Şimdi Ara

KASİYER KIZ - YARDIM BEYLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

beyler binamızın altında A101 var. ben direk mevzuya giriyim. bi tane kasiyer kız var çok güzel böyle çok hoşlandım yani sırf onun için sürekli a101'e giriyorum bişeyler alıyorum. bakışıyoruz felan bazen onunda dikkatini çektiğimi biliyorum. şimdi ben bu kızla konuya nasıl giricem. twitter ve instagramını buldum ama takip etmedim daha. şöyle bi soru var kafamda kız redederse beni bidaha A101'e utancımdan giremicem ne yapmalıyım sizce? yaşım 19

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pavlovunköpeği -- 10 Temmuz 2014; 18:50:10 >

• seviyorsan git konuş bence.
  • A101 nedir BİM kasiyerleri dururken...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizimde orda bir a101 de böyle kızlar var. seçerekmi alıyorlar ne ayak anlamış değilim. 2 senedir marketçilik yaptım bunların yarısı kadar güzel kıza rastlamadım. nerde molozlar , patlıcanlar , domatezler , kezbanlar bizi buldu. şimdi bakıyorum da geçerken hep lanet ediyorum.
  • sevgilisinin olup olmadığını öğrenmeden bişey yapma öğrenincede git bi sohpet kur ondan sonra takip et sohpetiniz ilerleyince sosyal mesyadan konuş özgüven eksikliği hissetmesin kız

• ona aldığın ürünlerle subliminal mesaj ver

ne alacağını sana bırakıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackjack8696

bizimde orda bir a101 de böyle kızlar var. seçerekmi alıyorlar ne ayak anlamış değilim. 2 senedir marketçilik yaptım bunların yarısı kadar güzel kıza rastlamadım. nerde molozlar , patlıcanlar , domatezler , kezbanlar bizi buldu. şimdi bakıyorum da geçerken hep lanet ediyorum.

aynen hocam gerçekten çok hoş bi kız saçları kızıl bandana felan takıyo tatlı bişey yani insan hayret ediyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çok tipsizim yardım beyler
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zimbob

sevgilisinin olup olmadığını öğrenmeden bişey yapma öğrenincede git bi sohpet kur ondan sonra takip et sohpetiniz ilerleyince sosyal mesyadan konuş özgüven eksikliği hissetmesin kız

twitter ve instagramdan incelediğim kadarıyla sevgilisi yok üzerinde herhangi bi yüzük veya hediye edilmiş bi kolyede göremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: fakir misin nesin defol

ona aldığın ürünlerle subliminal mesaj ver

ne alacağını sana bırakıyorum

HLL KNK
  • em onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zimbob

sevgilisinin olup olmadığını öğrenmeden bişey yapma öğrenincede git bi sohpet kur ondan sonra takip et sohpetiniz ilerleyince sosyal mesyadan konuş özgüven eksikliği hissetmesin kız

Sakın ha bu arkadaş gibi SOHPET demiyoruz kızın yanında
  • fakir misin nesin defol kullanıcısına yanıt
    patlıcan gibi bacakların armut gibi yanakların muz gibi kolların kıp kırmızı domates gibi suratın fasulye gibi parmakların kiraz gibi dudakların marul gibi kulakların çikolata gibi kukun var. de ve listedekileri al diyelim bence arkadaşa
  • Git anlat derdini.
  • seviyorsan git seviş bence
  • Aldığın ürünlerden uygun olan bir tanesinin kutusuna not yazıp koy , uygun bir bahaneyle kıza ver.

• Ulan bi tek bizim markette mi kro kro kızlar var? Ne bim, ne şok, ne diğer marketler. Kızlarda bildiğin bıyık var. Bir tane güzel kasiyere rastlamadım daha hayatımda.
  • bence hayatın değişebilir denemeye değer :D red edilen ilk kişi sen olmayacaksın
  • ahaha yorumlar için çok teşekkürler beyler yardımcı oldunuz gelişmelerden haberdar edicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackwater

Ulan bi tek bizim markette mi kro kro kızlar var? Ne bim, ne şok, ne diğer marketler. Kızlarda bildiğin bıyık var. Bir tane güzel kasiyere rastlamadım daha hayatımda.

• Kaybedecek bir şey mi var ki korkuyorsun ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.