Şimdi Ara

Amazon'da PS5 Slim 1 TB oyun konsolu indirime girdi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amazon'da PS5 Slim 1 TB oyun konsolu indirime girdi!
    Sony PlayStation 5’in daha küçük boyutlara ve daha fazla hafızaya sahip versiyonu olan PS5 Slim 1 TB oyun konsolu Amazon’da indirime girdi. PS 5 Slim 1 TB, Ağustos ayından beri en düşük fiyata indi.

PlayStation 5 Slim 1 TB: 18.499 TL

PS5 Slim Digital Edition 1 TB SSD oyun konsolu 18.499 TL’ye satılıyor. İthalatçı Garantili olarak satılan konsolun satıcısı ise “Esse Teknoloji”. Konsol fiyatının Ağustos’tan beri en düşük seviyede olduğunu söyleyebiliriz.

Satın almak için: PS5 Slim Digital Edition 1 TB SSD

PS5 Slim farkları neler?

PlayStation 5 Slim, normal PS5'e göre yüzde 20 daha küçük boyutlara ve yüzde 30 daha düşük ağırlığa sahip. Ayrıca normal PS5 versiyonu 825 GB hafıza ile gelirsen PS5 Slim modeli 1 TB hafıza ile geliyor. Teknik açıdan iki konsol arasında başka fark bulunmuyor.

Satın almak için: PS5 Slim Digital Edition 1 TB SSD

Ayrıca Bkz.Amazon’da son 6 ayın en düşük fiyatlı ürünleri: Monitör, anakart, kulaklık ve süpürge fırsatı!

İndirimli fiyattan satın alabilmek için Prime üyesi olmanız gerekiyor. Daha önce Prime’ı denemediyseniz 30 gün boyunca ücretsiz olarak deneyebilirsiniz. Sonrasında aylık 39 TL olarak ücretlendiriliyor.

Amazon’un Gülümseten Kasım indirimleri 30 Kasım’a kadar devam edecek. Kampanya süresi boyunca konsollarda, konsol aksesuarlarında, oyuncu ürünlerinde, monitörlerde, televizyonlarda en düşük fiyatlar sunuluyor. Amazon.com.tr satıcılı bir ürün satın aldığınızda, 24 saat içerisinde başka bir sitede daha düşük fiyata satıldığını görürseniz, Amazon aradaki farkı iade ediyor.

• Satıcı hiç Amazon olmuyor nedense.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • garantisiz her yerde bu fiyata bulursun zaten

• faturasız, kirli, deforme kutulu ürünler geldiği yorumlara yazılmış. neden acaba 😁

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu fiyada kutudan salatalık bile beklenir satıcı amazon değil birde bu ilan hep var sepete ekleyince satın alınamıyor.

• bu gün amazon göndericisini gördüm indirimi kacırmamak adına hızlıca aldım. daha sonra kargoya verildikten sonra satıcının esse teknoloji olduğunu farkettim. sipariş gelmeden iptal edemiyorum satıcı yorumlarında iadenin onaylanmadığı kutu açık geldiği vs. durumlar var. araştırmalarımda ilgili firmanın tez elektronik sony türkiye distribütör olduğunu gördüm. bu satıcıdan daha önce alan oldu mu acaba?

• Neonbil satıcısından almıştım cihaz sıfır eksik yoktu. Faturasını da gönderdiler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hmmmm aklında bir fiyat var mı oki doki

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • geçen aldım ps5 i süs niyetine duruyor pc de daha çok oyun oynuyorum daha çok zevk alıyorum ps kullanıcıları neyinden zevk alıyor

• Fiyat olarak güzel. Satıcı amazon olsaydı siparişi vermiştim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.