Şimdi Ara

A101deki kasiyer kiza aşık oldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar aci verici hikayeme ortak oldugunuz icin tesekkur ederim okumayanlarin csni sagolsun daha onceden bimdeki kasiyer bayana vurulmustum daha sonra ogrendim ki nisanliymis bende kader dedim elizabete devam ettim taaki a101deki kasiyeri gorene kadar.Onu gordukten sonra hergun a101den prezervatif almaya basladim.bir gun medium birgun large aliyodum.tabi buda kasiyer kizin ilgisini cekti.Taktigim ise yaramisti.Sonunda sordu neden hep farkli aliyosun diye hemde hergun aliyosun bukadarmi duskunsun dedi.Bende yok ya masturbasyonda kullaniyorum et ete degmesin istiyorum dedim.Oda peki degsin istermiydin diye sordu.Bende bu kisi sen olcaksan derisini bile yuzerim dedim.Cok isteklisin diyip numarasini fişin uzerine yazdi.gece 11 de aradim acti sesi cok hos geliyordu.Evine cagirdi bakalim isteklermi karsilayabilcekmisin dedi.Utandigimi soyledim.Korkma gl dedi.45 dk sonra kapisinin onundeydim.Kapiyi acti.Cirilciplakti beni iceri cekip soydu heryerimi emip organima geldi.Cok fena olmustum.Utanma simdi seni ucurucagim dedi ve agzindan yilan cikarip organimi koparip kenara atti tipki bir prezervatif gibi.Kanamaya basladi daha bitmedi dedi ve kendi kız organinin icinden erkek organi cikardi ve agzima tecavuz etti.Suan piskolojim bozulmus durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CundaliFatih -- 28 Aralık 2014; 23:24:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• OKUMAYIN

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • okuyun temiz

• Csb

• okumayın kız organinin icinden erkek organı çıkarıp ağıza tecavüz eden kız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabbra Cadabra -- 28 Aralık 2014; 23:29:47 >
  • +18

• Bomb-X satılmaya başlinca bim kasiyerlerine aşık olan kişileride a101 e kaptırdı he
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasiyer kız abi dedi
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Okumayın, ağzından yılan çıkaran tecavüzcü kız.
  • Csb filan degil boyle insanlar var basiniza gelirse gorursunuz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.