< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
A101 Hadi uygulaması (Eski A101 Plus) (99. sayfa)
-
-
Uygulama bankacılık uygulamasına döndüğü için istiyor o bilgileri. Aynı kampanyalar devam ediyor.
-
Bazı bankalar kullandıkları sistemde IBAN'ın ait olduğu hesabın sahibinin ismini bilgi olarak yazmıyorlar, Hadi uygulamasının farklı bir işleyişi var, bu bilginin girilip girilmediğini kontrol ediyor, başka banka deneyiniz...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
selamlar, benim peder hep A101 den alıs veris yapıyor. kart bilmez anlamaz. nakitte calısıyor mu bu app dostlar . ugrastıgıma deger mi/ değiyor mu?
-
Hadi uygulamasına girdikten sonra a101 hadi içindeki kodu ve ya QR ı kasiyere göstermeniz/ söylemeniz yeterli hediye kartı hariç bütün ödeme yöntemleri ile sorunsuz çalışıyor bugün İstanbulkart ile alışveriş yaptım iadeler sorunsuz geldiquote:
Orijinalden alıntı: Garage_Saleselamlar, benim peder hep A101 den alıs veris yapıyor. kart bilmez anlamaz. nakitte calısıyor mu bu app dostlar . ugrastıgıma deger mi/ değiyor mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sag olun hocam.
-
Uygulamadan para çekmek istediğimde onaylı hesaba geçmem gerektiğini söyledi.
Kişisel bilgi ve kimlik taratma adımlarını geçiyorum ama nfc adımını bir türlü geçemiyorum.
Bu sorunu yaşayan başka birisi var mı?
Ben bu sorunu gerçi başka banka uygulamalarında da neredeyse hep yaşadım.
Telefon kaynaklı mı acaba?
-
Yukarıda arkadaşlar toz şeker kampanyasından bahsetmiş. Ben de bayram ikramlıkları ve un kampanyası görünüyor ama şeker görünmüyor. Kişiye özel mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Görselin üzerinde sana özel yazıyor. Genel kampanya değil.
Bugüne özel A101 HADİ uygulamasına özel günün ürünü "OFÇAY Hazine 1KG " sadece 100TL.
Çaydan anlıyorsanız mükemmel bir çay. Bu fiyata bi daha bulamazsınız, kaçırmayın.
-
-
Hicbir kampanya görünmüyor bende? Sizde nasil durum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de aynı şekilde. Bu arada bana hadi kısmında hesabını yükseltme kampanyaları gelmiş (25 tl) Hesap yükseltmeyi banka hesabı açmadan/görüntülü görüşme yapmadan yapabiliyor muyuz? (Şuan hesabım başlangıç hesap görünüyor, yükseltmeye girince son aşamada görüntülü görüşme gösteriyor. Limitler kısmında "onaylı" ve "tam onaylı" hesap var, aslında tam onaylı olmasa bile "onaylı" hesap olsa iyi olacak, o şekilde banka hesabına para göndermeye izin veriyormuş ama "onaylı" hesaba nasıl geçilir bulamadım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
herkeste aynıdır muhtemelen, normalde gece 12'den sonra geliyordu günün ürünleri ve kampanyalar ama dünden beri bi hareket yok, gerçi a101 bu arada sıvaması gayet normal geçenlerde de 1 aydan fazla a101 kapıda uygulamasını çalıştıramamışlardı 😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X