Şimdi Ara

A101 marketler PS5 Pro 2TB konsol satıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • A101 marketler PS5 Pro 2TB konsol satıyor
    A101 marketlerin haftalık Ekstra teknoloji kampanyasında oyun konsollarından akıllı telefonlara, akıllı saatlerden akıllı televizyonlara ve dizüstü bilgisayarlara kadar farklı ürünler bulmak mümkün olacak. 

6 Şubat A101 Ekstra ürünleri

6 Şubat A101 Ekstra ürünleri arasında PS5 Pro oyun konsolu yer alıyor. PS5 konsoluna göre önemli ölçüde performansı artan PS5 Pro konsolunda 2TB depolama alanı ve tek oyun kolu yer alıyor. Bilkom garantili diğer mağazalara göre fiyatı uygun denebilir.  

Ayrıca Bkz.A101 marketler akıllı evcil hayvan ekipmanları satacak

Diğer taraftan iPhone 15 Plus 512GB akıllı telefon modeli 72999TL iken, Redmi Note 14 256GB akıllı telefon modeli 13299TL, Samsung Watch 6 akıllı saat modeli 5299TL, MacBook Air M2 dizüstü modeli de 43999TL fiyat etiketiyle satılacak. 

• Bilkom garantiliyse normalde 50 bin, teknoloji marketlerden 3 bin lira daha aşağı.Öte yandan yurtdışı ürünler şu anda 28 - 32 arasına bulunuyor.Resmi garantili ve yurtdışı ürün fiyat farkına bakarsak, ben kesinlikle o kadar farkı vermez yurtdışı sıfır bir cihaz almayı tercih ederdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erkek parfümünde Savage Dior'u tavsiye edebilirim. Çok hoş kokusu var. Kokusunu alan çoğu kadar beğeniyor... Bilginize. :)

• dante06 kullanıcısına yanıt
    yurt dışı üründe hava limanında vergi iadeside aloyorsun 25k civarına denk geliyordur bence.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lg oled 65 bin liraya satılıyor ben lg qned i geçen haftalarda 47 bine aldım, muhakkak oled daha iyidir.

• 47000? heyt be. 750$ lık cihaz olmuş 1500$ 1 tane kendinize bir tane mehmet karaşimşeğe

• Erellach kullanıcısına yanıt
    Uçağa binerken mi vergi iadesi alınıyor yoksa Türkiye de inerken mi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SeniorGrandMaster kullanıcısına yanıt
    cihazı aldığın ülkede uçağa binerken diye biliyorum.

• SeniorGrandMaster kullanıcısına yanıt

bunlardan en önce ürünü alırken aldığın yerde taxfree formu doldurmanız lazım o form ile uçağa binmeden havaalanlarında taxfree ofisleri var oraya gidip alıyoruz vergi iadesi

• Yurtdışı almak daha mantıklı.

• Param olsa da bende alsam :)

• Bir bana bir sana politikası sjsjsjsjs

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.