Şimdi Ara

a101 misir yagi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
2
Favori
3.485
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dexterr

    Çerez fiyatlarının artmasının en önemli sebebi stokcular. Yağ konusuna gelirsek eğer sağlğnza biraz düşünüyrsanız ayyçiçek mısırözü kanola riviera margarin gibi gdolu karışım ürünleri kullanmayın.biraz fazla para verip sızma zeytinyağı ve fındıkyağı kullanın. Sızma bu sene az verim olması nedeniyle biraz pahalı ama fındıkyağı tmo ofislerinde 5 kgsi 30 liraya satılıyr

    Abartmayalım, diğerleri neyse de ayçiçek yağı öyle zararlı bir yağ değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mahmut716

    demekki o üniversitedeki araştırmacı senmişsin

    Bir ignliiz üvnsertsinede ypalın arşaıtramya gröe, kleimleirn
    hrfalreiinn hnagi srıdaa yzalıdkılraı ömneli dğeliimş. Öenlmi oaln
    brinci ve snonucnu hrfain yrenide omlsaımyış. Ardakai hfraliren srısaı
    krıaışk oslada ouknyuorumş. Çnükü kleimlrei hraf hraf dğeil bir btüün
    oalark oykuorumuşz.

    Hll knk

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fezalii kullanıcısına yanıt
    sonuçta fabrikasyon. içinde birsürü ıvır zıvır var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mbs02

    quote:

    Orijinalden alıntı: yusuf24

    Dünyada gdo lu olarak en çok üretilen bitki mısır. Yüksek ihtimalle gdo lu mısından yapılmış yada belli bir oranda içermektedir diye düşüyorum. Gıdalarda ''modifiye'' kelimesi geçerse uzak durmanızı tavsiye ederim. Örnek modifiye mısır nişastası. Gdo nun kibarcası Modifiye dir.

    Her ne kadar gdo nun zararlı olduğu kanıtlanamasa da uzak durulması kanaatindeyim. Yağ olarakta zeytin yağından şaşmayın. Riviera zeytinyağı ile güzel kızartmalar yapabilirsiniz. Evime zeytin yağı ve tereyağı harici yağ sokmam.

    Zeytinyağı için yapmış olduğunuz tespit tamamen doğru ancak dünyadaki GDO'lu üretimin %75'i PAMUKTUR Mısır ondan sonra gelir Mısır'dan sonra da soya gelir. GDO'lu pirinç de duyduk ama ne kadar doğru orası belli değil henüz. Aslında artık giydiğimiz kıyafetlere de dikkat etmemiz gerekir...

    Yenilebilir gıdalar içerisinde demek istemiştim. Pamuğun GDO lu olmasında ben bir sakınca olacağını düşünmüyorum. Hatta bu tip gıda harici kullanılan bitkiler için destekliyorum. Çok fazla faydası var. Neyse konuyu dağıtmayayım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: fezalii

    quote:

    Orijinalden alıntı: dexterr

    Çerez fiyatlarının artmasının en önemli sebebi stokcular. Yağ konusuna gelirsek eğer sağlğnza biraz düşünüyrsanız ayyçiçek mısırözü kanola riviera margarin gibi gdolu karışım ürünleri kullanmayın.biraz fazla para verip sızma zeytinyağı ve fındıkyağı kullanın. Sızma bu sene az verim olması nedeniyle biraz pahalı ama fındıkyağı tmo ofislerinde 5 kgsi 30 liraya satılıyr

    Abartmayalım, diğerleri neyse de ayçiçek yağı öyle zararlı bir yağ değil.

    İçerisinde ayçiçek yağı beklemiş kavanozları bulaşık makinası bile temizleyemiyor. Kendim denemiştim. Sakız gibi yapış yapış bişey oluyor. Temizlenmiyor. Ayrıca bu tarz yağlı tohumlardan elde edilen yağların işlenmesi sırasında yüksek ısılar, çeşitli kimyasallar kullanılıyor. Zeytinyağı preslenip yağı çıkarılıyor 70C nin üstüne çıkarılmıyor ısı.

