Şimdi Ara

A180 Mercedes 2018 model

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

A180 serisi kullanan arkadaşlar tecrübelirinizi ve bilgilerinizi istiyorum
    Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JonVaynen -- 26 Nisan 2018; 17:59:2 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam 1.5 dizel motor güzel, şehiriçi 7 uzun yolda 5.5-6 yakar.

Ancak 120 ile otobanda gidiyorsunuz diyelim, araç da sport modda olsun, köklediğiniz zaman araç gitmeye çalışıyor; ama nafile. 121-122-123-124 yavaaaş yavaş hızlanıyor. Hızını alınca ama 195 e kadar gidiyor. Kesici var zaten.

2016 1.5 Dizel urban vardı, cam tavan, led, deri vs.

Araç 20 binde idi daha,

Herhangi bir kaza vs de yok idi,

140 dan sonra cam tavandan içeri rüzgar alıyor.

Yol tutuş beklenilen düzeyde,

Ancak araba o kadar sert ki (17” jant) çukurlarda böbrek taşı düşürüyorsunuz. Otobanda yüksek süratle giderken azıcık bozuk zemin olduğunda araç sekecek kadar limitlere geliyor ve çok korkutuyor.

Ve araçta yüksek miktarda trim sesi var. Süspansiyon fazla sert olduğundan dolayı parçaların bağlantı yerleri zamanla birbirinden uzaklaşıyor.

Cam tavanlı versiyonda cam tavan baş mesafesinden çaldığı için alçak. Arka taraf zaten çok basık.

Aracı ancak 7-8 bin km kullanabildim. Sattım. Gerçekten bir hayal kırıklığı. Aynı zamanda ailemde 2014 B180 1.5 dizel var idi, boş paket, 16” jant. Bu araç bile aşırı derecede sert.

Mercedes yerine kesinlikle BMW 1 serisi bakmanızı öneririm. 1 serisi A serisine göre daha dar, ancak performans, yol tutuş, konfor, sürüş keyfi olarak A dan çok çok daha üstün.

A200 1.6 benzinli 156 lık motor performans olarak çok güzel.

BMW 1 in (F20 2012-sonrası) 116i, 116d ED, 118i (makyajlı) modellerini kullandım. Gerçekten 1 serisi çok daha üstün bir araç.

Umarım sizi Mercedes den vazgeçirebilmişimdir, aracın sadece görünüşü çok güzel, ve yıldızı var

Ancak aracın misli misli olumsuz tarafları var.

İyi forumlar.
  • Daha araç satışa sunulmadı. Ne tecrübesinden, bilgisinden bahsediyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni A serisi haziran da satışa çıkacak...

• JanKlod kullanıcısına yanıt
    Hahhahah :D Ne kadar kırıcısınız :D İnsanlık ölmüş ya
  • 2018 modeli için değil a180 modelleri için fikir istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: JonVaynen

2018 modeli için değil a180 modelleri için fikir istiyorum
    Benzin

Dizel

?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkcası karar veremedim hocam amg kasa dizelde varmış o biraz ağır basıyor yada benzinli diğer paket seçenekleri

Pek bilgim olmadığı için sizlere danışmak istedim

• quote:

Açıkcası karar veremedim hocam amg kasa dizelde varmış o biraz ağır basıyor yada benzinli diğer paket seçenekleri

Pek bilgim olmadığı için sizlere danışmak istedim
    AMG paket hem benzin hem de dizel de mevcut

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • A200de var amg a180d de var
    A180 olan da göremedim

• İkisine de bindim, benzinliyi bir süre kendim de kullandım. Dizel konusunda fikrim yok ama benzinlisi feci yakıyor, konforu ve hissiyatı tahmin edebileceğiniz üzere Mercedes-Benz kalitesinde değil.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 18 Nisan 2021; 18:52:59 >
  • Boy 1.80 de feci yakıyorsa sıkıntı ortalama 5.4 olarak görünüyor ama :/

• boy muhabbetlerine aldanma, boy konusu a ve cla da arka koltuk için sıkıntı, 1.90 adamın peugeot 106 yı rahatlıkla kullandığı yerde a kasa mercedes te boy muhabbeti yapan sadece sallıyordur

benzinli motoru 1.6 dan bahsedersek gayet güçlü, gücüne göre normal yakıyor ancak yılda 15bin km üstü yapılıyorsa üzebilir, dizeli renault motoru diye araca renault muamelesi yapanlar olacaktır, onları da çok sallamayın, ortak motor kullanmayan firma kalmadı, dizeli çok güçlü değil ama ekonomik haliyle

herkesin algısında mercedes e kasa kıyası var ve bu yüzden mercedes değil muhabbetleri yapılır ancak sınıfındaki araçlara kıyaslanırsa gayet kaliteli ama bence illa mercedes olsun denmiyorsa bmw 1 kasa daha doğru bir tercih
  • Hocam mesajın için teşekkür ederim.
    Yeni evlendim açıkcası ilk arabam olacak kredi ile almayı düşünüyorum ve açıkcası a kasa beğendiğim bir araba yılda en fazla en fazla 15.000yapabilirim geçmez kesinlikle
    Sizce parasının hakkı bir arabamıdır? Güvenlik hissiyatı da öenmli tabi

