Şimdi Ara

kız arkadaşın starbucks'ta garson olduğunu sanması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • erkeği onlarca insanın içinde rezil eden cehalet durumu.

dün sevgilimle anadolu otoyolu'nda seyahat ederken bir dinlenme tesisindeki starbucks şubesine girip biraz yorgunluk atalım dedik. daha önce hiç starbucks'a gitmediği için tereddüt etti ama filtre kahvesini mutlaka denemesini söyleyip ikna ettim. malum arife günü herkes yollarda olduğu için içerisi kalabalıktı biraz. ben de kız arkadaşıma gel şöyle bir masaya geçelim eşyaları bırakalım dedim. sonra da gidip kahveyi alacağım güya.

masaya yerleşirken kız arkadaşım kasada duran baristaya seslenerek buraya iki kahve alabilir miyiz diye bağırdı. o anda baristalar dahil mekandaki herkes dönüp bize baktı. sonra da yanındaki kişilere eğilip gülerek fısır fısır konuşmaya başladılar. yerin dibine girdim resmen. hemen kolundan tutup "ya ne yapıyorsun kahveyi gidip sen alacaksın" dedim. "ya bilmiyordum ben normal kafeler gibi sandım" diye üstüne tüy dikti. rezil olduktan sonra ne sandığının ne önemi var?

şimdi ben bununla ne yapayım ya! tüm tatilimiz zehir oldu. dünden beri konuşasım gelmiyor. bu cehaletle ilişkimiz ne kadar sürecek bilmiyorum.

Kaynak:
    ekşi sözlük
    kız arkadaşın starbucks'ta garson olduğunu sanması
    https://eksisozluk.com/kiz-arkadasin-starbucksta-garson-oldugunu-sanmasi--6138652?a=popular

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• rezillik falan yok, bilmiyormuş. kekocanlar işte..
  • bende bilmiyorum rezil olmamak için gitmiyorum. nasıl alınır kahve adları nasıl telaffuz edilir bilgim yok.
  • oradaki insanlar da baristalar da 5 saniye sonra ne oldugunu unutmustur. umarim ayrilirlar yoksa en ufak seyde bile konusasi gelmeyen bir adamla bir omur gecmez

• Kahve kültürüm var çeşitlerinin hepsini de bilirim ama starbucks'a hiç gitmişliğim yok, birkaç defa scotty ile kahve söyledim o kadar. Çok kaliteli de değil kahveleri, iyi bir alternatif sadece.

Mocha seven biriyim evde de kaliteli çekirdekten öğüterek french press usülü yaparım. Hem 3-4 liraya venti boy çıkartıyorum hem de daha lezzetli oluyor kaliteli doğal malzemelerle. Kahve oranları da düşüktü sipariş ettiklerim de. Çikolatalı süt içiyormuş gibi hissettim gerçi yerinde söylediğin zaman barista ayarlıyordur belki onu.

Dediğim gibi starbucks sadece iyi bir alternatif. Bizim milletin kahve kültürü mehmet efendi çapında olduğundan dolayı bilmemeleri çok abes değil yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaYWaLkeR -- 11 Ağustos 2019; 13:49:6 >
  • Delikanlı kızmış
  • Azcık özgüvenli olursan problem olmaz. Silik insanlar genelde yanındakinin yaptığı hareketlerden utanır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Csb

• Csb

• Nesi rezillik bunun. Bilmiyor olabilir. Bu durumdan utanıyor olman senin ayıbın kardeşim o kızı haketmiyorsun.
  • Şu starbuckscılara bitiyorum ya triplere bak

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 11 Ocak 2021; 23:36:20 >
  • Bende bundan 15-16 yıl önce büyük kuzenim ile -ağabey dediğimiz- aynı şeyi Burger King'de yaşamıştım.

Ayıptır söylemesi köy kesiminden gelen bir ağabeyimizdi. Bizi yemek yemeye Burger King'e götürdü, masada bir bağırdı: "ŞEFİM BURAYA BAKAR MISIN !"

Yerin dibine girmiştik
  • Onun starbucksta garson olduğunu sanan terli ayaklarını emerim ben

• Starbucks'i bilmek aşırı mühim bir olaymış gibi bir de konuşmuş. Sen evine gelip sana ayak yolunu sorana da cahil mi diyorsun? Bilmedigin yerler elbet olabilir, aşırı abartma şu durumu. Benim kiz arkadaşım sorsaydi gülerdim, öyle hoş bir anı olurdu.

• Arkadaşlar konu trol mü? Harbiden starbucksta garson yok mu?

Bi de baya moda. Kıymetini bilin Türk lokanto sistemini. Garsonumuz içeri girmeden selamlıyor bizi heytt beee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pilosopo -- 11 Ağustos 2019; 17:13:0 >
  • Eskisözlük ne güzel bir siteydi zamanında...Forumda öyle...
  • Abartılacak bir olay degıl.
  • Bence kızdan ayrıl. Öyle saf biri, senin gibi gösteriş kafası birine fazla...

• Durum gercekten komik kim olsa gulerdi . Ama cokta kafaya takilacak bisey degil . Masada erkek varken garsona kizin bagirmasi daha garip geldi bana .

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.