    Okuduğum bir makalede ayçiçek yağı tüketim alışkanlığı yüksek olan israil, türkiye gibi ülkelerde kanser vakalarının daha yüksek oranda görüldüğünü söylüyorlardı araştırmacılar. Bu konuda araştırma falan yapmış değilim ama ayçiçek yağını mümkünse tüketmemek gerektiği kanaatindeyim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yusuf24

    quote:

    Orijinalden alıntı: mbs02

    quote:

    Orijinalden alıntı: yusuf24

    Dünyada gdo lu olarak en çok üretilen bitki mısır. Yüksek ihtimalle gdo lu mısından yapılmış yada belli bir oranda içermektedir diye düşüyorum. Gıdalarda ''modifiye'' kelimesi geçerse uzak durmanızı tavsiye ederim. Örnek modifiye mısır nişastası. Gdo nun kibarcası Modifiye dir.

    Her ne kadar gdo nun zararlı olduğu kanıtlanamasa da uzak durulması kanaatindeyim. Yağ olarakta zeytin yağından şaşmayın. Riviera zeytinyağı ile güzel kızartmalar yapabilirsiniz. Evime zeytin yağı ve tereyağı harici yağ sokmam.

    Zeytinyağı için yapmış olduğunuz tespit tamamen doğru ancak dünyadaki GDO'lu üretimin %75'i PAMUKTUR Mısır ondan sonra gelir Mısır'dan sonra da soya gelir. GDO'lu pirinç de duyduk ama ne kadar doğru orası belli değil henüz. Aslında artık giydiğimiz kıyafetlere de dikkat etmemiz gerekir...

    Yenilebilir gıdalar içerisinde demek istemiştim. Pamuğun GDO lu olmasında ben bir sakınca olacağını düşünmüyorum. Hatta bu tip gıda harici kullanılan bitkiler için destekliyorum. Çok fazla faydası var. Neyse konuyu dağıtmayayım.

    Pamuk yagi margarinlern %65-70 ini olusturur. Hatta ucuza satilan aycicek yaglarinin buyuk kismi da pamuktur. Pastaneler de (kizartma tatlilar) icin pamuk ve palm(hurma) yagi kullanir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: emtue


    quote:

    Orijinalden alıntı: yusuf24

    quote:

    Orijinalden alıntı: mbs02

    quote:

    Orijinalden alıntı: yusuf24

    Dünyada gdo lu olarak en çok üretilen bitki mısır. Yüksek ihtimalle gdo lu mısından yapılmış yada belli bir oranda içermektedir diye düşüyorum. Gıdalarda ''modifiye'' kelimesi geçerse uzak durmanızı tavsiye ederim. Örnek modifiye mısır nişastası. Gdo nun kibarcası Modifiye dir.

    Her ne kadar gdo nun zararlı olduğu kanıtlanamasa da uzak durulması kanaatindeyim. Yağ olarakta zeytin yağından şaşmayın. Riviera zeytinyağı ile güzel kızartmalar yapabilirsiniz. Evime zeytin yağı ve tereyağı harici yağ sokmam.

    Zeytinyağı için yapmış olduğunuz tespit tamamen doğru ancak dünyadaki GDO'lu üretimin %75'i PAMUKTUR Mısır ondan sonra gelir Mısır'dan sonra da soya gelir. GDO'lu pirinç de duyduk ama ne kadar doğru orası belli değil henüz. Aslında artık giydiğimiz kıyafetlere de dikkat etmemiz gerekir...

    Yenilebilir gıdalar içerisinde demek istemiştim. Pamuğun GDO lu olmasında ben bir sakınca olacağını düşünmüyorum. Hatta bu tip gıda harici kullanılan bitkiler için destekliyorum. Çok fazla faydası var. Neyse konuyu dağıtmayayım.

    Pamuk yagi margarinlern %65-70 ini olusturur. Hatta ucuza satilan aycicek yaglarinin buyuk kismi da pamuktur. Pastaneler de (kizartma tatlilar) icin pamuk ve palm(hurma) yagi kullanir.

    Margarin 1. derece uzak durulması gereken yağlardan biridir. Kanserojenik etkisi olan palm yağı içermektedir bir çok margarin. İnsanımız ucuz diye alıyor. (Dar gelirli insanlarımız için bir şey söylemeyiz) Bayanlar pastalara kıvam verdiği için vazgeçemiyor. Asla kullanılmaması gerekli.

    Pamuk kendi içerisinde zehirli bileşikler içeren bir bitki. Koca hayvanları bile zehirliye biliyor hatta öldürebiliyor. GDO ya gerek bile yok. Kendi zehir.