• Hocam 1.5 dizel motor güzel, şehiriçi 7 uzun yolda 5.5-6 yakar.

Ancak 120 ile otobanda gidiyorsunuz diyelim, araç da sport modda olsun, köklediğiniz zaman araç gitmeye çalışıyor; ama nafile. 121-122-123-124 yavaaaş yavaş hızlanıyor. Hızını alınca ama 195 e kadar gidiyor. Kesici var zaten.

2016 1.5 Dizel urban vardı, cam tavan, led, deri vs.

Araç 20 binde idi daha,

Herhangi bir kaza vs de yok idi,

140 dan sonra cam tavandan içeri rüzgar alıyor.

Yol tutuş beklenilen düzeyde,

Ancak araba o kadar sert ki (17” jant) çukurlarda böbrek taşı düşürüyorsunuz. Otobanda yüksek süratle giderken azıcık bozuk zemin olduğunda araç sekecek kadar limitlere geliyor ve çok korkutuyor.

Ve araçta yüksek miktarda trim sesi var. Süspansiyon fazla sert olduğundan dolayı parçaların bağlantı yerleri zamanla birbirinden uzaklaşıyor.

Cam tavanlı versiyonda cam tavan baş mesafesinden çaldığı için alçak. Arka taraf zaten çok basık.

Aracı ancak 7-8 bin km kullanabildim. Sattım. Gerçekten bir hayal kırıklığı. Aynı zamanda ailemde 2014 B180 1.5 dizel var idi, boş paket, 16” jant. Bu araç bile aşırı derecede sert.

Mercedes yerine kesinlikle BMW 1 serisi bakmanızı öneririm. 1 serisi A serisine göre daha dar, ancak performans, yol tutuş, konfor, sürüş keyfi olarak A dan çok çok daha üstün.

A200 1.6 benzinli 156 lık motor performans olarak çok güzel.

BMW 1 in (F20 2012-sonrası) 116i, 116d ED, 118i (makyajlı) modellerini kullandım. Gerçekten 1 serisi çok daha üstün bir araç.

Umarım sizi Mercedes den vazgeçirebilmişimdir, aracın sadece görünüşü çok güzel, ve yıldızı var

Ancak aracın misli misli olumsuz tarafları var.

İyi forumlar.

• Hocam bilgiler için çok teşekkür ederim

Açıkcası araba konusunda bilgim dışarıdan görüntüsü :)

Ailemin 2017 crv var kütük gibi geliyor o da bana dediğiniz gibi konfor ilk öncelik benim içinde değerli yorumlarınız için çok teşekkürler göz önünde bulunduracağım.

• quote:

Hocam mesajın için teşekkür ederim.
    Yeni evlendim açıkcası ilk arabam olacak kredi ile almayı düşünüyorum ve açıkcası a kasa beğendiğim bir araba yılda en fazla en fazla 15.000yapabilirim geçmez kesinlikle
    Sizce parasının hakkı bir arabamıdır? Güvenlik hissiyatı da öenmli tabi
    bu segmentte kabul edilen 3 iyi araba aslında mercedes a, bmw 1 ve audi a3

birçok kişinin dediği gibi bmw kalite olarak daha önde bu araçlardan ve sıfır fiyatında da daha uygun, üstelik arkadan çekişli olması daha hoş bir sürüş hissi veriyor

eğer kafanda marka tam oturmadıysa volvo v40 ı da bir incele derim, bunlara rakip olabilecek seviyede bir araç ve fiyatı da bunlara kıyasla oldukça uygun
  • quote:

Hocam bilgiler için çok teşekkür ederim

Açıkcası araba konusunda bilgim dışarıdan görüntüsü :)

Ailemin 2017 crv var kütük gibi geliyor o da bana dediğiniz gibi konfor ilk öncelik benim içinde değerli yorumlarınız için çok teşekkürler göz önünde bulunduracağım.
    Konfor istiyorsan a serisini unut kardeşim:)

A sahibi olarak söylüyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.