Şimdi Ara

HAKMARDAKİ KASİYER KIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2 gün önce hakmara birşeyler almaya girdiğimde kasada güzel bir kızın olduğunu gördüm ve sepete 10 15 parça ürün atıp kasaya doğru yöneldim kızla göz göze gelip bir süre kesiştik yaşlı bi amcaya poşeti açmasına yardım edip zaman kazanmaya çalıştım neyse sıra bana geldi diğer kasadaki eleman beyefendi buradan alayım dedi neyse geçtim diğer kasaya işimi bitirip çıktım ama kız aklımdan çıkmadı bi türlü neyse bugün yine sepete koydum bikaç parça bişey kasaya yöneldim ufak bi sohbet kurayım diye kız direk bana baktı gene kesiştik önümde bir kişi var aynı eleman yine seslendi sizi burdan alıyım beklemeyin diye yarın gidecem aynı şeyi yaparsa artık kenara çekip dalacam...

• Game of Cashier Girl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel CSB.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizi buradan alayım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erkek kasiyer sana yaziyor

• Hamamdaki kasiyer kız diye okudum.
  • Bir market açıp manken gibi kızları kasiyer yapsım var... Paraya paraya demem sanırım senin gibi 10-20 kişi olsa...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasiyer "Abilerin Güzeli" Dedi
    3 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • CSB.
  • Erkek kasiyere dikkatli ol. Berber kalfalığından geçmiş hakmara

• Kızın seninle kesiştiğini nerden çıkardın? Biraz gülse kesin verir gözüyle bakarsın sen şimdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: bobsantino

Kızın seninle kesiştiğini nerden çıkardın? Biraz gülse kesin verir gözüyle bakarsın sen şimdi.

tecrübe konuşuyor kardeş yaş 23 çaktırmadan bakmaya çalışırken bir kaç kez yakaladım övünmek gibi olmasın ama fiziksel olarakta 185 boyunda 80 kilo kaslı el yüzü düzgün biriyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.