hızlı şarjı da destekliyor. 30-35 den aşağı yok bunda. micro yazıyor ama type c olarak aldım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pirate1540 -- 9 Ocak 2022; 15:5:22 > |
A101 Philips Type C kablo 1.2 mt 18tl
-
-
kardeş kabloyu 53 liraya almışsın farkında mısın
-
3 tane almış hocam 😂
-
Yazın 10 TL ye aldım. Gerçekten iyi. Bulursanız kaçırmayın. -
İki ucu da mi type-c -
sagolasin hocam sonradan aratınca gördüm internet magazasinda da ayni fiyatmis ama biraz kalitesiz geldi oyuzden almadim
-
Geçen hafta 11,95e almıştım aynı ürünü, type-c ve micro ikiside aynı fiyattı -
yok hocam usbli.
-
Son zamanların yeni fason markası Philips, teknoloji olarak Korelilerle yarışamayacağını anladı herhalde TV'de bile 1-2 tane demirbaş modeli hariç gerisi çöpün çöpü... herkesin katıldığı furyaya katıldı, büyük ihtimalle Çin'de bir şirketle anlaşıp kendi markasını basarak klavye, fare, kablo vb 1 milyoncu misali her şeyi çıkarttırıyor. Kalitesiz demiyorum mutlaka ismine gölge düşürmemek için belli bir standartta yaptırıyordur fakat çok dikkatli olun eski Philips ile uzaktan yakından alakası bile yok...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 9 Ocak 2022; 17:15:12 > -
Kesinlikle katılıyorum. Ben de tamamen aynı fikirdeyim. Elbette bir kalite seviyesi vardır ama eskisine göre düşük seviyede.
-
Iki tane usb c almıştım. Kalite olarak orta. Milyoncu mali degil yani. Fiyatına göre oldukça iyi. Birincisi yaklasik bir senede gitti. İkinciye geçtim. 10;liraya almıştım a101 den
-
Bende var bu güzel evet ama bimdekini tavsiye ederim 9.90a almıştım uçuyor kablo M. Originals marka -
xiaomi marka telefonumun şarj kablosu yıprantı kopma noktasına geldi bu kablodan alsam işimi görür mü?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Usturlap -- 11 Ocak 2022; 0:29:35 > -
Görür niye görmesin.Paran varsa 2 tane al hatta.Bu paralara zaten markasız dandik yavaş kablolar var...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 11 Ocak 2022; 3:44:58 > -
Aktüel ürün mü, bölgesel mi acaba bilginiz var mı?
-
5-6 ay önce 10 tl idi bende almıştım ama kablo kıvrımlı bağlantı yeri, bükülme durumlarında işlevini kaybediyor. Bantla sabitleştirebilirsiniz.
-
Philips televizyon bölümünü Hollandalı bir şirkete satalı çok uzun zaman oldu hocam.
-
Philips kendi Hollanda sirketi Çinli TP vision diye bir şirkete sattı 2012de tv markasini -
ben aldım 1 sene sonra deforme olmadığı halde koptu şimdi 2.yi aldım 1 sene gitsin hızlı şarj etsin derseniz iyi bedava bu fiyata çin malı kablolardan iyi orjinalin 1 tık altı diyebilirim işinizi cok rahat görür
-
bizim burada ki markette ve a101 uygulamasında yok.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
3 tane almış hocam 😂 |
Son zamanların yeni fason markası Philips, teknoloji olarak Korelilerle yarışamayacağını anladı herhalde TV'de bile 1-2 tane demirbaş modeli hariç gerisi çöpün çöpü... herkesin katıldığı furyaya katıldı, büyük ihtimalle Çin'de bir şirketle anlaşıp kendi markasını basarak klavye, fare, kablo vb 1 milyoncu misali her şeyi çıkarttırıyor. Kalitesiz demiyorum mutlaka ismine gölge düşürmemek için belli bir standartta yaptırıyordur fakat çok dikkatli olun eski Philips ile uzaktan yakından alakası bile yok... |
Benzer içerikler
- çaykur çaycı yorum
- lio sızma zeytinyağı yorumları
- pegasus doğum günü indirimi
- vodafone premium nedir
- modanisa migros kodu
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X