  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yusuf24

    quote:

    Orijinalden alıntı: emtue


    quote:

    Orijinalden alıntı: yusuf24

    quote:

    Orijinalden alıntı: mbs02

    quote:

    Orijinalden alıntı: yusuf24

    Dünyada gdo lu olarak en çok üretilen bitki mısır. Yüksek ihtimalle gdo lu mısından yapılmış yada belli bir oranda içermektedir diye düşüyorum. Gıdalarda ''modifiye'' kelimesi geçerse uzak durmanızı tavsiye ederim. Örnek modifiye mısır nişastası. Gdo nun kibarcası Modifiye dir.

    Her ne kadar gdo nun zararlı olduğu kanıtlanamasa da uzak durulması kanaatindeyim. Yağ olarakta zeytin yağından şaşmayın. Riviera zeytinyağı ile güzel kızartmalar yapabilirsiniz. Evime zeytin yağı ve tereyağı harici yağ sokmam.

    Zeytinyağı için yapmış olduğunuz tespit tamamen doğru ancak dünyadaki GDO'lu üretimin %75'i PAMUKTUR Mısır ondan sonra gelir Mısır'dan sonra da soya gelir. GDO'lu pirinç de duyduk ama ne kadar doğru orası belli değil henüz. Aslında artık giydiğimiz kıyafetlere de dikkat etmemiz gerekir...

    Yenilebilir gıdalar içerisinde demek istemiştim. Pamuğun GDO lu olmasında ben bir sakınca olacağını düşünmüyorum. Hatta bu tip gıda harici kullanılan bitkiler için destekliyorum. Çok fazla faydası var. Neyse konuyu dağıtmayayım.

    Pamuk yagi margarinlern %65-70 ini olusturur. Hatta ucuza satilan aycicek yaglarinin buyuk kismi da pamuktur. Pastaneler de (kizartma tatlilar) icin pamuk ve palm(hurma) yagi kullanir.

    Margarin 1. derece uzak durulması gereken yağlardan biridir. Kanserojenik etkisi olan palm yağı içermektedir bir çok margarin. İnsanımız ucuz diye alıyor. (Dar gelirli insanlarımız için bir şey söylemeyiz) Bayanlar pastalara kıvam verdiği için vazgeçemiyor. Asla kullanılmaması gerekli.

    Pamuk kendi içerisinde zehirli bileşikler içeren bir bitki. Koca hayvanları bile zehirliye biliyor hatta öldürebiliyor. GDO ya gerek bile yok. Kendi zehir.

    bilmemek ayıp değil, sağlıksız ama insana kendini iyi hissettiriyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yusuf24

    quote:

    Orijinalden alıntı: emtue


    quote:

    Orijinalden alıntı: yusuf24

    quote:

    Orijinalden alıntı: mbs02

    quote:

    Orijinalden alıntı: yusuf24

    Dünyada gdo lu olarak en çok üretilen bitki mısır. Yüksek ihtimalle gdo lu mısından yapılmış yada belli bir oranda içermektedir diye düşüyorum. Gıdalarda ''modifiye'' kelimesi geçerse uzak durmanızı tavsiye ederim. Örnek modifiye mısır nişastası. Gdo nun kibarcası Modifiye dir.

    Her ne kadar gdo nun zararlı olduğu kanıtlanamasa da uzak durulması kanaatindeyim. Yağ olarakta zeytin yağından şaşmayın. Riviera zeytinyağı ile güzel kızartmalar yapabilirsiniz. Evime zeytin yağı ve tereyağı harici yağ sokmam.

    Zeytinyağı için yapmış olduğunuz tespit tamamen doğru ancak dünyadaki GDO'lu üretimin %75'i PAMUKTUR Mısır ondan sonra gelir Mısır'dan sonra da soya gelir. GDO'lu pirinç de duyduk ama ne kadar doğru orası belli değil henüz. Aslında artık giydiğimiz kıyafetlere de dikkat etmemiz gerekir...

    Yenilebilir gıdalar içerisinde demek istemiştim. Pamuğun GDO lu olmasında ben bir sakınca olacağını düşünmüyorum. Hatta bu tip gıda harici kullanılan bitkiler için destekliyorum. Çok fazla faydası var. Neyse konuyu dağıtmayayım.

    Pamuk yagi margarinlern %65-70 ini olusturur. Hatta ucuza satilan aycicek yaglarinin buyuk kismi da pamuktur. Pastaneler de (kizartma tatlilar) icin pamuk ve palm(hurma) yagi kullanir.

