Şimdi Ara

a101 misir yagi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
3.485
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 litre tenekede cisem marka misirozu yagi 15.95 tl. Gördüğüm en ucuz misir yagi. Tad olarak sıkıntı yok . Tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi souledge -- 22 Şubat 2014; 23:17:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bugun bende gorustum. teyzeler bırer bırer goturuyordu. bılmıyorum tadı nasıl
  • demekki o üniversitedeki araştırmacı senmişsin

Bir ignliiz üvnsertsinede ypalın arşaıtramya gröe, kleimleirn
    hrfalreiinn hnagi srıdaa yzalıdkılraı ömneli dğeliimş. Öenlmi oaln
    brinci ve snonucnu hrfain yrenide omlsaımyış. Ardakai hfraliren srısaı
    krıaışk oslada ouknyuorumş. Çnükü kleimlrei hraf hraf dğeil bir btüün
    oalark oykuorumuşz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

demekki o üniversitedeki araştırmacı senmişsin

oalark oykuorumuşz.

Zuhahahahahahahaha

• quote:

oalark oykuorumuşz.

+1 :)
  • Cep telefonunun azizliği kusura bakmayın.
  • ben neden ilk okuduğumda bunu mısır patlatmak için gereken yağ olarak düşündüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 adet kiymali pide aldim
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mısır yağı tamamen kimyası bozuk bir yağdır. Zeytinyağı kullanın, sağlığınızı koruyun !!!
  • Bu aralar birçok markanın mısır yağında kampanya gördüm.
    Yudum 19.5 TL Ayçiçek olanı bile 22-23 civarı.
    İşin perde arakasında ne var bilmiyorum.
    Pek böyle olmazdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: awakado

Mısır yağı tamamen kimyası bozuk bir yağdır. Zeytinyağı kullanın, sağlığınızı koruyun !!!

Zeytinyağı daha iyi tabi ki ama onda da kızartma yapılmıyor. Ha kızartma da pek sağlıklı sayılmaz orası ayrı, aslında bu tarz yemekler için fındık yağı kullanmak gerekiyor ama o da çok zamlandı ucuza bulunmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: souledge

5 litre tenekede cisem marka misirozu yagi 15.95 tl. Gördüğüm en ucuz misir yagi. Tad olarak sıkıntı yok . Tavsiye ederim

3,19 a mazot iyi fiyat.
  • GDO'lu mısırdan yapılmıştır. Almayın bence, fındık yağı kullanmaya çalışın. Onu da TMO satış yerlerinden almaya çalışın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belanir

quote:

Orijinalden alıntı: awakado

Mısır yağı tamamen kimyası bozuk bir yağdır. Zeytinyağı kullanın, sağlığınızı koruyun !!!

Zeytinyağı daha iyi tabi ki ama onda da kızartma yapılmıyor. Ha kızartma da pek sağlıklı sayılmaz orası ayrı, aslında bu tarz yemekler için fındık yağı kullanmak gerekiyor ama o da çok zamlandı ucuza bulunmuyor.

Dostum Ege'nin ilçelerine köylerine inin, herkes zeytinyağı ile kızartma yapar. Tabi marketten alınma zeytinyağı değil, köylünün çıkarttığı doğal sızma zeytinyağı. Esas zeytinyağı ile güzel olur. Hem de yanıcılığı en geç olan yağdır zeytinyağı; yani diğer yağlar daha çabuk yandığı için daha kanserojen. Tabi ki damak tadı farklı herkesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awakado -- 23 Şubat 2014; 1:22:10 >

• Dünyada gdo lu olarak en çok üretilen bitki mısır. Yüksek ihtimalle gdo lu mısından yapılmış yada belli bir oranda içermektedir diye düşüyorum. Gıdalarda ''modifiye'' kelimesi geçerse uzak durmanızı tavsiye ederim. Örnek modifiye mısır nişastası. Gdo nun kibarcası Modifiye dir.

Her ne kadar gdo nun zararlı olduğu kanıtlanamasa da uzak durulması kanaatindeyim. Yağ olarakta zeytin yağından şaşmayın. Riviera zeytinyağı ile güzel kızartmalar yapabilirsiniz. Evime zeytin yağı ve tereyağı harici yağ sokmam.
  • quote:

oalark oykuorumuşz.

mu acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24

Dünyada gdo lu olarak en çok üretilen bitki mısır. Yüksek ihtimalle gdo lu mısından yapılmış yada belli bir oranda içermektedir diye düşüyorum. Gıdalarda ''modifiye'' kelimesi geçerse uzak durmanızı tavsiye ederim. Örnek modifiye mısır nişastası. Gdo nun kibarcası Modifiye dir.

Her ne kadar gdo nun zararlı olduğu kanıtlanamasa da uzak durulması kanaatindeyim. Yağ olarakta zeytin yağından şaşmayın. Riviera zeytinyağı ile güzel kızartmalar yapabilirsiniz. Evime zeytin yağı ve tereyağı harici yağ sokmam.

Zeytinyağı için yapmış olduğunuz tespit tamamen doğru ancak dünyadaki GDO'lu üretimin %75'i PAMUKTUR Mısır ondan sonra gelir Mısır'dan sonra da soya gelir. GDO'lu pirinç de duyduk ama ne kadar doğru orası belli değil henüz. Aslında artık giydiğimiz kıyafetlere de dikkat etmemiz gerekir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbs02 -- 23 Şubat 2014; 8:37:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Belki alakasiz olacak ancak yag fiyatlarinda artis yokken kuruyemis olarak tukettigimiz ayçıçegi fiyatlari uçmuş durumda. Birsene once 5-6 tl iken simdi 9-12 tl arasinda degisiyor keza diger çerez turleride asırızı zamlandi.

• quote:

Orijinalden alıntı: version53

ben neden ilk okuduğumda bunu mısır patlatmak için gereken yağ olarak düşündüm

Yalnız değilsiniz hocam
  • quote:

oalark oykuorumuşz.

Hiç sıkıntı çekmeden okudum ve anladım cidden:D :D:D Doğru demek ki:)
  • Çerez fiyatlarının artmasının en önemli sebebi stokcular. Yağ konusuna gelirsek eğer sağlğnza biraz düşünüyrsanız ayyçiçek mısırözü kanola riviera margarin gibi gdolu karışım ürünleri kullanmayın.biraz fazla para verip sızma zeytinyağı ve fındıkyağı kullanın. Sızma bu sene az verim olması nedeniyle biraz pahalı ama fındıkyağı tmo ofislerinde 5 kgsi 30 liraya satılıyr

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.