Şimdi Ara

A101 - HI LEVEL 49UHL650 - 16 Ocak - 1999 TL (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
8
Favori
56.419
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tgezer

Bu saatten sonra bulduklarınız büyük ihtimal iade ürünler olur . Üst bandına dikkat edin alırken tek bantlı olsun .

Alıntıları Göster
    memnun olmayanda olacaktır diyorsunuz o zaman. baya övülmüş bir televizyon aslında.
    uyarınız için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumix

memnun olmayanda olacaktır diyorsunuz o zaman. baya övülmüş bir televizyon aslında.
    uyarınız için teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Evet toplum olarak kolay gaza geliyoruz .
    Diğer forumda VA IPS panel muhabbeti dönüyor mesela . Kimisi ips olmazsa iade ederim diyor kimisi va olmazsa .
    Kimse demiyor 2 hdmi 1 usb yetersiz . Bana göre büyük eksi bu zamanda .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Evet toplum olarak kolay gaza geliyoruz .
    Diğer forumda VA IPS panel muhabbeti dönüyor mesela . Kimisi ips olmazsa iade ederim diyor kimisi va olmazsa .
    Kimse demiyor 2 hdmi 1 usb yetersiz . Bana göre büyük eksi bu zamanda .

Alıntıları Göster
    2k paraya, 4k çözünürlükte ekseriyetle samsung va veya lg ips panneli, mb130s anakartlı, smart böyle bir tv için 2 hdmi ve 1 usb bağlantısı bence çokta önemli değil açıkcası.
  • tgezer kullanıcısına yanıt
    En kral çoklayıcılar 50 tl (hdmi ve usb liler dahi) , 2000 liralık menfaatte 50 tl nin hükmü yok, hem data transferimi yapacağız sanki..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tamam sustum :)

• tgezer kullanıcısına yanıt
    Estağfurlah dostum..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu tv ye kodi yükleyebilir miyiz acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: diabrek

Bu tv ye kodi yükleyebilir miyiz acaba?
    Yükleyemezsin. Ben box aldım 350 liraya . TV yi değiştirmektense box u değiştirmek daha mantıklı geldi son zamanlarda .

• ecetin271 E kullanıcısına yanıt
    Aynen arkadaşın dediği gibi oldu
    Bildirim yapıldı
    Taksit yapılacak

• A101’in sitesinden aldım. Servis çağırıp açtırmak mı sağlıklı olur yoksa kargoda kırık gelse bir güvencemiz var mı?

• k@llone kullanıcısına yanıt
    2000 lira az para mı? 2000 lira zaten bu boy ve özellikte tvlerin normal fiyatı. (yurt dışında insan gibi yaşayanlara için) bizde kör tuttuğunu öptüğü için her şey normal geliyor artık!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Ceteris Paribus

A101’in sitesinden aldım. Servis çağırıp açtırmak mı sağlıklı olur yoksa kargoda kırık gelse bir güvencemiz var mı?
    kargo görevlisinin yanında açıp kırık çatlak vs varsa tutanak tutturabilirsiniz.

• SELAM ARKADAŞLAR DÜN ÜRÜNÜ ALDIK SERVİS 110 TL ÜCRET KARŞILIĞINDA BUGÜN 16/18:00 ARASI GELİP KURACAK TV Yİ
    KUTUNUN ÜSTÜNDE CHECKED YAZILI BİR BANT VAR , İADE ÜRÜN MANASINAMI GELİYOR BİLGİSİ OLAN VARMIDIR
    VE SN:8370471 900916 PANEL BİLGİSİ HAKKINDA YARDIMCI OLACAK VARMIDIR TEŞEKKÜRLER .
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    ne sorunlari vardi ben kendim actim bi problem goremedim yalova subesinde var tv den 106 ekran olan 1500 tl buyuk olsun diye 500 tl fazla vermek sacma geldi ufagini aldim

• Malatya'da bulamayan arkadaş ; Elazığ'da mevcut 1999 TL'ye peşin aldım . Duvar aparatı dahil servis kurulum için toplam 90 TL aldı ve 2 yıl garantiyi başlattı . 4k kalitesi mükemmel . YouTube ve Netflix oldukça hızlı . Netflix için aldım fazlasıyla tatmin ediyor . Sorularınız varsa yanıtlayabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: gilemma

SELAM ARKADAŞLAR DÜN ÜRÜNÜ ALDIK SERVİS 110 TL ÜCRET KARŞILIĞINDA BUGÜN 16/18:00 ARASI GELİP KURACAK TV Yİ
    KUTUNUN ÜSTÜNDE CHECKED YAZILI BİR BANT VAR , İADE ÜRÜN MANASINAMI GELİYOR BİLGİSİ OLAN VARMIDIR
    VE SN:8370471 900916 PANEL BİLGİSİ HAKKINDA YARDIMCI OLACAK VARMIDIR TEŞEKKÜRLER .
    Satılan bu partinin tümünde checked yazılı bant var.Kontrol edildiği anlamına geliyor.
    Açılıp tekrar kapatılma ibaresi yoksa(2 kat bant vs.) içiniz rahat olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spyae -- 17 Ocak 2020; 14:15:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zanix23

Malatya'da bulamayan arkadaş ; Elazığ'da mevcut 1999 TL'ye peşin aldım . Duvar aparatı dahil servis kurulum için toplam 90 TL aldı ve 2 yıl garantiyi başlattı . 4k kalitesi mükemmel . YouTube ve Netflix oldukça hızlı . Netflix için aldım fazlasıyla tatmin ediyor . Sorularınız varsa yanıtlayabilirim
    birkaç kişi renklerin solukluğundan şikauet etmiş. bu konuda yorum yapar mısınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

birkaç kişi renklerin solukluğundan şikauet etmiş. bu konuda yorum yapar mısınız?

Alıntıları Göster
    VA panelde renk soluklugu olmaz doğallığı olur. IPS paneller aşırı pastel renkler aşırı bir şekilde gözleri yorar. Tabi bu zevk meselesi. IPS panel olsaydı almazdım. Film dizi için en iyi tercih kendi adıma VA panellerdir.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.