Şimdi Ara

A101 - HI LEVEL 49UHL650 - 16 Ocak - 1999 TL (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
8
Favori
56.420
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zanix23

Bence siz açmayın . Kırık çıkarsa başınız ağrır . Servisin açması iyidir .

Alıntıları Göster
    ben alırken markette açmayı düşünüyorum kırık çatlak var mı diye b
  • çağlar.s kullanıcısına yanıt
    Hocam oyunlar için PC yi nasıl bağlıyorsunuz? Hdmi ile mi?
  • digiogi kullanıcısına yanıt
    Bendekin de çalışıyor youtube

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smart marketten ott player uygulamasını, sık kullanılanlar menüsüne ekleyemedim. her açmak istediğimde, markete girip, arama yapıp, açmak zorunda kalıyorum. bilen varsa yardım bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

ben alırken markette açmayı düşünüyorum kırık çatlak var mı diye b

Alıntıları Göster
    Evlenecek arkadaşa aldık. Görevli bizzat kontrol etti bantı açıp sonra bantladı. Sizde rica edebilirsiniz. Tekrar kutuya koymak biraz zorluyor ama deneyin.
  • üründe subwoofer varmı acaba arkada yeri varda arkadaşlar dikkat ettimi acaba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • spyae kullanıcısına yanıt
    teşekkürler lg ıps panel olarak geldi ürün kurulumu yapıldı ben yoktum evde kurulum yaparlarken dün akşam biraz inceledim detaylı inceledikten sonra yorum yapacağım .4k yayınlar gayet iyi hd yayınlarda bazıları iyi bazıları kötü çamur olanlar bile var şimdilik bunları söyleyebilirim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gilemma -- 18 Ocak 2020; 12:59:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanaltay80

üründe subwoofer varmı acaba arkada yeri varda arkadaşlar dikkat ettimi acaba
    varmış, ilk mesaja sabitlenmiş.

• bunu daha alamam değil mi?

• Panelin ne olduğunu nereden anlıyoruz?

• LG IPS panel beldeki cihaz. Fiyata göre çok iyi cihaz alacak olan varsa kaçırmasın. Ses vs gayet makul.

Panel için

Seri no olan resmi atmanız lazım.

• bu ürünü hala bulabilir miyiz?
  • waybe kullanıcısına yanıt
    Evet hdmi ile bağlıyorum. benim kullandığım dandik bir kablo. Kaliteli hdmi kablo ile daha iyi görüntü alabilirsiniz.
  • çağlar.s kullanıcısına yanıt
    Tamamdır teşekkürler.
  • bu tv için ne düşünüyorsunuz arkadaşlar kıyaslama yapabilecek var mı acaba? Kağıt üstündeki fark 1080p olması gibi duruyor...
    A101 - HI LEVEL 49UHL650 - 16 Ocak    -   1999 TL

fiyat 1699

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Loney -- 18 Ocak 2020; 21:27:46 >
  • Bende memnum kaldım özellikle ses kalitesi bana göre iyi. Zaten ilk smart televizyonum. Sırf netflix için aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

bu tv için ne düşünüyorsunuz arkadaşlar kıyaslama yapabilecek var mı acaba? Kağıt üstündeki fark 1080p olması gibi duruyor...

fiyat 1699
    Gayet yi fiyat. 4k takıntısı yoksa kullanılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: MarionCobretti

Olan uygulamalar; netflix, prime video, youtube, puhutv, blutv, dijiturkplay, bein connect, trttv, trtwolrd, deezer, trtspor, trt 4k, trtspor2, ve appstore'da benim için ssptv haric olmak üzere birçok gereksiz uygulama.

Alıntıları Göster
    Digitürk Play olması tamam da Bein Connect olması normal değil. İllegalite sezdim. Normaldr telefon ve tablet ve de seçilmiş özel modellere konulan bir uygulama.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Digitürk Play olması tamam da Bein Connect olması normal değil. İllegalite sezdim. Normaldr telefon ve tablet ve de seçilmiş özel modellere konulan bir uygulama.

Alıntıları Göster
    Hi level'ı veya üreticisi Vestel'i arayıp illagal iş yapmayın diye uyarmak lazım o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarionCobretti

Hi level'ı veya üreticisi Vestel'i arayıp illagal iş yapmayın diye uyarmak lazım o zaman.

Alıntıları Göster
    Pardon sonradan listeye almışlar. Ama linkte saçmalık var. Normalde Bein Connect hizmetini uydu aboneliği olan üyeler kullanıcı adı ve şifre ile girip kullanıyorlar. Burada uydu aboneliği olmayan (?) aboneler için destekleniyor denmiş ne alakaysa.

destek.digiturk.com.tr
    Smart TV Üzerinden Nasıl Yayın Alırım? - beIN Connect - TV Uygulaması - beIN CONNECT - Destek - Digiturk
    http://destek.digiturk.com.tr/soru/beinconnect/bein_connect_tv_uygulaması/smart-tv-uzerinden-nasil-yayin-alirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.