    Margarin 1. derece uzak durulması gereken yağlardan biridir. Kanserojenik etkisi olan palm yağı içermektedir bir çok margarin. İnsanımız ucuz diye alıyor. (Dar gelirli insanlarımız için bir şey söylemeyiz) Bayanlar pastalara kıvam verdiği için vazgeçemiyor. Asla kullanılmaması gerekli.

    Pamuk kendi içerisinde zehirli bileşikler içeren bir bitki. Koca hayvanları bile zehirliye biliyor hatta öldürebiliyor. GDO ya gerek bile yok. Kendi zehir.

    Pamuk konusunda biraz fazla onyargilisiniz. Babamin hem pamuk isleme hem de pamuk yagi ve dolasiyla pamuk kuspesi tesisleri var. Bir cok buyukbas hayvan ciftliginin ve entegre et tesisinin ana yem maddesi pamuk kuspesine ilave arpa, kepek ve samandir.

    Palm yagi konusunda dediklerinize katilmakla beraber, tarim bakanliginin normlarini soguk pres zeytinyagi ile yakalayabilecek bir isletme yoktur. Israrla onerdiginiz riviera zeytinyagi mesela ham yagin sicak su ve kostik ile yikanmasindan sonra elde edilen 2. Katmandir. Bir alti sabun fabrikalarina gonderilen soap stock, ust kismi da rafineye hazir yag oluyor.

    Soguk pres yontemini hakkiyla yapanlar butik ureticilerdir(barkodsuz satanlar). Geri kalanin bir kismi 70 derecelik sicak su yontemini kullanirken buyuk bir cogunluk renk ve asitlik yuzdesini tutturmak icin rafinerizasyon ve vinterizasyon islemi yapmaktadir. Icine boya, esans katanda var, buzdolabinda donsun diye palm yagi katanda var.

    Ha derseniz ki kendi malinizi ovuyorsunuz, pamuk yagi son kullaniciya sunulabilecek bir urun degildir. Su gunde dahi gelecek sezonun avansi margarin fabrikalari tarafindan gonderilmis durumda.

    Benim tavsiyem tereyagi dahil her turlu yagin minimal duzeyde tuketilmesi olabilir. Kizartma icin onerilen findik yagi da 10 sene oncesinin en ucuz yagiydi, nasil bir viral reklam uygulandiysa artik zeytinyagi fiyatina satiliyor. Yagin her turlusu zararlidir, kullanirken dusunulmesi gereken budur.(Bu da doktor olarak tavsiyem)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: emtue


    quote:

    Orijinalden alıntı: yusuf24

    quote:

    Orijinalden alıntı: emtue


    quote:

    Orijinalden alıntı: yusuf24

    quote:

    Orijinalden alıntı: mbs02

    quote:

    Orijinalden alıntı: yusuf24

    Dünyada gdo lu olarak en çok üretilen bitki mısır. Yüksek ihtimalle gdo lu mısından yapılmış yada belli bir oranda içermektedir diye düşüyorum. Gıdalarda ''modifiye'' kelimesi geçerse uzak durmanızı tavsiye ederim. Örnek modifiye mısır nişastası. Gdo nun kibarcası Modifiye dir.

    Her ne kadar gdo nun zararlı olduğu kanıtlanamasa da uzak durulması kanaatindeyim. Yağ olarakta zeytin yağından şaşmayın. Riviera zeytinyağı ile güzel kızartmalar yapabilirsiniz. Evime zeytin yağı ve tereyağı harici yağ sokmam.

    Zeytinyağı için yapmış olduğunuz tespit tamamen doğru ancak dünyadaki GDO'lu üretimin %75'i PAMUKTUR Mısır ondan sonra gelir Mısır'dan sonra da soya gelir. GDO'lu pirinç de duyduk ama ne kadar doğru orası belli değil henüz. Aslında artık giydiğimiz kıyafetlere de dikkat etmemiz gerekir...

    Yenilebilir gıdalar içerisinde demek istemiştim. Pamuğun GDO lu olmasında ben bir sakınca olacağını düşünmüyorum. Hatta bu tip gıda harici kullanılan bitkiler için destekliyorum. Çok fazla faydası var. Neyse konuyu dağıtmayayım.

    Pamuk yagi margarinlern %65-70 ini olusturur. Hatta ucuza satilan aycicek yaglarinin buyuk kismi da pamuktur. Pastaneler de (kizartma tatlilar) icin pamuk ve palm(hurma) yagi kullanir.

