içinde full hd ye para vermeye degmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DraGonS

Bende hi level SSD var onada Vestel bakmıyor. Firmanın kendisi trium bakıyor. Kimse cevap vermiyor çağrılara e postalara. Buna istinaden attım mesajımı
    hi level sunny ye de üretim yaptırıyor oldu olacak vestel sunny üretimine de baksın hi level diye??? nasıl bir mantık nasıl bir beyin işleyişi var şaşırıyorum arkadaş.
  • Kullananlar lg ips panel için en iyi görüntü ayarlarını paylaşabilir mi rica etsem bir türlü net parlak görüntü elde edemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ContEmpor4ry -- 11 Mart 2020; 12:42:31 >
  • bende biraz fazla bulutlanma var. özellikle sağ alt köşede. sizde de var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Y!Ğ!DO

hi level sunny ye de üretim yaptırıyor oldu olacak vestel sunny üretimine de baksın hi level diye??? nasıl bir mantık nasıl bir beyin işleyişi var şaşırıyorum arkadaş.

Alıntıları Göster
    Arkadaş SSD ye niye vestel bakmıyor ki demiyorum ki? Hilevel markasının sahibi firma trium ve bu firma garanti taleplerine hiçç bakmıyor. Bu markanın sahibi bu kadar sorumsuzsa bu markanın ürününüde almanızı tavsiye etmiyorum diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y!Ğ!DO

4k film ve dizi izlemiyorsanız. 4k ile işim olmaz diyorsanız. sadece tv izlerim ben diyorsanız 4k ya para vermenize gerek yok. film ve dizi severler içinde full hd ye para vermeye degmez.

Alıntıları Göster
    Netfix 4 k varmı

• alemci83 A kullanıcısına yanıt
    var
  • quote:

Orijinalden alıntı: alemci83

Netfix 4 k varmı

Alıntıları Göster
    Var.

• Bu tvden alıp satmak isteyen varsa bana pm atabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayaz77

Bu televizyonun hareketli sahnelerde oynatma kabiliyeti nasıl acaba?
    Yani futbol izlerken hızlı topu veya belgesel izlerken hızla uçan bir kuşu akıcı oynatabiliyor mu?
    Bilgisi olan var mı?

• 49hl660 panel konusunda bilgisi olan var mı?

• Ben bu TVden bir mağazada buldum. Ancak alıp almamakta tereddütde kaldım. Evde Vestel 49UD8200 var. Çok memnunum. Bu TV onu aratır mı?
  • TVyi aldım. Kurulum için güvenemedim. Peşin peşin kırık çıkarsa iade almıyoruz servise kurdurun dediler. Yarın servis çağıracağım bakalım kaç para isteyecekler. Servise kurulum yaptıranlar ne kadar ödediniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: suatin

TVyi aldım. Kurulum için güvenemedim. Peşin peşin kırık çıkarsa iade almıyoruz servise kurdurun dediler. Yarın servis çağıracağım bakalım kaç para isteyecekler. Servise kurulum yaptıranlar ne kadar ödediniz?
    70

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayaz77

Bilgisi olan var mı?

Alıntıları Göster
    bazı görüntülerde akıcı bazen ise akıcı değil. neye göte değiştiğini anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: sanko86

49hl660 panel konusunda bilgisi olan var mı?
    lg ips panel. kasımda satılan partiye denl gelirseniz samsung va panel çıkıyor. ama %5 falan ihtimal.

• suatin kullanıcısına yanıt
    43 inch ve üstü ücretsiz degil mi yav? Ben 43inch toshiba aldim vestel bedava kurdu. Neyse bence ödeyin derim. 1700tl çöpe gitmesin.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.