Şimdi Ara

A2 direksiyon sınavında 10 kişiden 5 i kalmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bandırma da pazar günü yapılan a2 direksiyon sınavında benim yazıldığım kurstan 10 adaydan 5 kişi başarısız olmuş. Ben de inşallah 1 Martta sınava gireceğim. Sonuçları duyunca baya bir tırstım.forumlarda sınavların rahat geçtiği falan yazıyordu. Sizce bu sonuç normal mi. Neler tavsiye edersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arinalw -- 19 Şubat 2014; 23:38:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlçeden komisyon geliyor denetlemek için, eğer onlara denk gelirsen eksiksiz yapman lazım. Onlar yokken sınava girersen de ordaki görevliye kalmış. Tabi ki çok büyük bir kusurda bulunmaman lazım.
  • 2014 te bu sınavların eskisi gibi 2 tur at hadi geçtin şeklinde olmayacağı belliydi. 2013 Eylül Ekim ayından beri işi sıkı tutuyorlar artık. Trafikte sürüş yaptırıp arkadan araçla takip var.
  • Güzel önüne gelenin alamaması daha iyi.
  • aslında işin doğrusu tabiki bu.ama tüm suç başarısız olanların değil herhalde.ona yeterli eğitim vermeyen kurslarda cezalandırılmalı.ben kayıt olurken ve sonrasında defalarca hiç bilmediğimi söylememe rağmen hala beni eğitime çağırmadılar.sadece evrak doldurarak para kazanmak istiyorlar.ben kalırsam sınav ücreti benim cebimden çıkacak,giden benim zamanım olacak.gerçi ben işimi sağlama alıp arkadaşın motoru ile çalıştım.belki de onların istediğide bu.
  • 2008 de A2 ehliyeti alacağım diye Honda Motorsiklet Eğitim Akedemisinin 2 kuruna 700 lira ödeyerek ileri sürüş teknikleri eğitimleri aldım.
    Sınavda köhne bir skuterı 20 metre mesafeye konmuş kukanın etrafından dönerek getirmemi istediklerinde kendimi aşağılanmış hissetmiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

2008 de A2 ehliyeti alacağım diye Honda Motorsiklet Eğitim Akedemisinin 2 kuruna 700 lira ödeyerek ileri sürüş teknikleri eğitimleri aldım.
    Sınavda köhne bir skuterı 20 metre mesafeye konmuş kukanın etrafından dönerek getirmemi istediklerinde kendimi aşağılanmış hissetmiştim

Bu vakte kadar nasil motosiklet almamissin anlamadim

• 2013 mayıs ayında (yanlış hatırlamıyorsam) sınav için gittim altımızda mondial in 150lik bi motoru vardı 16 yaşından beri kullandığım için zorlanmadan geçerim dedim daha kolay oldu 2 duba vardı 8 çizip gelecektim kaldırırken tam ayağımı yerden kaldırıyorum motorun arkasında bir el sınav denetmeni hadi hayırlı olsun ehliyetin diyerek motoru ittirdi bence çektim elimi debriyajdan 8 i çizip verdim eline motoru onlarda ertesi gün ehliyet sınavını kazandın dediler.
  • TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    bayağı bir hayal kırıklığı yaşamışsınız ama,eğitim almakla çok iyi yapmışsınız.malesef ehliyet bu kadar basit verilince,iş başa düşüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

2008 de A2 ehliyeti alacağım diye Honda Motorsiklet Eğitim Akedemisinin 2 kuruna 700 lira ödeyerek ileri sürüş teknikleri eğitimleri aldım.

Ben de Cruiser motosikletimle direksiyon sınavına gidip, en dandik skuter'a bindirdiklerinde, aşağılanmış hissettim :)
    sınav bitince not verenlerin gözü önünde motoruma atlayıp patinaj ile döndürmüştüm.
    Sonuçta geçtim ama :D
  • Sene 2001.
    A2 ehliyet almaya karar verdiğimde millet bana gülmüştü, boşu boşuna para vereceksin diye.
    Ben hibeden almıştım, sonraki seneler polis işi sıkı tutunca herkes almak zorunda kaldı zamlı fiyatlar ile.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • son durum nedir ? arkadaş geçti mi?
    ayrıca sınav fiyatı nedir ?
  • Bende giricem bakalım 14 haziranda bakalım nasıl olucak

• Bende gireceğim bu ay sonu 2.kez motor üzerinde ilk günkü stresim geçti herkese tur bindirdim :D alamazsam 1 hafta daha hakkım var kurs için bitirdikten sonra da motor almadan Honda'nın ileri sürüş eğitimine katılacağim

• Mayıs sonu gireceğim motor sürmede bir sıkıntım yok

• quote:

Orijinalden alıntı: qezgin

Bende gireceğim bu ay sonu 2.kez motor üzerinde ilk günkü stresim geçti herkese tur bindirdim :D alamazsam 1 hafta daha hakkım var kurs için bitirdikten sonra da motor almadan Honda'nın ileri sürüş eğitimine katılacağim

Hondanın güvenli sürüş-1 demek istediniz herhalde. Direkt 2 3 4 e ehliyeti olmayanları almazlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

quote:

Orijinalden alıntı: qezgin

Bende gireceğim bu ay sonu 2.kez motor üzerinde ilk günkü stresim geçti herkese tur bindirdim :D alamazsam 1 hafta daha hakkım var kurs için bitirdikten sonra da motor almadan Honda'nın ileri sürüş eğitimine katılacağim

Hondanın güvenli sürüş-1 demek istediniz herhalde. Direkt 2 3 4 e ehliyeti olmayanları almazlar.

Açıkçası sormadım Honda'ya ne kadar sürüyor eğitim bilginiz var mı? Ayrıca 2 eğitimi alıp sertifika gibi birsey veriyorlar mı? Kaskoda indirim sağlıyor diye okumuştum forumda

• Evet çok şükür sınavı geçtim.fakat sınavda yine fiyaskolar yaşandı.bizim kurs sınav duba ve ekipmanları unutmuştu.(diğer kursun ekipmanlarını kullandık.)motor sürekli stop ediyordu.Allah tan sınav öncesi farkettim ve jikleyi açtık(netten öğrendiğim bilgi sayesinde)bizim kursiyerler bile abi sen olmasan hepimiz kalmıştık dediler.bizim kurstan sınava giren 9 kişiden 4 ü yine kaldı.hava yağmurluydu ve kursun kaskını takanlar malesef buğudan önlerini bile göremediler.ve demir platformdan kayıp trafiğe bile çıkamadan kaldılar.ben 1 gün önce aracımda kullandığım buğu önleyici sürdüğüm kendi kaskımla girdim.sınava gireceklere tavsiyem.motora binince yalandanda olsa aynaları frenleri vb kontrol edip,sinyalinizi verip öyle çıkın.trafikte yavaş yavaş(süreyi doldurmak için) ve sinyallere dikkat ederek gidin.anayola girişlerde yol boş bile olsa durup,sağa sola bakıp öyle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.