    Margarin 1. derece uzak durulması gereken yağlardan biridir. Kanserojenik etkisi olan palm yağı içermektedir bir çok margarin. İnsanımız ucuz diye alıyor. (Dar gelirli insanlarımız için bir şey söylemeyiz) Bayanlar pastalara kıvam verdiği için vazgeçemiyor. Asla kullanılmaması gerekli.

    Pamuk kendi içerisinde zehirli bileşikler içeren bir bitki. Koca hayvanları bile zehirliye biliyor hatta öldürebiliyor. GDO ya gerek bile yok. Kendi zehir.

    Pamuk konusunda biraz fazla onyargilisiniz. Babamin hem pamuk isleme hem de pamuk yagi ve dolasiyla pamuk kuspesi tesisleri var. Bir cok buyukbas hayvan ciftliginin ve entegre et tesisinin ana yem maddesi pamuk kuspesine ilave arpa, kepek ve samandir.

    Palm yagi konusunda dediklerinize katilmakla beraber, tarim bakanliginin normlarini soguk pres zeytinyagi ile yakalayabilecek bir isletme yoktur. Israrla onerdiginiz riviera zeytinyagi mesela ham yagin sicak su ve kostik ile yikanmasindan sonra elde edilen 2. Katmandir. Bir alti sabun fabrikalarina gonderilen soap stock, ust kismi da rafineye hazir yag oluyor.

    Soguk pres yontemini hakkiyla yapanlar butik ureticilerdir(barkodsuz satanlar). Geri kalanin bir kismi 70 derecelik sicak su yontemini kullanirken buyuk bir cogunluk renk ve asitlik yuzdesini tutturmak icin rafinerizasyon ve vinterizasyon islemi yapmaktadir. Icine boya, esans katanda var, buzdolabinda donsun diye palm yagi katanda var.

    Ha derseniz ki kendi malinizi ovuyorsunuz, pamuk yagi son kullaniciya sunulabilecek bir urun degildir. Su gunde dahi gelecek sezonun avansi margarin fabrikalari tarafindan gonderilmis durumda.

    Benim tavsiyem tereyagi dahil her turlu yagin minimal duzeyde tuketilmesi olabilir. Kizartma icin onerilen findik yagi da 10 sene oncesinin en ucuz yagiydi, nasil bir viral reklam uygulandiysa artik zeytinyagi fiyatina satiliyor. Yagin her turlusu zararlidir, kullanirken dusunulmesi gereken budur.(Bu da doktor olarak tavsiyem)

    Pamuk bitkisi ve küspesi, saydığınız ve saymadığınız ham maddelere (Mısır silajı, arpa ve yem bitkileri kurusu veya silajı) ek olarak sınırlı miktarlarda verilmektedir büyükbaş hayvanlara. Daha çok temininin kolay ve ucuz olduğu bölgelerde kullanılmaktadır. İşletmelerde zararlı etkilerinden dolayı fazla kullanılmazlar. Ön yargım olması söz konusu değil. Pamuk bitkisi zehirli fenolik bileşikler içerir ve bellirli bir miktardan fazla tüketilmesi hayvanları zehirler hatta öldürebilir. Yanlız ca büyük baş değil küçük baş ve kanatlıların beslenmesinde de kullanılmaktadır. Bulunduğunuz bölgede pamuk artığı çok ise o bölgede hayvan beslenmesinde yayın olarak kullanılıyor olabilir.

    Israrla riviera önermiyorum aslında. ayçiçek ve mısır özü yağına nisbeten daha iyi olduğunu düşünüyorum. Şahsen evimde kızartmaları şu şekilde yapıyorum. Kızartılmak üzere doğradığım sebzeleri sızma zeytin yağı ve tuz ile yoğurup yağlı kağıt serili fırın tepsisi ile fırına veriyorum. Bu şekilde pişirim yapıyorum. Lezzeti de gayet iyi oluyor

    Riviera yağ kısaca 2. kalite zeytin yağı olarak adlandırılabilir. Belirli işlemlerden geçirildiği için kızartma esnasında yanma ve duman olayı sızma yağlara göre azdır.

    Muhakkak işini hakkıyla yapan işletmeler olduğu gibi işin üç kağıdına kaçan işletmelerde olabilir. Ben tabi burada işi hakkı ile yapan işletmelerden ve onların uygulamalarından bahsediyorum.

