Merhaba, Amazondan Greennote almaya niyetim vardı. Bugün bunun internetten siparişini geçtim. Bir kaç yerde motorunun 200w olduğunu gördüm. Greennote ile benzer olacağını düşünüyorum. Alan kullanan olursa bir yorumda bulunsun. Denemek isteyenlere duyurulur. SAMİ TEMELyoutube yeni çıkan ONVO dikey şarjlı süpürgenin incelemesini yaptım. (@a101.iletisim ) https://www.youtube.com/watch?v=g9VMpJD-R1s< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h0c@ -- 14 Aralık 2023; 10:32:50 > |
a101 Onvo Şarjlı Dikey Süpürge
-
-
Dyson çok benziyor fiyatta neredeyse 10/1 i diyebilirim alinirmi acaba nasıl bilirsiniz -
Greenote, Prime ile 3200 TL civarında şu anda, her şey dahil kapıya kadar geliyor. Bu 2900 TL. Kararsız kaldım. Greenote'nin garanti durumu nasıl olacak acaba? -
A101 online’da bunu almak için indirim/puan öneriniz var mı? Nays 200₺ verir herhalde bir tek o aklıma geliyor -
Nays amazona da 200 veriyor ordan alin kafaniz rahat olsun, hatta 2 nays hesabi varsa hediye karti alin 1600-1600 toplam 400 tl indirim a101 ile ayniya geliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eldezenfektani -- 14 Aralık 2023; 10:8:50 > -
Ne alakası var hocam ? Satıcı amazon bile değil! -
Sizde dediğimi yapabilirsiniz garantisi amazon daha ne olsun :) -
Hocam anladım dediğinizi, ama maalesef bu ay Amazon limitimi doldurmuştum :( Teşekkürler yine de, A101 online’dan Nays ile geçtik siparişi umarım gelir 200₺ iade
-
maximum 200 veriyor nays, bu ay alır gelecek ay bekler bir daha hediye çeki alırım diyorsanız dediğiniz doğru ama diğer türlü en fazla 200 indirim oluyor.
Vakıf world de a101 de 75 puan veriyor olması lazım
-
SAMİ TEMELyoutubeyeni çıkan ONVO dikey şarjlı süpürgenin incelemesini yaptım. (@a101.iletisim )https://www.youtube.com/watch?v=g9VMpJD-R1s
Bir arkadaş video çekmiş
-
Onvo'da uzak durun ki başınız ağrımasın. Ürünlerde şirket de problemli.
-
Dün geldi süpürge, çok memnun kaldım açıkçası. Kesinlikle fiyatını hak eden bir ürün, ayrıca Nays 200 TL iadesi de uğraştırmadan yattı yine dün. -
İyi de hepa filtre üzerindeki sözde "kouruyucu" zımbırtıyı neden çöpe atmamış?
-
Hocam Araç İçi temizlemek için iş görür mü? gücü yeterli mi?
-
Ben evde halıda denedim hocam gayet güzel çekiyordu halıyı kaldırıyordu neredeyse, araba için de kutu içerisinden aparatlar çıktı; yani bence araba için de kullanışlı olur diye düşünüyorum. Evde bosch marka kablosuz dikey süpürge kullanıyorduk (ki onu da yine 2800₺’ye ama 2020 yılında almıştım) onunla hemen hemen aynı özellikte.
-
Güvenip de almadım şimdi de stokta kalmamış maalesef -
Bence fırsat ürünüydü -
İnşallah gelen üründe problem çıkmaz. Eğer problem çıkarsa Onvo ile iletişimde şimdiden sabır dilerim.
-
Hanıma gösterdim ne o Allah’ını seversen gırgır kalmadı o paraya ne beklersin ki o makinadan dedi 😂😁 -
Greenote kullanıyorum aşırı memnunum, diğer hantal süpürgenin yanında elimiz ayağımız oldu
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Onvo'da uzak durun ki başınız ağrımasın. Ürünlerde şirket de problemli. |
Benzer içerikler
- sinbo espresso makinesi
- kalado akülü elektrikli süpürge
- metro market derin dondurucu
- seg scm 10e14 inv 10 kg çamaşır makinesi yorumları
- a101 seg derin dondurucu yorumları
- black friday ne zaman 2024
- telegram indirim kanalları
- bim bot
- cyber monday
- havadan su üreten cihaz fiyatı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X