    Son olarak düşüncem pamuk yağının insan beslenmesinde kullanılmaması gerektiğidir. En az işlem görmüş yağ zeytinden elde edilir. Bir ürün ne kadar işlenirse kanserojenik özelliği o kadar yükseliyor.

    Tükettiğim yağlar zeytin yağı, tereyağı ve kuyruk yağı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 23 Şubat 2014; 17:11:32 >




  • Arkadaşlar,2 ay önce A101'den Hun marka tahin ve pekmez almıştım çünkü indirimdeydi ama pekmez bir süre sonra şekerlendi tahin ise daha da beter çıktı tadı bildiğiniz çamur gibi,halbuki tahini daha önceden de almıştım tadı güzeldi,indirime soktukları için bu iki ürünü de en adi ürünlerle üretmişler demek ki,siz siz olun bu marketin indirime soktuğu ürünü alırken 10 kere düşünün,bence o marketin sattığı o mısır yağı %1000 gdo'ludur.
  • eskiden tere yağı için neler diyorlardı. şimdi tere yağı ne kadar masum kalıyor. kayın validem köyde yapıyor külek külek yolluyor harika oluyor yemeklere. bitkisel yağ için bir şey diyemiyorum. mecbur kullanıyoruz. ama sanki ayçiçek mısırözünden daha masum gibi geliyor bana.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidden -- 23 Şubat 2014; 18:15:17 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • a101 den 5kg pirinç aldım ucuzdu. arkasını okuyayım dedim bi baktım Amerika üretimi.

    ülkemizin cılkı çıktı.
    pirinci bile ithal ediyoruz

    hadi teknoloji neysede pirinç ithal edilirmi arkadaş.
    korka korka tüketiyoruz bitsin bir daha almam.

    pirinç ve ithal deyince aklıma geçen sene aldığım akü geldi alakasız ama ithale iyi bir örnek.
    marka vereceğim yalnız

    mutlu akü çin den akü ithal etmiş getirtip satıyor golsun muydu neydi motorsiklet için aldım ucuzdu adam dedi mutlu akü getirttiriyor içimden hadi ordan diyesim geldi ama diyemedim eve geldim kullanma kılavuzuna baktım mutlu akünün damgası imzası falan.

    vay anasını dedim ülkemizde bir sürü akü fabrikası var senin fabrikan varken kendin üretiyorken git çin den akü getirtip sat.

    ülkemizin durumu gerçekten çok vahim.
    ham madde sıkıntısımıdır yoksa asgari ücretimi bize fazla veriyolar anlamış değilim.hani işçilik sıkıntıysa çin den işcide ithal ederler bunlar yakında

    gelelim konumuza mısır yağı ayçiçeğe göre iyidir yanma noktası ayçiçeğe göre daha iyidir.
    fiyatları iyi takip ederim bundan 3yıl falan önce mısır yağını almak zordu ayçiçekten daha pahallıydı.
    büyük ithimalle ithal mısırdan üretiliyordur.

    birde zeytinyağından kızartma yapılmaz diye biliyorum yanma derecesi çok düşük ve iyi bir tat vereceğini sanmıyorum.
    bulunduğum bölgede yakın çevrem zeytinyağı üretimi ile uğraşırlar (kayınpeder sadece tüketmek için zeytin işi yapar kesinlikle ilaç hatta gübre bile kulllanmaz ) getirirler ama tüketmem tadı accayip geliyor




  • Yağ fırsatımı,sağlık fırsatımı anlamadım,burgerlerde yediyiniz patatesler burgerler,marketten aldığınız cipsler nesquigler faydalı, acaba yemeğimi ne ile pişirsem diyen fakirin mi aldığı yağ sağlıksız,ben ayçiçeği bile alırken hesap yapıyorum,bugün 20 den aşağı olmadığı için alamadım,sut alacaktım binde bile 1,90 olmuş yarım yağlı kalmamış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlar fiyatların fırlamsından,insanlar süt alamazken,dh günlük süt fırsatları açmak,su bulamazken cam damacana,ph değeri yüksek su fırsatları açmış,prima Premium çare fırsatları açmış,2 tanesini 90₺ 3 cü bedavaymış,ben çocuğuma baby star alıyorum o parayı 6 paket,velhasıl tartışmanın fazla içene girmeyin dışardakileri de düşünün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.